daftrucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 206
Θα βρίσεις μαν;τι θες ρε?
Θα βρίσεις μαν;τι θες ρε?
δεν τον μαλωσα....ολα ειναι οκ τωρα.μην τον μαλωνεις, το αντερο σου σκεφτεται....
Ετσι την επαθε και ο Αθηναιος και τωρα σκουπιζει τον κωλο του με γυαλοχαρτο
ναιΘα βρίσεις μαν;
τυπε σε λιγες μερες κλεινεις εναν μηνα στο μπου..Θα βρίσεις μαν;
αυτος ο πρωινος ειναι παλι?τυπε σε λιγες μερες κλεινεις εναν μηνα στο μπου..
Που θα μας καλεσεις να το γιορτασουμε ;
Και να ετοιμασεις και ενα κειμενο να διαβασεις με τις πρωτες εμπειριες σου στο σαητ
Ειναι παραδοση στα μελη να γινεται αυτη η εξοδος
Οκ. Τότε θα τσιμπήσεις την αναφορά σου.
ποσο μπασκλας...ΠΟΣΟΝΑΙ....
εκει ειχε της στανες του ο παππους μου στην ριβιερα που λετε σημερα....
Ο Πειραιας βλεπει την πτωχη και μιζερη υπολοιπη ελλαδα και γελαει με συγκαταβαση
α εισαι σοβαρη εσυ ε?Οκ. Τότε θα τσιμπήσεις την αναφορά σου.
Αφού είναι θεμα προσωπικής διαφοράς.
ο πρωινος χαθηκε ,αυτος ο πρωινος ειναι παλι?
ρε τους μαλακες...τιποτα να μην κανουν σωστα?ο πρωινος χαθηκε ,
μαλλον δεν θα ειχε σωσει τα στοιχεια συνδεσης στον browser για τον κλωνο
Για θεματα προσωπικης διαφορας ειναι ειδικος ο τυπος daimaΟκ. Τότε θα τσιμπήσεις την αναφορά σου.
Αφού είναι θεμα προσωπικής διαφοράς.
Που να σας πάω; Εγώ στο Ζαμπρι παω και σκουπίζω τα πόδια μου ξανά και ξανά μη λερωσω μολις μπω.τυπε σε λιγες μερες κλεινεις εναν μηνα στο μπου..
Που θα μας καλεσεις να το γιορτασουμε ;
Και να ετοιμασεις και ενα κειμενο να διαβασεις με τις πρωτες εμπειριες σου στο σαητ
Ειναι παραδοση στα μελη να γινεται αυτη η εξοδος
βιρλα καλε μου μου φιλε....ποσο μπασκλας...ΠΟΣΟ
Είναι σαν να λένε σομελιε οσπριων ?πληρωνω γυναικα ειδικη περι οσπριων και μου τα ψωνιζει
Πως το ξέρς οτι είναι ειδική περί οσπρίων, κλάνει λεβάντα;πληρωνω γυναικα ειδικη περι οσπριων και μου τα ψωνιζει
εσυ ειπες να πουμε κατι χαιπ να τους ψαρωσουμεΕίναι σαν να λένε σομελιε οσπριων ?
θα ριξουμε τα μουτρα μας και θα ερθουμε λογο της γιορτινης ημεραςΠου να σας πάω; Εγώ στο Ζαμπρι παω και σκουπίζω τα πόδια μου ξανά και ξανά μη λερωσω μολις μπω.
Στα μαγαζιά που συχναζετε ουτε τα τζάμια δε με αφήνουν να καθαρίσω. Υπάρχει ταξική διαφορά μεταξύ μας.
Τσιμπα την αναφορά σου.α εισαι σοβαρη εσυ ε?
μπηκες με 1 μηνα και εχεις προσωπικα?
παμε, αρχισε και βαλε στον κωλο σου την αναφορα σου
Και όλους αδελφεδεν μου μαλακωσαν οι γιγαντες που εβαλα απο χτες στο νερο.....ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΕΣ
Αυτή πρέπει να τα βάζει σε βανισ τριπλ αξιον όλο το βράδυΠως το ξέρς οτι είναι ειδική περί οσπρίων, κλάνει λεβάντα;