Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.097
- Πόντοι
- 12.756
τι γινεται ρε πουστημαλλον οχι απο οτι βλεπω
Και αυτες πενθήμερο δουλευουν ;
εδω μεχρι και Αθηναιος ΣΚ εργάζεται
τι γινεται ρε πουστημαλλον οχι απο οτι βλεπω
εεε που πας πισινες υπηρετριες ακουσαν και ορμησαν χαζες ειναι ..χωρια που πιστευω οτι σιγουραα εχει καποια συγγενικη σχεση με τον πριγκηπα του μονακοΑς όψεται η γαλλική του φινέτσα.
Άγιε τα σέβη μου!Ας όψεται η γαλλική του φινέτσα.
Λογικό να μην έχεις κόμπλεξ όταν έχεις πισίνα.Ε ναι! Ασυζητητί.
Όλοι έχουμε σύνδρομα εκτός από τον κ. Καλόγερο.
Όχι. Σκοπός μου πλέον είναι να πάτε όλοι στο σαρβάιβορ, να σας ξεφορτωθώ επιτέλους, και να μείνω μόνος μαζί με τα πουτανάκια.![]()
εχει παει Σκλαβενίτη τωρα ..ο αθηναιος εχει παρει κιολας εγκριση να πατησει λαικ σε κωλο με το που ανεβει![]()
Και που να πήγαινε?εχει παει Σκλαβενίτη τωρα ..
ανυπομονεί να παει σπιτι για να το κάνει
ανασαίνει σαν κυνηγόσκυλο τωρα στους διαδρόμους απο την προσμονή
Οι περισσοτεροι, αν οχι ολοι, απο το αμεσο περιβαλλον μου δεν ασχολουνται με τον αγοραιο ερωτα. Ουτε καν το βαζουν στο μυαλο τους. Και λοιπον; Εγω ειμαι εκτος πραγματικοτητας. Δεν ενοχλω κανεναν, θα τα βλεπω ολα θετικα και θα ζω το παραμυθι μου μεχρι να πεθανω.Καλημέρα γέροντα. Πέρα από την καλή σου πρόθεση να ηρεμήσεις τα πνεύματα, ελπίζω να το καταλαβαίνεις κι ο εσύ ίδιος ότι όλα αυτά που έγραψες είναι μία φιλοσοφία της δεκάρας. Εκτός αν είσαι στο ίδιο επίπεδο με όλους αυτούς που σου κάνανε likes επειδή δεν είχαν καλύτερες επιλογές στη ζωή τους από τον αγοραίο.
Για πες μας τις άλλες συναλλαγές για να συγκρίνουμε;![]()
Άγιε τα σέβη μου!
Είστε κομμουνιστής?Τώρα πρόσεξα τον Γκράμσι στο άβαταρ σας.
Κάτι τέτοιες αναρτήσεις είναι που με ωθούν να επισημάνω στο κ. Αντισθένη πως πρέπει να υπάρχει σύμβολο λάικ συν 1000.Οι περισσοτεροι, αν οχι ολοι, απο το αμεσο περιβαλλον μου δεν ασχολουνται με τον αγοραιο ερωτα. Ουτε καν το βαζουν στο μυαλο τους. Και λοιπον; Εγω ειμαι εκτος πραγματικοτητας. Δεν ενοχλω κανεναν, θα τα βλεπω ολα θετικα και θα ζω το παραμυθι μου μεχρι να πεθανω.
για κοινωνικο παντωπολείο ειναιΚαι που να πήγαινε?
Στο Θανόπουλο?
Υπήρξα στα μικράτα μου, ώσπου κάποια στιγμή που αντελήφθην πως οι Έλληνες κομμουνιστές έχουν καπιταλιστικές τσέπες, αναθεώρησα.
Όσο για τον Γκράμσι, όσο ανάστημα του έλειπε το οξυδέρκεια είχε. Ήταν ο πρώτος που κατάλαβε ότι δεν μπορούν να εξηγηθούν όλα με την Μαρξιστική θεωρία του οικονομικού ντετερμινισμού.
Κάτι τέτοιες αναρτήσεις είναι που με ωθούν να επισημάνω στο κ. Αντισθένη πως πρέπει να υπάρχει σύμβολο λάικ συν 1000.
Τα παραλέτε....για κοινωνικο παντωπολείο ειναι
Δεν υπήρξα ποτέ αλλά με συγκινεί να μελετώ σπουδαίες προσωπικότητες.
Όπως ο αβαταρισμένος.
Τα παραλέτε....
Ένας Μπαλάσκας θα ήταν οκ.