Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 41.046
- Πόντοι
- 10.411
Του Αβραμόπουλου για αυτούς που δεν ξέρουνΓραμματέας πολιτικού ήταν πριν γίνει φάσιον μπλόγκερ
Του Αβραμόπουλου για αυτούς που δεν ξέρουνΓραμματέας πολιτικού ήταν πριν γίνει φάσιον μπλόγκερ
βαλε σοδα...μαγειρικη γιατι δεν εισαι και κανα σπιρτο με το μαγειρεμα και μπορει να ριξεις σουεπς εσυ...δεν μου μαλακωσαν οι γιγαντες που εβαλα απο χτες στο νερο.....ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΕΣ
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΕΣ
βαλε σοδα...μαγειρικη γιατι δεν εισαι και κανα σπιρτο με το μαγειρεμα και μπορει να ριξεις σουεπς εσυ...
moynopana kai ta dyo sas....
moynopana kai ta dyo sas....
Δεν ειχαμε φτωχους παντοπωληδες στην γειτονια μας ρε πλεμπαρια!!!!ριβιερα και φτωχος παντοπωλης εχεις ξανακουσει????μου μαθατε τα γουασαμπι γουακεμολε γιατονπουτσο και ο φτωχος παντοπωλης της γειτονιας σας που σας πουλαγε ρεγγα παστη στο βαρελι εκλεισε.....καριοληδες
ΝΑΙ....Δεν ειχαμε φτωχους παντοπωληδες στην γειτονια μας ρε πλεμπαρια!!!!ριβιερα και φτωχος παντοπωλης εχεις ξανακουσει????
Ληξανε, γι'αυτό δε μαλακωσαν.δεν μου μαλακωσαν οι γιγαντες που εβαλα απο χτες στο νερο.....ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΕΣ
ρε τον κοροιδεψαν τον ΤρουμπΛηξανε, γι'αυτό δε μαλακωσαν.
ο Μπραμπ ειναι μια κατηγορία απο μόνος τουΔηλαδή ο κύριος Μπραμπρος κυκλοφορεί με θερμόμετρο φαγητού στην τσέπη;
Τι να πω, δε δυναμαι να τον ανταγωνιστώ.![]()
πριν την συμφωνία θα ειναι σίγουρα , ΣΙΓΟΥΡΑ !!πρεσπων ειναι ρε μουνοπανα ΠΡΕΣΠΩΝ!!!!!!
νομιζω ειναι καλος και στα τοστακιαο Μπραμπ ειναι μια κατηγορία απο μόνος του
ειδικος σε:
ιαπωνικη κουζινα
φουζιον
λαδερα
Ιταλικη (πιτσα πιο συγκεκριμενα)
Καλαμποκι απο πλανόδιους
και τελος , καστανάδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πριν την συμφωνία θα ειναι σίγουρα , ΣΙΓΟΥΡΑ !!
τοστακι ειχαμε εναν, αχχχ τι μου θυμισεςνομιζω ειναι καλος και στα τοστακια
Μπα. Τίποτα πεφτοχωμάτινους Τεπελενίου θα του πασαραν από κανένα deli-store της γειτονιάς του ως και καλά βιολογικούς Πρεσπών.ρε τον κοροιδεψαν τον Τρουμπ
με την σεσουλα πηρε μαλλον απο την λαική
Ηταν πριν την συμφωνια που εκανε ο Τσιπρας των Πρεσπων τυπε , ειχαν καποια χρονιαΜπα. Τίποτα πεφτοχωμάτινους Τεπελενίου θα του πασαραν από κανένα deli-store της γειτονιάς του ως και καλά βιολογικούς Πρεσπών.
Γι'αυτό δε μαλακωνουν ουτε με ακουαφορτε.
τι θες ρε?Μπα. Τίποτα πεφτοχωμάτινους Τεπελενίου θα του πασαραν από κανένα deli-store της γειτονιάς του ως και καλά βιολογικούς Πρεσπών.
Γι'αυτό δε μαλακωνουν ουτε με ακουαφορτε.
μην τον μαλωνεις, το αντερο σου σκεφτεται....τι θες ρε?