athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.322
- Πόντοι
- 12.756
naiΤι λέει αύριο θα κεράσεις Ρόμβης?
naiΤι λέει αύριο θα κεράσεις Ρόμβης?
Βλακεντιε απεβαντι από την άγιο Δημήτριο υπήρχε κουβανέζικη εστιατόριο που έκλεισε αυτό κράταγε το πάρκινγκ
θα ερθω και εγω , η μαλλον παρε μου 4 και οταν φτασεις σπιτι πες μου να περασω να τα παρω
να μην του ριξω ενα κατουρημα αδερφε? σε εμπαιζει μου φαινετε και στο τελος θα παει τουαλετα και θα πληρωσεις εσυ παλι
oxiθα ερθω και εγω , η μαλλον παρε μου 4 και οταν φτασεις σπιτι πες μου να περασω να τα παρω
να μην του ριξω ενα κατουρημα αδερφε? σε εμπαιζει μου φαινετε και στο τελος θα παει τουαλετα και θα πληρωσεις εσυ παλι
να ερθεις Ρομβης
θα ερθω
να ερθεις Ρομβης
καρφωστο μεσα στο κουβανέζικο , τσαμπα ειναιεγω παρκαρω μπροστα απο τους καδους ακριβως απεναντι απο το λατσειο και πολλες φορες και πανω στην πλατεια μουνηδες.![]()
θα του παρκαρεις το οχημα?
να ερθεις Ρομβης
να ερθεις εννοειται οποτε θεςθα ερθω
το σουβλατζιδικο μυθος υπαρχει ακομα η εκλεισε?καρφωστο μεσα στο κουβανέζικο , τσαμπα ειναι![]()
![]()
naiθα του παρκαρεις το οχημα?![]()
Θα παρω Μπραμπ πρωτα να μαθω που εχει παρκινγκ επι πληρωμη , αλλα δεν ξερω αν θα μπορει αυριο γιατι τωρα
να ερθεις Ρομβης
αν δεν σου σταξει 50ρικο γρατζουνατο.
θα ερθω με σαξο και αιρκοντισιον να σε παρωΘα παρω Μπραμπ πρωτα να μαθω που εχει παρκινγκ επι πληρωμη , αλλα δεν ξερω αν θα μπορει αυριο γιατι τωρα![]()
oxiαν δεν σου σταξει 50ρικο γρατζουνατο.