barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.276
- Πόντοι
- 5.506
Α, εγώ δεν ξέρω, φήμες κυκλοφορούν, δεν υιοθετώ κύριε.Ε μα;;;
Κωλοξεσκισμένη καριολόπουστα και να μέμφεται το κωλογαμήσι, μόνο διπολική παίζει να είναι.
Α, εγώ δεν ξέρω, φήμες κυκλοφορούν, δεν υιοθετώ κύριε.Ε μα;;;
Κωλοξεσκισμένη καριολόπουστα και να μέμφεται το κωλογαμήσι, μόνο διπολική παίζει να είναι.
Ελα βαλε ξανα τη πουτανα να σε μνημονευει για τα κωλογαμησια να γελασουμε λιγακι....Ε μα;;;
Όταν βλέπω παράθεση σου......σκέφτομαι αυτό που λέμε ο λόγος χτίζει συνείδησηΑυτός δεν είναι καν γκέτσης, φτωχόμπουστας ντελιβεράς είναι.
Δες ποσοι κανουν like στα δικα μου ποστ και θα καταλαβεις...θελεις να βγαλω τα pm που μου εχουν στειλει για σενα μωρη λουλου;Τώρα είσαι πλέον και όλο το φόρουμ; Που μόνος σου γράφεις παπαριές, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΕΛΑΣ;;;;
Έτοιμος είσαι.....
Kαι γιατί δε βάζεις εσύ τον κωλομπαρά σου να σε μνημονεύει για την κωλάρα σου πηγάδι να σε χειροκροτήσουμε και σένα;;;Ελα βαλε ξανα τη πουτανα να σε μνημονευει για τα κωλογαμησια να γελασουμε λιγακι....
Στο εχω ξαναπει εκτος απο τερμα πουστης και ναυαγιο εισαι και τερμα ηλιθιος....Kαι γιατί δε βάζεις εσύ τον κωλομπαρά σου να σε μνημονεύει για την κωλάρα σου πηγάδι να σε χειροκροτήσουμε και σένα;;;
Συλλέκτης like φτωχόμπουστα;;;Δες ποσοι κανουν like στα δικα μου ποστ και θα καταλαβεις...θελεις να βγαλω τα pm που μου εχουν στειλει για σενα μωρη λουλου;
Κρακ και κρουπ μωρη πουσταρα ολη μερα εδω μεσα εισαι και παρακαλας πουτανες για λιγη προσοχη.....δεν ντρεπεσαι ρε ξεφτιλα να μιλας;Συλλέκτης like φτωχόμπουστα;;;
Μπράβο, είσαι πολύ αγαπητή περσόνα και τα like στο μπου.κομ είναι επιβράβευση.
ΚΡΑΚ.
Σκασμός άφραγκη φτωχόμπουστα.Κρακ και κρουπ μωρη πουσταρα ολη μερα εδω μεσα εισαι και παρακαλας πουτανες για λιγη προσοχη.....δεν ντρεπεσαι ρε ξεφτιλα να μιλας;
pesta....ναι αλλα σε ενα θρεντ μαζευτειτε να βριστειτε δεν θα κανουμε ριφρες σε 2
Σορυ τυπε αυτη η πουσταρα φταιει...εγω τον εβριζα εδω μεσα αλλα αυτος τετοια αχορταγη σαδομαζοχιστρια που ειναι ηθελε διπλο ξεφτυλικι.ναι αλλα σε ενα θρεντ μαζευτειτε να βριστειτε δεν θα κανουμε ριφρες σε 2
Ηρθε η ωρα για το στραπονιασμα σου ξεφτυλογερε...τραβα να σε γαμησει ο Τεας.Σκασμός άφραγκη φτωχόμπουστα.
Εσύ το μόνο που μπορείς να βρίσεις είναι τη μοίρα που σε χτύπησε έτσι.Σορυ τυπε αυτη η πουσταρα φταιει...εγω τον εβριζα εδω μεσα αλλα αυτος τετοια αχορταγη σαδομαζοχιστρια που ειναι ηθελε διπλο ξεφτυλικι.
να πανε στης λετας...εδω εμεις εχουμε οτ κουτουρ ΟΤ ΚΟΥΤΟΥΡενταξει ενταξει
παμε εδω μονο
Εγω αυτο που μπαινω εδω μεσα να κανω ειναι να ξεφτιλιζω ναυαγισμενα πουστρακια σαν και σενα.....ξεροεχυσα και σημερα πουτανακι της Τεας!!!Εσύ το μόνο που μπορείς να βρίσεις είναι τη μοίρα που σε χτύπησε έτσι.
Εδώ βασικά έγινε κοτ κατουρ (χελρειζερ κατουρημενος ελληνιστί) ΚΟΤ ΚΑΤΟΥΡ.να πανε στης λετας...εδω εμεις εχουμε οτ κουτουρ ΟΤ ΚΟΥΤΟΥΡ
Ενταξγει οτι πγεις πουστγη.....αχαχαχαχ!!!Παιδγιά, δε μπορώ να ασχοληθώ άλλο, νιώθω σα να καρπαζώνω 12χρονο και δεν κάνει, ντροπή είναι.
Ότι μπορεί ο καθένας, αφού ανακουφίστηκες έστω κι έτσι, θαύμα, ΘΑΥΜΑ. Μέχρι τώρα ανακουφίζεσαι οπισθογεμίζοντας.Εγω αυτο που μπαινω εδω μεσα να κανω ειναι να ξεφτιλιζω ναυαγισμενα πουστρακια σαν και σενα.....ξεροεχυσα και σημερα πουτανακι της Τεας!!!
Ρε μλκ, αν δεν το έχεις καταλάβει, δε γελάει κανείς, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΕΛΑΣ.Ενταξγει οτι πγεις πουστγη.....αχαχαχαχ!!!