Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

awdl0re II

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
342
Πόντοι
21
Μπραμπ εχει τον λογο

Tsiou mpitsou Ηρακλετερού 38β άγιοι Ανάργυροι πίσω από την πλατεία με την πιάτσα ταξί στάνταρ μενού 3 επιλογές προσφορά κάθε Κυριακή μπουφές πολλά πιατα με βάση μοσχάρι καλό είναι εγώ Σουσάμι δεν τρώω αλλά ταιριάζει με το κρίσπινες είχα πάει με την αδερφή της πρώην γιατί δούλευε μου λέει ο παρκαδορος θα αφήσετε σε μένα το κλειδί πριτς του λέω δεν ξετρελαθηκα θεωρείται κορυφή το σούσι μικρή μερίδα αλλά ωραίο στήσιμο του πιάτου ξαναπήγα πέρσυ είχε πέσει το μαγαζί αν δεν πάρεις και κανά νουντλς δεν χορταινεις η παρέα ενθουσιάστηκε όχι η αδερφή της πρώην αυτή τελικά δεν έκατσε της έτυχε κάτι αν πας πάρε οπωσδήποτε σολωμό θεωρείται τοπ εγώ δεν τον προτιμω ο παλιός ιδιοκτήτης είναι ο τωρινός που έχει τα κωλαδικα πίσω από βενζινάδικο κουταβουλια μεγάλη μούρη επίπασοκ κυκλοφορούσε με ελικόπτερο γλυκάκι δεν έφαγα αλλά ήρθε στο δίπλα τραπέζι και ήταν κορυφή άμα Παρασκευή βρεθώ κοντά θα ενημερώσω ποια ήταν η ερώτηση ακριβώς ξέχασα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.392
Πόντοι
12.756
ΜΑΛΙΣΤΑ...οι γνωστοι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΔΕΣ-ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΕΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ απο το πρωι στασιδι και τους πληρωνω ΕΓΩ με τους φορους μου και τις εισφορες μου....καταντια,ΚΑΤΑΝΤΙΑ

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Εγώ πρόσφατα πηγσ CHE, στον Πειραιά, Καραΐσκου και κατι Μεραρχίας κοντά. Μια χαρά μου φάνηκε και για φαγητό και για ποτό. Ειχε και μια τεράστια τοιχογραφία της Φρίντα Κάλο, street art κι έτσι. Άρτος και θεάματα κατά πως λένε.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.363
Πόντοι
25.467
Εγώ πρόσφατα πηγσ CHE, στον Πειραιά, Καραΐσκου και κατι Μεραρχίας κοντά. Μια χαρά μου φάνηκε και για φαγητό και για ποτό. Ειχε και μια τεράστια τοιχογραφία της Φρίντα Κάλο, street art κι έτσι. Άρτος και θεάματα κατά πως λένε.

Το σούσι σε τι θερμοκρασία σας το σέρβιραν;;;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.784
Πόντοι
12.756
ΜΑΛΙΣΤΑ...οι γνωστοι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΔΕΣ-ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΕΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ απο το πρωι στασιδι και τους πληρωνω ΕΓΩ με τους φορους μου και τις εισφορες μου....καταντια,ΚΑΤΑΝΤΙΑ
Πες να μας μάθει ο Μπραμπ!!
Τουλάχιστον να τρώμε τις εισφορές σου στα καλύτερα ..κρίμα είναι να κουράζεσαι και να τα τρώμε στο κάθε τυχάρπαστο που δεν ξέρει να κάνει ούτε ένα σασιμι της προκοπής

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Το σούσι σε τι θερμοκρασία σας το σέρβιραν;;;
Παντζάρια Περού είχε το μενού, πατάτες Βολιβίας, καλαμπόκι Κολομβίας και φασολάκια Χιλής. Και όλα τα υπόλοιπα τέτοιου ύφους. Λατινοαμερικανικου.
Να έχεις καμία διαδικτυακή σχέση ζωης με Λατίνα, να δίνετε ραντεβού ον λάιν στο σάιτ του εστιατορίου να βγαίνετε για φαγητό.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.363
Πόντοι
25.467
Παντζάρια Περού είχε το μενού, πατάτες Βολιβίας, καλαμπόκι Κολομβίας και φασολάκια Χιλής. Και όλα τα υπόλοιπα τέτοιου ύφους. Λατινοαμερικανικου.
Να έχεις καμία διαδικτυακή σχέση ζωης με Λατίνα, να δίνετε ραντεβού ον λάιν στο σάιτ του εστιατορίου να βγαίνετε για φαγητό.

