Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.386
- Πόντοι
- 12.756
Την έφαγες που την έφαγες χύμα την χυλοπιτα... Γιατί την θες και τσουβαλάτη;αν δεχοσουν την προταση μου θα ειχες γινει αναισθητη.
Κούρασε η κατάσταση
μην αγχωνεσαι αλλο, δε χρειαζονται παραπανω συστασεις.Α να γειά σας. Εσάς έψαχνα. Πείτε και εσείς που μου τις συστήσατε πόσο καλές είναι στον παππού - Φίλιππο.
ε ναι , αλλα δεν γινεται αλλιως , ειναι η αντιδραση απο την ακυρωση της βραδιάς μόδας ..Κούρασε η κατάσταση
Θα τις πάρετε κι εσείς δηλαδή.μην αγχωνεσαι αλλο, δε χρειαζονται παραπανω συστασεις.
ολα κομπλε.
τα δικα σου τα κονφιρμ ειναι αρκετα.
ελα συρε γαμησου απο εδω τωρα αυτιστικε, τραβα αλλού, σε βαρεθηκαμε, αυριο παλιμην αγχωνεσαι αλλο, δε χρειαζονται παραπανω συστασεις.
ολα κομπλε.
τα δικα σου τα κονφιρμ ειναι αρκετα.
δικες σας ολες.Θα τις πάρετε κι εσείς δηλαδή.
Α να γειά σας. Εσάς έψαχνα. Πείτε και εσείς που μου τις συστήσατε πόσο καλές είναι στον παππού - Φίλιππο.
ειδες που δε χρειαζοταν τοσος κοπος τελικα.ελα συρε γαμησου απο εδω τωρα αυτιστικε, τραβα αλλού, σε βαρεθηκαμε, αυριο παλι
Τι; Δεν κάνετε όλα τα χατίρια στις κοπέλες; Φούμαρα μα πουλάγατε πριν;δικες σας ολες.
Άσε τον λίγο ακόμα.ελα συρε γαμησου απο εδω τωρα αυτιστικε, τραβα αλλού, σε βαρεθηκαμε, αυριο παλι
Κούρασε η κατάστασηΤην έφαγες που την έφαγες χύμα την χυλοπιτα... Γιατί την θες και τσουβαλάτη;
αστο μωρε οκ, αφου σου ειπα κομπλε.Τι; Δεν κάνετε όλα τα χατίρια στις κοπέλες; Φούμαρα μα πουλάγατε πριν;
Σε ποιο πράγμα συμφώνησα;αστο μωρε οκ, αφου σου ειπα κομπλε.
συμφωνησες ομορφα και ολα μια χαρα.
εφαγα γαματο μπεργκερ μονο μειον τα κρεμυδια ωμα.Κούρασε η κατάσταση
τραβα λιγο πιο πισω να κανεις ριφρες.Σε ποιο πράγμα συμφώνησα;
τραβα λιγο πιο πισω να κανεις ριφρες.