Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.912
- Πόντοι
- 3.656
Mαλλον λεει γιατι το νεο που εσκασε σαν βομβα με τον γαμο εμμανουηλ...Γιατι βρε αχαϊρευτε,μηπως επειδη ξυπνησες νωρις και μπηκες στο νημα
Mαλλον λεει γιατι το νεο που εσκασε σαν βομβα με τον γαμο εμμανουηλ...Γιατι βρε αχαϊρευτε,μηπως επειδη ξυπνησες νωρις και μπηκες στο νημα
Θα μας σκασεις,τι το κοσμοϊστορικο εγινε δηλαδη?οχι,ΟΧΙ εξαλλου δεν κοιμαμαι σχεδον ποτε..αντε 2-3 ωρες..
θα δειξει το απογευμαΘα μας σκασεις,τι το κοσμοϊστορικο εγινε δηλαδη?
χωριζεις ρε?σε πεταξε εξω η κυρα για ενα στεγνωτηριο?θα δειξει το απογευμα
ΟΧΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑΡΕχωριζεις ρε?σε πεταξε εξω η κυρα για ενα στεγνωτηριο?
Δεν έδωσες τρέιλερ εχθές και θα σε ΓΑΜΗΣΩσημερα ειναι μεγαλη μερα παιδια
Μην νομίζεις ότι ξεχάσαμε ότι δεν έδωσες σημεια εχθές ... ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑχωριζεις ρε?σε πεταξε εξω η κυρα για ενα στεγνωτηριο?
Όχι ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ... Θα πεις για να τα πάμε καλά εδώ μέσαθα δειξει το απογευμα
δουλευω ρε και απλα ξεκλεβω λιγο χρονο να γραψω στο αγαπημενο μου σαιΌχι ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ... Θα πεις για να τα πάμε καλά εδώ μέσα
ρε μαλακουρα...δεν ειδες που ειπα οτι θα παει γκολ-γκολ η γιουβεντους?Δεν έδωσες τρέιλερ εχθές και θα σε ΓΑΜΗΣΩ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην νομίζεις ότι ξεχάσαμε ότι δεν έδωσες σημεια εχθές ... ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ
Έλα τσακο παραμυθα μια κρεμαδουλευω ρε και απλα ξεκλεβω λιγο χρονο να γραψω στο αγαπημενο μου σαι
Ρε γαμιολη 1 είναι ο Ολυμπιακός@Νίπλης
1+οβερ 1,5 Ντνιπρο
1+οβερ 1,5 φραιμπουργκ
1+οβερ 1,5 Σιλκεμποργκ
Χ2 Ολυμπιακος
Χ2 +αντερ 3,5 Ουνιον
Δ Ι Α Λ Ε Ξ Ε
Τη γαμιολα πάλι στο τσάμπαΠαρακαλείτε ο κ. @athinaios44 να παραλάβει το Cane Corso του.
ωχ αυριο θα ειναι στον Ευαγγελάτο ...Παρακαλείτε ο κ. @athinaios44 να παραλάβει το Cane Corso του.
μας συγκινεις ρε πουστη μου με κατι τετοια!δουλευω ρε και απλα ξεκλεβω λιγο χρονο να γραψω στο αγαπημενο μου σαι
Δεν θα φας μαν από τη συγκίνηση?μας συγκινεις ρε πουστη μου με κατι τετοια!
Ναι ρε μαλάκα.Ρε γαμιολη 1 είναι ο Ολυμπιακός
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τη γαμιολα πάλι στο τσάμπα
Πες τα αδελφέ,τι θα τσιμπήσεις?Ναι ρε μαλάκα.
Τι χ2.
Κάντε ένα 3-0 με τα μουνόπανα...