Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Πω ρε μαλάκα...Χαίρομαι πολύ, όνειρα γλυκά
Θαύμα...
Πω ρε μαλάκα...Χαίρομαι πολύ, όνειρα γλυκά
περαστικος ειμαι θα ξαναφυγω
Όταν συγχωρείς κάποιον, αμέσως γαληνεύεις. Κάνεις χάρη σ’ εσένα και όχι σ’ εκείνονπεραστικος ειμαι θα ξαναφυγω
Βρε βρεγεια σου νιπλη αρχοντα παρ τους τα υπαρχοντα
Πες και εισοδηματιες ρε μουνι να με πιάσει και εμέναΚαλημέρα πόρνοι πορνες μισθωτοί
καλημερα μισθωτεΠες και εισοδηματιες ρε μουνι να με πιάσει και εμένα
Σου έχω πει να μην τσιμπαςκαλημερα μισθωτε
Θα έρθει και το βλαμμένο με την κιθάρα ;Καλημέρα στους ηττημένους
αρχοντα κατα καιρους εχουν γραφτει πολλα οτι ειμαι νταβατζης ,οτι δερνω απειλω (αλλος πηγε πριν απο λιγο καιρο σπιτι του για απειλες σε μελος) και διαβασα πολυ ωραια πραγματα που με αφορουν 3 μηνες που ημουν εκτος πχ οτι ειμαι εμμονικος οπως διαβασα για μια που εχει παρει ολο το φορουμ 300 μελη + εκτος εμου αυτη η ιδια εδινε πληροφοριες για τα μελη στον συλλεκτη που μπαναριστηκε προσφατα..... σκεφτομαι να τα πουμε ζωντανα ολα αυτα (με αποδειξεις) οπως ελεγε σε μια εκπομπη αυτος ο καλος ανθρωπος ο ευαγγελατος.... συντομα για ολα και για ολους θα εχει πολυ γελιο αλλα και πολυ κλαμα ...Όταν συγχωρείς κάποιον, αμέσως γαληνεύεις. Κάνεις χάρη σ’ εσένα και όχι σ’ εκείνον
Χρήσιμος ηλίθιος είναι, τύπε.Θα έρθει και το βλαμμένο με την κιθάρα ;
σου το ειπα θα σκασω μυτηΒρε βρε
Τα αγγειά γινήκαν θυμιατά.. και τα σκατά λιβάνι... οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι... και οι κλέφτες καπετάνιοι..Γίναν οι Αλβανοί άρχοντες και νέος χωριάτες.
ΓΑΜΩ την ελληνική ελεημοσύνη
Αφήνεις νιπλικα υπονοούμενα.Τα αγγειά γινήκαν θυμιατά.. και τα σκατά λιβάνι... οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι... και οι κλέφτες καπετάνιοι..
Respect που δε μπήκες στον πειρασμό να μπαίνεις με κλώνους όσο ήσουν banned, λίγοι έχουν την αυτοσυγκράτηση σουσου το ειπα θα σκασω μυτη
Respect που δε μπήκες στον πειρασμό να μπαίνεις με κλώνους όσο ήσουν banned, λίγοι έχουν την αυτοσυγκράτηση σου
Χαίρομαι πολύ, όνειρα γλυκά
Που είναι ο Μπαροκ να σφουγγαρισει τα σάλια ...