Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.774
- Πόντοι
- 2.606
Σε λίγο θα ρωτήσει και ο φίλος βάρος...ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΥΡΝΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ
Σε λίγο θα ρωτήσει και ο φίλος βάρος...ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΥΡΝΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ
γιατι καταλαβε οτι εισαι ο Β μεσα στο σπιτιρε ΜΑΛΑΚΕΣ πως γινεται το ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ να κοιταει στα ματια την κυρα και εμενα να με γραφει στο μουνι της;
σε λιγο θα σε γραφουν και οι δυορε ΜΑΛΑΚΕΣ πως γινεται το ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ να κοιταει στα ματια την κυρα και εμενα να με γραφει στο μουνι της;
ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ,Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΙΔΕ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕγιατι καταλαβε οτι εισαι ο Β μεσα στο σπιτι
αρχηγο ψαχνει , οχι βοηθο
Κατάλαβα ποιος είναι το αφεντικό μάλλον...ρε ΜΑΛΑΚΕΣ πως γινεται το ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ να κοιταει στα ματια την κυρα και εμενα να με γραφει στο μουνι της;
Γυναικεια αλληλεγγυη,αρχισες τις κτητικοτητες,μου,σου,του και τα πηρε το σκυλακι.ρε ΜΑΛΑΚΕΣ πως γινεται το ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ να κοιταει στα ματια την κυρα και εμενα να με γραφει στο μουνι της;
ωχχχ τωρα ,,, θα μπει Μπαρος και θα μας σκοτισει τ αρχιδια με τις γνωσεις του , σαν την μαναδες που βλεπουν αλλη με μωρο η κοιλια τουρλα και αρχιζουν και της λενε πως θα πιανουν το κουταλι για να το ταισουν μεχρι ποσες πρεπει να κλασει τζουφιες και κανονικες το μωροΣε λίγο θα ρωτήσει και ο φίλος βάρος...
Σου πηρε λιγο καιρο,ενω το σκυλι αμεσως.Κατάλαβα ποιος είναι το αφεντικό μάλλον...
ναι ρε μαλακα σοβαρα τωρα...Γυναικεια αλληλεγγυη,αρχισες τις κτητικοτητες,μου,σου,του και τα πηρε το σκυλακι.
Α,για σοβαρα δεν ξερωναι ρε μαλακα σοβαρα τωρα...
μυρισε ΠΑΘΗΤΙΚΟ και ειπε μακρια απο αυτον , η αλλη κανει κουμαντο , αυτος εδω για να πηγαινει σκλαβενιτη ειναι και να φερνει ενα ξεροκαματο σπιτιΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ,Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΙΔΕ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ
εχεις χωρισει και δεν το ξερεις ακομα....η θα σιδερωνεις για παντα σαν τον βαρορε ΜΑΛΑΚΕΣ πως γινεται το ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ να κοιταει στα ματια την κυρα και εμενα να με γραφει στο μουνι της;
Α,για σοβαρα δεν ξερω
ΓΑΜΙΟΛΙΑ....μυρισε ΠΑΘΗΤΙΚΟ και ειπε μακρια απο αυτον , η αλλη κανει κουμαντο , αυτος εδω για να πηγαινει σκλαβενιτη ειναι και να φερνει ενα ξεροκαματο σπιτι
Τι εννοείς?Σου πηρε λιγο καιρο,ενω το σκυλι αμεσως.
ρε μαλακα εσυ δεν μπορεις να συντηρηθεις μονος σου για τα βασικά .. λες να μην το πηρε πρεφα η σκυλα ;;ΓΑΜΙΟΛΙΑ....
εκανες μαλακια που εβαλες 2 θυληκα που αγαπας σπιτι....ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΤΡΕΝΟ!!!!!ΓΑΜΙΟΛΙΑ....
ρε συ σοβαρα εχω ξετρελαθει...πανε πολλα χρονια απο την τελευταια φορα που ειχα σκυλι και παλευα 3 χρονια παλι να βρω..ευτυχως καθαρισε ΑΓΙΟΣΤι εννοείς?
για σενα τελικα το μπου.κομ ειναι marketplace ,λαπτοπ απο τον Τροβα , σκυλι απο Αγιορε συ σοβαρα εχω ξετρελαθει...πανε πολλα χρονια απο την τελευταια φορα που ειχα σκυλι και παλευα 3 χρονια παλι να βρω..ευτυχως καθαρισε ΑΓΙΟΣ
παιρνει και κατι διπυτα απο ατζελο...για σενα τελικα το μπου.κομ ειναι marketplace ,λαπτοπ απο τον Τροβα , σκυλι απο Αγιο