baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
α γεια σου αυτο ειμαι και γω.Κλασική αξία....λεπτή ζύμη τραγανή.. ....και συναμα χορταστικη
α γεια σου αυτο ειμαι και γω.Κλασική αξία....λεπτή ζύμη τραγανή.. ....και συναμα χορταστικη
Σε αυτό ευθύνομαι εν μέρη είμαι πόλος έλξης.στην ψυχοπαθολογια ...Έχω βάλει συνδρομή γιατί μαζεύονταν εδώ όλα τα κουνημενα στο μυαλό.
α οκ ινσταγκραμικα εφαγες δλδΣ.Δεν διάλεγα εγώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν διάλεγα εγώ
Όχι ρεα οκ ινσταγκραμικα εφαγες δλδΣ.
Γιατι ;Δεν διάλεγα εγώ
Δεν διάλεγα εγώ
Συστήνω com Pollo....ή gremolata ( χωρίς γυναίκα)...Δεν διάλεγα εγώ
Δεν διάλεγα εγώ
επεσες στη παγιδα.Γιατι ;
Γιατι ;
να βαλουμε και κομματακια καρπουζιου για τη δροσαδα?τι μαργαριτα με λεπτη ζυμη ρε
ψωμοτυρι τρωτε;
σπεσιαλ με φιλαδελφεια στο στεφανι και κοακολα
μιλαμε για παστερία τωρα οτι πηγε ο τυπος... καλυτερα να επαιρνε κρουασαν απο το περιπτεροτι μαργαριτα με λεπτη ζυμη ρε
ψωμοτυρι τρωτε;
σπεσιαλ με φιλαδελφεια στο στεφανι και κοακολα
Όταν γίνεις κανονική πουτανα θα σ αφήσω να την παραγγείλειςΣυστήνω com Pollo....ή gremolata ( χωρίς γυναίκα)...
δεν μας ειπε περιοχη ομως. παλια ειχε και στην αχαρνων δεν ξερω αν υπαρχει ακομα.μιλαμε για παστερία τωρα οτι πηγε ο τυπος... καλυτερα να επαιρνε κρουασαν απο το περιπτερο
Κανονική? .Όταν γίνεις κανονική πουθενά θα σ αφήσω να την παραγγείλεις
Δεν ήταν καθόλου κακήμιλαμε για παστερία τωρα οτι πηγε ο τυπος... καλυτερα να επαιρνε κρουασαν απο το περιπτερο
Κανονική? .
Πως το εννοείς?
Κανονική? .
Πως το εννοείς?
Δεν το παίζω είμαι....και θα ήθελα να το πεις πιο καθαρά να καταλάβω ....Δεν ήταν καθόλου κακή
Κατάλαβες τι λέω μην το παίζεις ανόητη
Κατάλαβες τι λέω μην το παίζεις ανόητη
στελθ εχει ο στρατος.Με στέλθ κινητό γράφω αν νογας