brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.915
- Πόντοι
- 2.606
Μου μαθες και τα βόρεια προάστιαησουν εκει και σε απελυσαν ;
σορρυ τυπε , ενταξει καλα ειναι και στο παρκινγκ που εισαι τωρα φανταζομαι![]()
Μου μαθες και τα βόρεια προάστιαησουν εκει και σε απελυσαν ;
σορρυ τυπε , ενταξει καλα ειναι και στο παρκινγκ που εισαι τωρα φανταζομαι![]()
Τυπε μου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ παρκαδορος λέμε μην το κουράζεις εκτίθεσαι δεν έχει ούτε το νατου ούτε το φρατι ούτε το τζει ούτε κανένα μόνο στο κεφαλάρι
καλησπερα φιλε αθηναιο....ο μονος που μπορει να μιλησει σαν ανθρωπος εδω
Έγινε τυπε μου. Παίρνω και το κουβαδάκι μου και όλα οκ.πουτσα μου με κουρασες...σου εγραψα 3 ποστ ...θα σου εθει στην δεη η χρεωση...παρε πουλο απο εμενα...εδω κατσε δεν δοιωχνει κανεναν το νημα
καλησπερα φιλε-Τρουμπκαλησπερα φιλε αθηναιο....ο μονος που μπορει να μιλησει σαν ανθρωπος εδω
Θεσ να σε ψαρέψω κι άλλο να γελάσουμε;![]()
![]()
![]()
βλακας εντελως εισαι
σε μια αλλη ζωη,σε εναν αλλο κοσμο,σε ενα αλλο νημα θα μιλαγαμε τωρα για ποιηση ερωτα και ρομαντισμο....καλησπερα φιλε-Τρουμπ
μπορουμε,ΜΠΟΡΟΥΜΕ και εδωσε μια αλλη ζωη,σε εναν αλλο κοσμο,σε ενα αλλο νημα θα μιλαγαμε τωρα για ποιηση ερωτα και ρομαντισμο....
ναι αμε , βλακα !!Θεσ να σε ψαρέψω κι άλλο να γελάσουμε;
Σε ειχα για λιγο μαλάκα , αλλα εσυ πας να σπασεις ρεκορ εδω μεσαΆκου βλακεντιε για να μαθαίνεις παρκαδορο για το τανκς σου έχει το κασ το 21 ο Παπαδάκης ο κρεατασ δίπλα του και το άρτισαναλ
Βλακεντιε απεβαντι από την άγιο Δημήτριο υπήρχε κουβανέζικη εστιατόριο που έκλεισε αυτό κράταγε το πάρκινγκΣε ειχα για λιγο μαλάκα , αλλα εσυ πας να σπασεις ρεκορ εδω μεσα
Επειδη προφανως ντρεπεσαι να δωσει το αυτοκινητο σου ή δεν εχεις καν τα φραγκα
Εξηγησε μου πως πανω απο 10 αυτοκινητα απο Μ4 και πανω ειναι στρατηγικα παρκαρισμενα γυρω γυρω στην εκκλησία , και πες μου και επισης τι κανουν εκει οι κωνοι
Τοσο τυχεροι ηταν ολοι αυτοι με τα αυτοκινητα 100Κ και πανω και βρηκαν παρκινγκ ; μηπως ειναι οι σερβιτοροι που πηγαν απο το πρωι και επιασαν θεσεις![]()
Παμε παρακατω μπαγλαμα
για το πουτσο ειναι , απλα ασχολιομαστε με τον μαλακα τον Μπραμπ , παμε παρακατω ομωςμε ξεπερναει οτι θεωρειτε κλασατο μερος αυτο που μεχρι πριν 10 χρονια ζουσανε αιγοπροβατα...και στερητε του αδερφου ατζελο φρεσκια τροφη
Καλησπερακαλησπερα φιλε-Τρουμπ
καλησπερα μαν μουΚαλησπερα
Τι λέει αύριο θα κεράσεις Ρόμβης?καλησπερα μαν μου