Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Ναι. Για τους άλλους (που προσκάλεσε ο κ. Ατενέζος) ήταν άπαντες ενημερωμένοι, εσάς συμπεριλαμβανομένου. Για αυτόν που προσκαλέσατε εσείς, δεν ήταν ενημερωμένος κανείς.

Επίσης, αυτός που επέμενε να μάθει για τις τυχόν στοιχομυθίες μου με τον Άλπουλα, είσαστε εσείς. Με κατηγορούσατε μάλιστα ότι εγώ του είχα δώσει πληροφορίες για τα προσωπικά σας δεδομένα, και πρώτος μου δείξατε στο τηλέφωνό σας, μήνυμα που σας είχε στείλει ο τρίτος μαδομουνάκιας, από το οποίο φαινόταν ο κ. Άλπουλα να υποστηρίζει πως ότι ξέρει για εσάς το γνωρίζει από εμένα. Σε απάντησή μου ότι αυτό το μήνυμα δύναται να είναι και "πειραγμένο", και ότι δεν πρέπει να δίνετε σημασία και να σας γίνεται εμμονή, μια μαλακοσυζήτηση σε ένα σάιτ για πουτάνες, μου απαντήσατε πως εσείς δεν τα σηκώνετε κάτι τέτοια και ότι θεωρείτε το θέμα πολύ σοβαρό, απαιτώντας να μάθετε για το τι μπορεί να έχω γράωει εγώ στον Άλπουλα για εσάς. Τότε, σας έδειξα το μόνο π.μ. που είχα λάβει από τον Άλπουλα, σχετικά με εσάς και με τον κ. Ζεμπού, και σας έδειξα και τι του απάντησα. (Σημειωτέων ότι αναφέρομαι σε π.μ. τουλάχιστον προ 5ετίας, για το οποίο έκαναν λόγο και εδώ όταν ερωτήθηκα). Τα περί πιστολέρο, ρουφιανέϊρο, κυπατζήδων, υποκλοπών και διακινήσεων, που μου χρεώνατε, του τα είχατε εκμυστηρευτεί εσείς τελικά και από όιτ δημοσιεύτηκε κατά το μαδομούνι σας.

Αυτά. :sunglasses:
καλα οκ αστο ...οσον αφορα τον κουμανιδα ο αθηναιος ηξερε ολα τα αλλα που λες ειναι μυθος μπορει να διαβεβαιωσει ανθρωπος που καθονταν διπλα μας ποιος επεμενε να δειξει και αν εγω επεμενα οπως λες εσυ γιατι εδειξες??? οσον αφορα που λες για προσωπικα μου ο αλπουλα ηξερε που θα με βρει του ειχα πει εγω οπως ξερουν σχεδον ολοι που θα με βρουνε :wink: οποτε καλα λεω αστο

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
καλα οκ αστο ...οσον αφορα τον κουμανιδα ο αθηναιος ηξερε ολα τα αλλα που λες ειναι μυθος μπορει να διαβεβαιωσει ανθρωπος που καθονταν διπλα μας ποιος επεμενε να δειξει και αν εγω επεμενα οπως λες εσυ γιατι εδειξες??? οσον αφορα που λες για προσωπικα μου ο αλπουλα ηξερε που θα με βρει του ειχα πει εγω οπως ξερουν σχεδον ολοι που θα με βρουνε :wink: οποτε καλα λεω αστο
Για να τα βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν είχα, ούτε έχω πρόβλημα με τον Κουμανίδα. Με εσένα έχω το πρόβλημα γιατί ενώ ξέρεις ότι δεν γουστάρω "νέες γνωριμιές" με μέλη, δεν είχε την λεπτότητα να με ρωτήσεις, ή έστω να με ενημερώσεις.

Όσο για τα υπόλοιπα... Αυτό θέλω κι εγώ. Να τα επιβεβαιώσει άνθρωπός που καθόταν δίπλα μας. :sunglasses:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Για να τα βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν είχα, ούτε έχω πρόβλημα με τον Κουμανίδα. Με εσένα έχω το πρόβλημα γιατί ενώ ξέρεις ότι δεν γουστάρω "νέες γνωριμιές" με μέλη, δεν είχε την λεπτότητα να με ρωτήσεις, ή έστω να με ενημερώσεις.

