The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.457
- Πόντοι
- 25.467
Καλημέρα στους ηττημένους
Καλημέρα στον καβαλημένο.
Καλημέρα στους ηττημένους
αρχοντα κατα καιρους εχουν γραφτει πολλα οτι ειμαι νταβατζης ,οτι δερνω απειλω (αλλος πηγε πριν απο λιγο καιρο σπιτι του για απειλες σε μελος) και διαβασα πολυ ωραια πραγματα που με αφορουν 3 μηνες που ημουν εκτος πχ οτι ειμαι εμμονικος οπως διαβασα για μια που εχει παρει ολο το φορουμ 300 μελη + εκτος εμου αυτη η ιδια εδινε πληροφοριες για τα μελη στον συλλεκτη που μπαναριστηκε προσφατα..... σκεφτομαι να τα πουμε ζωντανα ολα αυτα (με αποδειξεις) οπως ελεγε σε μια εκπομπη αυτος ο καλος ανθρωπος ο ευαγγελατος.... συντομα για ολα και για ολους θα εχει πολυ γελιο αλλα και πολυ κλαμα ...
τι να συζητησω το ποσο δικιο ειχα για τον φιλο σου οτι ειναι κωλοπαιδο και οτι μαζευε πληροφοριες για μελη ?Το "εμμονικός" (επειδή το ανέφερα και εγώ), θέλεις ειλικρινά να το συζητήσουμε με αποδείξεις και μαρτυρίες;
Ποιός μπούστης σαλιαρίζει;Που είναι ο Μπαροκ να σφουγγαρισει τα σάλια ...
να εισαι καλα φιλε ...αλλα το οτι εχω εμμονες εγω ενω καποιοι αλλοι οχι αυτο με ξεπερναει@TASSOS karipidis ...
καποια ατομα ζουν για αυτο το site στο εχω πει πολλες φορες οτι αν κλεισει το site θα πηδηξουν απο τα μπαλκονια ...
το να βγαινουν ζωντανα και καλα να δινουν ονοματα και πληροφοριες καποια κακομοιρα τυπακια το μονο που καταφερνουν ειναι να τρωνε τα μουτρα τους ...
αποψη μου διασκεδασε το με διαφορετικο τροπο ...
υ.γ
καλως ηρθες...
ελα ρε παιχτη δεν εχουν ζωη εξω απο εδω ...να εισαι καλα φιλε ...αλλα το οτι εχω εμμονες εγω ενω καποιοι αλλοι οχι αυτο με ξεπερναει
τι να συζητησω το ποσο δικιο ειχα για τον φιλο σου οτι ειναι κωλοπαιδο και οτι μαζευε πληροφοριες για μελη ?
εσυ ο ιδιος μου τα εδειχνες το ξεχασες
υγ.ειχε τωρα τελευταια βεβαια βοηθεια απο γυναικα που στην αρχη την εβριζε και μετα την εγλυφε
σε τι πραγμα θα απαντηση??? απο που ξερει την πορεια μου εδω μεσα??? αφου δεν παει με πουτανες.... εκτος αν εννοεις τοτε που με χαρακτηρισε καποιος νταβαντζη και με ρωταγε στο viber αν πουλαω κοριτσια.. γιατι δεν πουλαω εσυ πιστευω το ξερειςΌταν θα εισέλθει και ο κ. @athinaios44 θα σας απαντήσω ενδελεχώς, επειδή μάλλον εσείς είστε ο ξεχασιάρης.
να εισαι καλα φιλε ...αλλα το οτι εχω εμμονες εγω ενω καποιοι αλλοι οχι αυτο με ξεπερναει
na ενημερωσω εσενα για πιοο λογω για το νεο μελος ?/ εκεινη την ημερα ηρθαν και αλλοι 2 ο κουτα και αλλος ενας για αυτους το ηξερες..... μαλλον για τον αλπουλα εσυ μου εδειχνες πραγματα απο το κινητο σου και ενω εγω ετρωγα και δεν ασχολιομουν εσυ επεμενες να μου δειξεις ....... αν θελεις και υπονοεις οτι εγω εχω πει κατι προσωπικο σου η εχεις μαθει κατι οποτε θελεις να το συζητησουμεΏπα!!! Σας πήρε πάλι η κουβέντα... Να σας υπενθυμίσω πώς όταν μου σπάσατε τα αρχίδια σε ιδιωτική μάζωξη (στην οποία παρεμπιπτόντως, καίτοι γνωρίζατε πως ορισμένοι από τους παριστάμενους δεν έχουν διάθεση για "νέες γνωριμίες", είχατε φέρει μαζί σας και κάποιο άλλο μέλος, χωρίς καν να έχετε την λεπτότητα να ρωτήσετε, ή τουλάχιστον να ενημέρωσετε). Πάμε παρακάτω... Όταν λοιπόν σπάγατε αρχίδια για το πως και κυρίως ποιός πληροφόρησε τον Άλπουλα για δικά σας προσωπικά δεδομένα, το πρώτο που σας απάντησα, ήταν να μην γίνεσθε και εσείς εμμονικός σαν κι αυτόν. Άρα έχουμε χρεώσει εμμονές και σε άλλους.
Το ότι τελικά αδίκως μου σπάγατε τα παπάρια εκείνη τη βραδιά, διότι από το μαδομούνι σας με τον άλλο ¨κύριο" και τα μεταξύ σας π.μ. που βγάλατε στη φόρα, προέκυψε ότι όλες τις πληροφορίες του τις είχατε δώσει εσείς κατά την περίοδο που "θάβατε" φιλικά και συνεργατικά μαζί μέλη του παρόντος, θα το αφήσω για αργότερα.
Την καλησπέρα μου.
Στείλε τηλ Παστερια να παραγγείλω , ανέβηκε το νήμα
ολα στο φως ολαΣτείλε τηλ Παστερια να παραγγείλω , ανέβηκε το νήμα
Ναι. Για τους άλλους (που προσκάλεσε ο κ. Ατενέζος) ήταν άπαντες ενημερωμένοι, εσάς συμπεριλαμβανομένου. Για αυτόν που προσκαλέσατε εσείς, δεν ήταν ενημερωμένος κανείς.na ενημερωσω εσενα για πιοο λογω για το νεο μελος ?/ εκεινη την ημερα ηρθαν και αλλοι 2 ο κουτα και αλλος ενας για αυτους το ηξερες..... μαλλον για τον αλπουλα εσυ μου εδειχνες πραγματα απο το κινητο σου και ενω εγω ετρωγα και δεν ασχολιομουν εσυ επεμενες να μου δειξεις ....... αν θελεις και υπονοεις οτι εγω εχω πει κατι προσωπικο σου η εχεις μαθει κατι οποτε θελεις να το συζητησουμε
Άρα θα πάρω και μια σαλάτα ρόκακαλα παει το πραμα καλα παει