Αν δεν έχει σούσι, δεν μας κάνει το μαγαζάκι. Τέτοια τρώμε και και στην καντίνα της Λ. Καβάλας.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Αν δεν έχει σούσι, δεν μας κάνει το μαγαζάκι. Τέτοια τρώμε και και στην καντίνα της Λ. Καβάλας.
Square Sushi στο Κεφαλάρι μας κάνει;
Εκεί σε θερμοκρασία πάγκου μας σερβιραν, καθώς δεν είχαμε κλείσει και μας βολεψαν στον εξωτερικό πάγκο της κουζίνας. Χαζεύαμε και τον Γιαπωνεζο σεφ όσο δημιουργούσε. Αν εξαιρέσεις το γουασαμπι, που γευστικά το εχω στην κατηγορία του πετρελαίου, όλα τα άλλα καλά ήταν.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.363
Πόντοι
25.467
Square Sushi στο Κεφαλάρι μας κάνει;
Εκεί σε θερμοκρασία πάγκου μας σερβιραν, καθώς δεν είχαμε κλείσει και μας βολεψαν στον εξωτερικό πάγκο της κουζίνας. Χαζεύαμε και τον Γιαπωνεζο σεφ όσο δημιουργούσε. Αν εξαιρέσεις το γουασαμπι, που το εχω στη γευστική κατηγορία του πετρελαίου, όλα τα άλλα καλά ήταν.
Θερμοκρασία πάγκου;;;;;; :new_shocked:

Μην το δει αυτό το ποστ ο κ. Μπράμπρος! Θα τραβάει τις κωλότριχες του ... :confused:

Το σούσι πρέπει να σερβίρεται στους 35 βαθμούς κελσίου ακριβώς.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Θερμοκρασία πάγκου;;;;;;

Μην το δει αυτό το ποστ ο κ. Μπράμπρος! Θα τραβάει τις κωλότριχες του ...

Το σούσι πρέπει να σερβίρεται στους 35 βαθμούς κελσίου ακριβώς.
Γλωσσοθερμόμετρο δεν έχω αλλά δύσκολο να ηταν 35 βαθμούς ακριβώς, αν και απο υφή φρεσκότατο.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.363
Πόντοι
25.467
Γλωσσοθερμόμετρο δεν έχω αλλά δύσκολο να ηταν 35 βαθμούς ακριβώς, αν και απο υφή φρεσκότατο.

Τι να την κάνεις τη φρεσκάδα όταν την καταστρέφεις σερβίροντας σε λάθος θερμοκρασία;

Χάνονται όλα τα αρώματα.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Τι να την κάνεις τη φρεσκάδα όταν την καταστρέφεις σερβίροντας σε λάθος θερμοκρασία;

Χάνονται όλα τα αρώματα.
Δηλαδή ο κύριος Μπραμπρος κυκλοφορεί με θερμόμετρο φαγητού στην τσέπη; :wowmouth:

Τι να πω, δε δυναμαι να τον ανταγωνιστώ. :undecided:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.363
Πόντοι
25.467
Δηλαδή ο κύριος Μπραμπρος κυκλοφορεί με θερμόμετρο φαγητού στην τσέπη; :wowmouth:

Τι να πω, δε δυναμαι να τον ανταγωνιστώ. :undecided:

Εξυπακούεται!

Όχι μόνον με θερμόμετρο, αλλά και με αλκοολόμετρο για να μετρά τους βαθμούς αλκοόλης στα σάκε.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Εξυπακούεται!

Όχι μόνον με θερμόμετρο, αλλά και με αλκοολόμετρο για να μετρά τους βαθμούς αλκοόλης στα σάκε.
Προφανώς είναι φορτωμένος και κονομημενος και παίρνει ολόκληρο μπουκάλι, γιατί σε αυτά τα, ας τα πούμε, ποτηράκια που το σερβίρουν αλκοολομετρο δε χωράει.
Εντάξει παίζει σε άλλη κλάση.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.363
Πόντοι
25.467
Προφανώς είναι φορτωμένος και κονομημενος και παίρνει ολόκληρο μπουκάλι, γιατί σε αυτά τα, ας τα πούμε, ποτηράκια που το σερβίρουν αλκοολομετρο δε χωράει.
Εντάξει παίζει σε άλλη κλάση.
Βαρέλι παίρνει.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom