baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
θα γινω ο ηλεκτρολογος των διασημων θα με βγαλουν και στα περιοδικα.βαλε στις 2 λαμπες δωρο μια πιτσα
θα σου ερθει καλος κοσμος
θα γινω ο ηλεκτρολογος των διασημων θα με βγαλουν και στα περιοδικα.βαλε στις 2 λαμπες δωρο μια πιτσα
Εσυ την εβγαλες με 2μηνο,αμαρτια να σε περασωμε 3 μηνες βολευεσε?
Για πεςΤι να πω μωρή μαϊμού δεν θέλω τίποτα ελα εδώ αλλά έτσι και ξεκινήσεις τα πολιτικά θα σε γαμησω
οχι τυπε μουΣυγνώμη, εδώ είναι για Gay;;;;;;;;;;
Γτχ σου.Συγνώμη, εδώ είναι για Gay;;;;;;;;;;
Τι έγινε με κιθαρίστα αδερφό Κατσάμπα?βαλε στις 2 λαμπες δωρο μια πιτσα
Ατενεζος γουοναμπι Γαβαλάς προσπαθεί να μετατρέψει το νήμα στα Πουστριλικια του Πορδολαγνου...
Να μου λείπει η δοκιμή! Είπα να περάσω μια βόλτα, μιας και ο Άγιος παραπάνω κερνούσε φοντανάκια αλλά απ΄ότι διάβαζω σας βγήκε λίγο έτσι το νήμα!Γτχ σου.
ενταξει μαν...στο καλοΝα μου λείπει η δοκιμή! Είπα να περάσω μια βόλτα, μιας και ο Άγιος παραπάνω κερνούσε φοντανάκια αλλά απ΄ότι διάβαζω σας βγήκε λίγο έτσι το νήμα!
Σε τρώει ο κώλος σου τύπε μπούστη.Να μου λείπει η δοκιμή! Είπα να περάσω μια βόλτα, μιας και ο Άγιος παραπάνω κερνούσε φοντανάκια αλλά απ΄ότι διάβαζω σας βγήκε λίγο έτσι το νήμα!
Ε όχι και μαν...ενταξει μαν...στο καλο
Μόνο για να πιάνονται μαλλιά καύκες και να βαράει η μια την άλλη με τα μιούλς.Συγνώμη, εδώ είναι για Gay;;;;;;;;;;
για τον πουτσο νημαΕ όχι και μαν...
Και για κάτι μπαρμπες να σιροπιαζονται με εκδιδομενες....Μόνο για να πιάνονται μαλλιά καύκες και να βαράει η μια την άλλη με τα μιούλς.