Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Είμαι με τον εαυτό μου.Σας τιμά το γεγονός πως δεν είστε δογματικός.
Είμαι με τον εαυτό μου.Σας τιμά το γεγονός πως δεν είστε δογματικός.
Θες να πεις ότι ψωνίζει μόνο από Lidl Λ.Βουλιαγμένης?
στον μπαλάσκα απο το παρκινγκ θα τον διωξουν
ειναι μπουτικ εκει
Να μην πειράξουν τα ασημί σάξο. Τα ασημί σάξο!!!Θα καλέσω τσέους να γράψουν όλα τα διπλοπαρκαρίσματα Γρ.Λαμπράκη στην Νιπλοπεριοχή.
Μουνόπανα....
Βασικά ένα SUV έχει κλείσει το parking του πατέρα μου.Να μην πειράξουν τα ασημί σάξο. Τα ασημί σάξο!!!
Οι τσεοι ειναι δικοι μας !!Θα καλέσω τσέους να γράψουν όλα τα διπλοπαρκαρίσματα Γρ.Λαμπράκη στην Νιπλοπεριοχή.
Μουνόπανα....
Αχ άγιε ❤Υπήρξα στα μικράτα μου, ώσπου κάποια στιγμή που αντελήφθην πως οι Έλληνες κομμουνιστές έχουν καπιταλιστικές τσέπες, αναθεώρησα.
Όσο για τον Γκράμσι, όσο ανάστημα του έλειπε τόση οξυδέρκεια είχε. Ήταν ο πρώτος που κατάλαβε ότι δεν μπορούν να εξηγηθούν όλα με την Μαρξιστική θεωρία του οικονομικού ντετερμινισμού.
Εφυγε ο suv,έφαγε και κάτι παναγίες και δεν είπε κίχ....Οι τσεοι ειναι δικοι μας !!
εντελως ομως
κανονικα δεν θα επρεπε να εχει καν τσεους εδω
μονο τροχαια στην παραλιακη
αντε μωρε με τον μαλακα πιο μουνοδουλος δεν υπαρχει.@baros
οφειλεις να πας
Βαφτίζουν σήμερα τις δίδυμες ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα
Στη Μύκονο θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο - Τέσσερις νονοί για το κάθε κορίτσιwww.protothema.gr
Μην δείτε γυναίκα με επίπεδο,αμέσως να κράξετε....Αχ ξανάρθε
Προσπαθώ να ξυπνήσω τόση ώρα...και θα μπω ενεργά...να ανοίξει το μάτι πρώταΑχ ξανάρθε
τι θα τους πας δωρο τη ζιρο?αυριο θα παω επισκεψη Μπραχαμι,σουβλακια,κοκα ζιρο κλπ
μην ανοιξει κωλο πρωτα.Προσπαθώ να ξυπνήσω τόση ώρα...και θα μπω ενεργά...να ανοίξει το μάτι πρώτα
Αυτός ανοιχτός είναι από χθες ...μην ανοιξει κωλο πρωτα.
μπιρλας εδωσε χρημα,αντε γιατι εχω και δουλειες.
Μπραμπ δεν ηταν σιγουρο , γιατι μπηκε νωρις
οχι ακομαμπιρλας εδωσε χρημα,αντε γιατι εχω και δουλειες.