athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.479
- Πόντοι
- 12.756
ela kai me to minerva sou....εχει ντρες κοουντ η να ρθω με σαγιοναρες ?
tha eisai o sholiasths...
ela kai me to minerva sou....εχει ντρες κοουντ η να ρθω με σαγιοναρες ?
σουσελ μωρη γαμιολα, σουσελela kai me to minerva sou....
timh moy με αντρικη μοδα η με γυναικεια θα ασχοληθουμε αυριο?ela kai me to minerva sou....
Κρεμάω τα παπουτσια μου κολλαω Τα Τελευταια ένσημα είμαι ο Μαρσέλο των φτωχώναστο γαμησε το , ο ζιγκολο μας παει
Tι ιβεντ αν επιτρεπεται?Θα μαζευτειτε σε κανενα παρκο με πατατακια,τσιτος,γαριδακια και αναψυκτικα να γιορτασετε την νεα σχολικη σεζον στο μπουΑΛΑΝΙΑ ΜΟΥ το event το χαλασαν τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΧΕΛ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΚΟΣ...
μην πω για τα αλλα αυτιστικα τα βραδυατικα..
ΑΥΡΙΟ αν ειναι νημα πολιτισμου,ποιησης,αγαπης,ρομαντισμου θα ΓΙΝΕΙ ΤΟ EVENT
φυγε και εσυ ρε ετοιματζη ..Κρεμάω τα παπουτσια μου μιλάω Ρα Τελευταια ένσημα είμαι ο Μαρσέλο των φτωχών
Καθολου νυχια και δοντια. Πανεύκολο ειναι. Μαθαινει μπαλιτσα τους παντεςαγριεμενος αλεκος υπερασπιζεται με νυχια και με δοντια τον κουλη.
save the king save the king.
ανδρικη μοδα καζουαλ ντυσιμο..timh moy με αντρικη μοδα η με γυναικεια θα ασχοληθουμε αυριο?
ΜΕΡΙΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΟΝΕΙΔΟΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΔΑTι ιβεντ αν επιτρεπεται?Θα μαζευτειτε σε κανενα παρκο με πατατακια,τσιτος,γαριδακια και αναψυκτικα να γιορτασετε την νεα σχολικη σεζον στο μπου
αντε ρε γαμησου μωρη κοπτοραπτουανδρικη μοδα καζουαλ ντυσιμο..
Μπραμπαρος και Καταδικος ακριβα ρουχα και εμεις τα πιο φθηνα ,τα λαικα αλλα ομορφα
ξεκινα να μελετας ΒΛΑΚΑ αυριο θα δωσεις τα φωτα σουαντε ρε γαμησου μωρη κοπτοραπτου
Για μοδα ε?Να ρωτησουμε Βαρο πως συνδυαζει σκαρπινι με φορμα και φλοαραλ πουκαμισοανδρικη μοδα καζουαλ ντυσιμο..
Μπραμπαρος και Καταδικος ακριβα ρουχα και εμεις τα πιο φθηνα ,τα λαικα αλλα ομορφα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΜΕΡΙΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΟΝΕΙΔΟΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΔΑ
Γιαουρτια θα φας αυριο μωρη μοδιστραξεκινα να μελετας ΒΛΑΚΑ αυριο θα δωσεις τα φωτα σου
φωτα μονο εγω ΜΟΝΟξεκινα να μελετας ΒΛΑΚΑ αυριο θα δωσεις τα φωτα σου
θα σε πεταξω εξω και θα σολαρει Μπραμπ και Μπαρουλης κανονισεΓιαουρτια θα φας αυριο μωρη μοδιστρα
ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΑ
Χααοδικη για καμ του δώθεΚαθολου νυχια και δοντια. Πανεύκολο ειναι. Μαθαινει μπαλιτσα τους παντες
στον πατο του βαλε ενα προβολέα να τον κανουμε σημαδουρα στον Σαρωνικοφωτα μονο εγω ΜΟΝΟ
ρε γυφτουλα αυτα φορας εσυ στα πανηγυρια και καμαρωνεις κιολας.Για μοδα ε?Να ρωτησουμε Βαρο πως συνδυαζει σκαρπινι με φορμα και φλοαραλ πουκαμισο
θες νομικη συμβουλη;για πεΧααοδικη για καμ του δώθε
θα γελάσει ο καθε πικραμενος μετα εσας τα ρετάλιαθα σε πεταξω εξω και θα σολαρει Μπραμπ και Μπαρουλης κανονισε
εχασε στο πετρα ψαλιδι χαρτι και θελει να κανει μηνυσηθες νομικη συμβουλη;για πε