Όσο για τα υπόλοιπα... Αυτό θέλω κι εγώ. Να τα επιβεβαιώσει άνθρωπός που καθόταν δίπλα μας. :sunglasses:
δεν ειχα προσβαση απευθειας το τηλεφωνο σου δεν το ειχα οποτε οφειλε να σε ενημερωση ο συνδεσμος... ολα τα υπολοιπα ομως που ειπες ολοι γνωριζουν ποιος ειμαι και που θα με βρουν χρονια τωρα .. τωρα το αν μου εδειξες η αν σου ζητησα τι ακριβως εχει να κανει ? ξερει καποιος κατι για εσενα απο εμενα εχεις τετοια πληροφορια

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
δεν ειχα προσβαση απευθειας το τηλεφωνο σου δεν το ειχα οποτε οφειλε να σε ενημερωση ο συνδεσμος... ολα τα υπολοιπα ομως που ειπες ολοι γνωριζουν ποιος ειμαι και που θα με βρουν χρονια τωρα .. τωρα το αν μου εδειξες η αν σου ζητησα τι ακριβως εχει να κανει ? ξερεις καποιος κατι για εσενα απο εμενα εχεις τετοια πληροφορια

Το ότι δεν είχες απευθείας πρόσβαση στο τηλέφωνο μου, το ξέρεις πως δεν ισχύει. Καιρό πριν, είχαμε ανταλλάξει πληροφορίες για σεξεργάτριες μέσω τηλεφώνου.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Το ότι δεν είχες απευθείας πρόσβαση στο τηλέφωνο μου, το ξέρεις πως δεν ισχύει. Καιρό πριν, είχαμε ανταλλάξει πληροφορίες για σεξεργάτριες μέσω τηλεφώνου.
εγω δεν πηρα αρνηση απο τον συνδεσμο οποτε εφερα εναν φιλο μου που τον ξερω χρονια οχι θεωρητικα ..εγω ξερεις πολυ καλα δεν ενοχλω τον αλλον μονο για καμμια κοπελα οπως ειπες απο την αλλη αφου δεν εχεις θεμα με τον κουμανιδα γιατι το συζηταμε .. εμενα τα βελοι πηγαν στις απειλες και στο ρουφιανιληκι αν δεν εμπεκεσαι τοτε δεν εχει νοημα η κουβεντα μας

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.432
Πόντοι
2.586
Για να μπω να σας το κανω μπαχαλο ..Υπαρχει διαδικασία αδειοδοτησης ?

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
εγω δεν πηρα αρνηση απο τον συνδεσμο οποτε εφερα εναν φιλο μου που τον ξερω χρονια οχι θεωρητικα ..εγω ξερεις πολυ καλα δεν ενοχλω τον αλλον μονο για καμμια κοπελα οπως ειπες απο την αλλη αφου δεν εχεις θεμα με τον κουμανιδα γιατι το συζηταμε .. εμενα τα βελοι πηγαν στις απειλες και στο ρουφιανιληκι αν δεν εμπεκεσαι τοτε δεν εχει νοημα η κουβεντα μας

Αν δεν πήρες άρνηση από το "σύνδεσμο", σημαίνει ότι ο σύνδεσμος ενήργησε από μόνος του. Κάτσε να μπεί, και εφόσον είναι έτσι όπως τα γράφεις, θα τα ακούσει κι αυτός τα σχολιανά του.

Και επειδή γνωρίζεις ότι τουλάχιστον προσπαθώ να είμαι ακριβοδίκαιος, όσον αφορά τις κατηγορίες που σου προσάπτουν για νταβατζιλίκι προσωπικά δεν έχω αποκομίσει τέτοια εντύπωση, και όσο για τα περί ρουφιανεμάτων πρώτη φορά τα έμαθα όταν άρχισε η κόντρα σου με τον Άλπουλα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom