baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
με λαμπα uv η θελεις να βαλουμε λαμπα για πυροφανι?στον πατο του βαλε ενα προβολέα να τον κανουμε σημαδουρα στον Σαρωνικο
με λαμπα uv η θελεις να βαλουμε λαμπα για πυροφανι?στον πατο του βαλε ενα προβολέα να τον κανουμε σημαδουρα στον Σαρωνικο
ε μην ΠΡΗΖΕΙΣ ΜΕΛΕΝΙΑ ,ΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ,γιατι εχεις και καιρο που κυκλοφορεις με πορτοκαλι ολοσωμη φορμαθα γελάσει ο καθε πικραμενος μετα εσας τα ρετάλια
θελει να τυ μετρηση τα ενσημα ζιγκολο να δει τι συνταξη θα βγαλει.θες νομικη συμβουλη;για πε
τα αρχιδια μου θα παρεις αυριο , ΑΠΟΧΩΡΩε μην ΠΡΗΖΕΙΣ ΜΕΛΕΝΙΑ ,ΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ,γιατι εχεις και καιρο που κυκλοφορεις με πορτοκαλι ολοσωμη φορμα
ισχυει...πες τωρα τι θες θα το δειΟ χασοδικης είναι εγγύηση
ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ θα το παρει Μπαρος πανω τουτα αρχιδια μου θα παρεις αυριο , ΑΠΟΧΩΡΩ
ισχυει...πες τωρα τι θες θα το δει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ θα το παρει Μπαρος πανω του
Τι μοδα κλπ λεει ο Ατενεζος?Μηπως πηραμε καμια στηλη σε πρωϊνο και μου το κρυβετε ρε μουνηδες?Εμενα να με βαλετε κυλικειο αν ειναι να πινω και κανενα καφεδακιρε γυφτουλα αυτα φορας εσυ στα πανηγυρια και καμαρωνεις κιολας.
κοψε νυχια ομως δεν τρωω τοστ απο μαυρισμενα χερια.Τι μοδα κλπ λεει ο Ατενεζος?Μηπως πηραμε καμια στηλη σε πρωϊνο και μου το κρυβετε ρε μουνηδες?Εμενα να με βαλετε κυλικειο αν ειναι να πινω και κανενα καφεδακι
Θέλω να τον ρωτήσω άμα φλεξαρω παπαρι σε γριά ξαναμμένη και αναφωνήσω δευτε λαβέ τελευταιον ασπασμόν και μείνει στον τόπο θα κατηγορηθώ για φόνο εξ αμέλειας ;ισχυει...πες τωρα τι θες θα το δει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ θα το παρει Μπαρος πανω του
Οταν λες δεν τρως απο μαυρισμενα χερια,εννοεις οτι δεν εχεις φαει ποτε με τα χερια σουκοψε νυχια ομως δεν τρωω τοστ απο μαυρισμενα χερια.
τα χερια μου ειναι πιο ασπρα και καθαρα ακομα και απο αλμπινου.Οταν λες δεν τρως απο μαυρισμενα χερια,εννοεις οτι δεν εχεις φαει ποτε με τα χερια σου
Για πεςΟ χασοδικης είναι εγγύηση
Τι να πω μωρή μαϊμού δεν θέλω τίποτα ελα εδώ αλλά έτσι και ξεκινήσεις τα πολιτικά θα σε γαμησωΓια πες
μηπως εχεις λεύκη ρε μαλάκα ;τα χερια μου ειναι πιο ασπρα και καθαρα ακομα και απο αλμπινου.
Εσυ με θελεις, οι υπολοιποι?Τι να πω μωρή μαϊμού δεν θέλω τίποτα ελα εδώ αλλά έτσι και ξεκινήσεις τα πολιτικά θα σε γαμησω
Σιλανς βλάχαΕσυ με θελεις, οι υπολοιποι?
κατσε να συννενοηθω με τα παλικαρια εδω μεσα ...Εσυ με θελεις, οι υπολοιποι?