brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.078
- Πόντοι
- 2.606
παρε και τιραμισου προβλεπω μπεν χουρΆρα θα πάρω και μια σαλάτα ρόκα![]()
παρε και τιραμισου προβλεπω μπεν χουρΆρα θα πάρω και μια σαλάτα ρόκα![]()
καλα οκ αστο ...οσον αφορα τον κουμανιδα ο αθηναιος ηξερε ολα τα αλλα που λες ειναι μυθος μπορει να διαβεβαιωσει ανθρωπος που καθονταν διπλα μας ποιος επεμενε να δειξει και αν εγω επεμενα οπως λες εσυ γιατι εδειξες??? οσον αφορα που λες για προσωπικα μου ο αλπουλα ηξερε που θα με βρει του ειχα πει εγω οπως ξερουν σχεδον ολοι που θα με βρουνεΝαι. Για τους άλλους (που προσκάλεσε ο κ. Ατενέζος) ήταν άπαντες ενημερωμένοι, εσάς συμπεριλαμβανομένου. Για αυτόν που προσκαλέσατε εσείς, δεν ήταν ενημερωμένος κανείς.
Επίσης, αυτός που επέμενε να μάθει για τις τυχόν στοιχομυθίες μου με τον Άλπουλα, είσαστε εσείς. Με κατηγορούσατε μάλιστα ότι εγώ του είχα δώσει πληροφορίες για τα προσωπικά σας δεδομένα, και πρώτος μου δείξατε στο τηλέφωνό σας, μήνυμα που σας είχε στείλει ο τρίτος μαδομουνάκιας, από το οποίο φαινόταν ο κ. Άλπουλα να υποστηρίζει πως ότι ξέρει για εσάς το γνωρίζει από εμένα. Σε απάντησή μου ότι αυτό το μήνυμα δύναται να είναι και "πειραγμένο", και ότι δεν πρέπει να δίνετε σημασία και να σας γίνεται εμμονή, μια μαλακοσυζήτηση σε ένα σάιτ για πουτάνες, μου απαντήσατε πως εσείς δεν τα σηκώνετε κάτι τέτοια και ότι θεωρείτε το θέμα πολύ σοβαρό, απαιτώντας να μάθετε για το τι μπορεί να έχω γράωει εγώ στον Άλπουλα για εσάς. Τότε, σας έδειξα το μόνο π.μ. που είχα λάβει από τον Άλπουλα, σχετικά με εσάς και με τον κ. Ζεμπού, και σας έδειξα και τι του απάντησα. (Σημειωτέων ότι αναφέρομαι σε π.μ. τουλάχιστον προ 5ετίας, για το οποίο έκαναν λόγο και εδώ όταν ερωτήθηκα). Τα περί πιστολέρο, ρουφιανέϊρο, κυπατζήδων, υποκλοπών και διακινήσεων, που μου χρεώνατε, του τα είχατε εκμυστηρευτεί εσείς τελικά και από όιτ δημοσιεύτηκε κατά το μαδομούνι σας.
Αυτά.![]()
παραγγειλε και μια πατσα με μπολικο σκορδοστουπι ..Άρα θα πάρω και μια σαλάτα ρόκα![]()
Για να τα βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν είχα, ούτε έχω πρόβλημα με τον Κουμανίδα. Με εσένα έχω το πρόβλημα γιατί ενώ ξέρεις ότι δεν γουστάρω "νέες γνωριμιές" με μέλη, δεν είχε την λεπτότητα να με ρωτήσεις, ή έστω να με ενημερώσεις.καλα οκ αστο ...οσον αφορα τον κουμανιδα ο αθηναιος ηξερε ολα τα αλλα που λες ειναι μυθος μπορει να διαβεβαιωσει ανθρωπος που καθονταν διπλα μας ποιος επεμενε να δειξει και αν εγω επεμενα οπως λες εσυ γιατι εδειξες??? οσον αφορα που λες για προσωπικα μου ο αλπουλα ηξερε που θα με βρει του ειχα πει εγω οπως ξερουν σχεδον ολοι που θα με βρουνεοποτε καλα λεω αστο
καλα παει το πραμα καλα παει![]()
Θα έχουμε και πάλι τηλεθέαση στην μεσημβρινή ζώνη.καλα παει το πραμα καλα παει![]()
δεν ειχα προσβαση απευθειας το τηλεφωνο σου δεν το ειχα οποτε οφειλε να σε ενημερωση ο συνδεσμος... ολα τα υπολοιπα ομως που ειπες ολοι γνωριζουν ποιος ειμαι και που θα με βρουν χρονια τωρα .. τωρα το αν μου εδειξες η αν σου ζητησα τι ακριβως εχει να κανει ? ξερει καποιος κατι για εσενα απο εμενα εχεις τετοια πληροφοριαΓια να τα βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν είχα, ούτε έχω πρόβλημα με τον Κουμανίδα. Με εσένα έχω το πρόβλημα γιατί ενώ ξέρεις ότι δεν γουστάρω "νέες γνωριμιές" με μέλη, δεν είχε την λεπτότητα να με ρωτήσεις, ή έστω να με ενημερώσεις.
Όσο για τα υπόλοιπα... Αυτό θέλω κι εγώ. Να τα επιβεβαιώσει άνθρωπός που καθόταν δίπλα μας.![]()
δεν ειχα προσβαση απευθειας το τηλεφωνο σου δεν το ειχα οποτε οφειλε να σε ενημερωση ο συνδεσμος... ολα τα υπολοιπα ομως που ειπες ολοι γνωριζουν ποιος ειμαι και που θα με βρουν χρονια τωρα .. τωρα το αν μου εδειξες η αν σου ζητησα τι ακριβως εχει να κανει ? ξερεις καποιος κατι για εσενα απο εμενα εχεις τετοια πληροφορια
Έχω γλυκό στο σπίτιπαρε και τιραμισου προβλεπω μπεν χουρ
εγω δεν πηρα αρνηση απο τον συνδεσμο οποτε εφερα εναν φιλο μου που τον ξερω χρονια οχι θεωρητικα ..εγω ξερεις πολυ καλα δεν ενοχλω τον αλλον μονο για καμμια κοπελα οπως ειπες απο την αλλη αφου δεν εχεις θεμα με τον κουμανιδα γιατι το συζηταμε .. εμενα τα βελοι πηγαν στις απειλες και στο ρουφιανιληκι αν δεν εμπεκεσαι τοτε δεν εχει νοημα η κουβεντα μαςΤο ότι δεν είχες απευθείας πρόσβαση στο τηλέφωνο μου, το ξέρεις πως δεν ισχύει. Καιρό πριν, είχαμε ανταλλάξει πληροφορίες για σεξεργάτριες μέσω τηλεφώνου.
εχεις γιατι δεν υπαρχει καμια να ανοιγει το ψυγειο να τα τρωειΈχω γλυκό στο σπίτι![]()
τι καλο θα κερασεις ??? αντε φερτο τελειωνεΈχω γλυκό στο σπίτι![]()
Τι τσμπησες μαν;Έχω γλυκό στο σπίτι![]()
Ελεύθερα τύπε, ψάχνουμε καιρό κάποιον σαν και σέναΓια να μπω να σας το κανω μπαχαλο ..Υπαρχει διαδικασία αδειοδοτησης ?
Εσυ ακομα δε βρακωθηκες ?Ελεύθερα τύπε, ψάχνουμε καιρό κάποιον σαν και σένα![]()
εγω δεν πηρα αρνηση απο τον συνδεσμο οποτε εφερα εναν φιλο μου που τον ξερω χρονια οχι θεωρητικα ..εγω ξερεις πολυ καλα δεν ενοχλω τον αλλον μονο για καμμια κοπελα οπως ειπες απο την αλλη αφου δεν εχεις θεμα με τον κουμανιδα γιατι το συζηταμε .. εμενα τα βελοι πηγαν στις απειλες και στο ρουφιανιληκι αν δεν εμπεκεσαι τοτε δεν εχει νοημα η κουβεντα μας
το ξερω πονεσες, αλλα ξεπερασε το πχιαΘα έρθει και το βλαμμένο με την κιθάρα ;
Συγνώμη, κάνει ζέστΑ ακόμα....Εσυ ακομα δε βρακωθηκες ?
Αλήθεια ...εχεις γιατι δεν υπαρχει καμια να ανοιγει το ψυγειο να τα τρωει![]()