alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ό,τι πείτεΣιλανς βλάχα
Ό,τι πείτεΣιλανς βλάχα
Κάνε σα πέρακατσε να συννενοηθω με τα παλικαρια εδω μεσα ...
ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ , σορρυ
Κάνε σα πέρα
Toυς μοδιστρους εννοεις τυπεκατσε να συννενοηθω με τα παλικαρια εδω μεσα ...
ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ , σορρυ
ψηφιζω αλεκο δαγκωτο,οχι κουλη αλεκο και μονο.Εσυ με θελεις, οι υπολοιποι?
κανε περα , περναει ο πιτσας μαργαρίταςToυς μοδιστρους εννοεις τυπε
δεν φτασαν τα λεφτα για σπεσιαλ.κανε περα , περναει ο πιτσας μαργαρίτας
Θα σε γαμησει ο Λογιστης της πλάκας που χεις θα σε γαμησει θα παρακαλάς να μεσολαβήσω να σ αναλάβει Αλεξ Να μην φορέσεις ολοσομη πορτοκαλί φορμα Ζένια
Θα σε γαμησει ο Λογιστης της πλάκας που χεις θα σε γαμησει θα παρακαλάς να μεσολαβήσω να σ αναλάβει Αλεξ Να μην φορέσεις ολοσομη πορτοκαλί φορμα Ζένια
Πολυτελειες,θα εξαγγειλει μετρα για το χειμωνα ο τσιφ,να τρωμε μισοψημενη πιτσα(ζυμαρι-σαλτσα)κανε περα , περναει ο πιτσας μαργαρίτας
αμερικανιες οι πορτοκαλι ολοσωμες και μυθος οι ριγε τωρα με αθηναιο θα φορανε την τελευταια λεξη της μοδας φελιπ πλειν σε τιμες εκπληξη.Θα σε γαμησει ο Λογιστης της πλάκας που χεις θα σε γαμησει θα παρακαλάς να μεσολαβήσω να σ αναλάβει Αλεξ Να μην φορέσεις ολοσομη πορτοκαλί φορμα Ζένια
Ολο το νομικό σου τμήμα δεν ζυγίζουν τα αρχιδια τους οσο δεξί μπράτσο γαμιολας χασοδικη
ντριμ τιμ εχω ... πιτσαδόρε , ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ
Aλλαξαν και οι Αμερικανοι Βαρε,ακολουθουν ινστραξιονς απο μεγα μοδιστρο Ατενεζοαμερικανιες οι πορτοκαλι ολοσωμες και μυθος οι ριγε τωρα με αθηναιο θα φορανε την τελευταια λεξη της μοδας φελιπ πλειν σε τιμες εκπληξη.
ψηφιζουμε μητσοτακη για τρεντυ φυλακες.
Ο
Ολο το νομικό σου τμήμα δεν ζυγίζουν τα αρχιδια τους οσο δεξί μπράτσο γαμιολας χασοδικη
your style bourdela you γιναμε θα κανουμε και θεματικες βραδιες.Aλλαξαν και οι Αμερικανοι Βαρε,ακολουθουν ινστραξιονς απο μεγα μοδιστρο Ατενεζο
Θα παιξει καλη μπιζνα με κατι τετοια,μιλα με διοικηση να κανονισεις τα ποσοστα μαςyour style bourdela you γιναμε θα κανουμε και θεματικες βραδιες.
λες να ανεβασω και γω τις τιμες μου να γλυτωσω απο τη πλεμπα?
Αυτους που εχω ολα τα λεφτα που εχεις σε φτανουν μονο για να χτυπησεις το κουδουνι στο γραφειο τους..
Μετα θα τρεχεις ξεβρακωτος να σωθεις μην σου ερθει το τιμολόγιο
βαλε στις 2 λαμπες δωρο μια πιτσαλες να ανεβασω και γω τις τιμες μου να γλυτωσω απο τη πλεμπα?
με 3 μηνες βολευεσε?Θα παιξει καλη μπιζνα με κατι τετοια,μιλα με διοικηση να κανονισεις τα ποσοστα μας
Τυπε γιατί χρειάζεσαι τόσο ακριβούς δικηγόρους ας γινοσουν ζιγκολος να μην είχες τόσες σκοτούρες
Αυτους που εχω ολα τα λεφτα που εχεις σε φτανουν μονο για να χτυπησεις το κουδουνι στο γραφειο τους..
Μετα θα τρεχεις ξεβρακωτος να σωθεις μην σου ερθει το τιμολόγιο