The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.433
- Πόντοι
- 25.467
Πόσο νόστιμο ?
Νόστιμο... Αλλά όχι τόσο όσο εσείς.
Πόσο νόστιμο ?
σωστα σαν το πρωταθλημα παει 22-2322-23 κοιτα , ηδη πιαστηκες βλαχος , κοιτας περσυνά
μην βριζεις εσυ επιπεδο... ασε εγω να τα λεωΑυτό παραπαίζει!
μην βριζεις εσυ επιπεδο... ασε εγω να τα λεω
Kαλώς τον άφραγκο μπούστη, εφιάλτης σου έχω γίνει.Και αλλος γαμηκουλας μας προεκυψε;
Δεν πειραζει ολο και καμμια πουτανα θα μπει μεσα να κανετε τον σαλαριαρη σαν τον πισωγλεντζε τον Βλακοκ.....
Καλως τη ξεκωλιασμενη γεροντοπουστα....πηγες σημερα στο νημα της Τεας να σφουγγαρισεις και να σπασουν πλακα μαζι σου;Kαλώς τον άφραγκο μπούστη, εφιάλτης σου έχω γίνει.
Ήταν σκόπιμη ερώτηση να πάρω αυτη την απάντηση....άγιε μου ❤Νόστιμο... Αλλά όχι τόσο όσο εσείς.
Αρκεί που σπάνε πλάκα μαζί σου όπου κι αν εμφανιστείς. Τσίμπησες κανένα μπουρμπούρι σήμερα μπούστη;Καλως τη ξεκωλιασμενη γεροντοπουστα....πηγες σημερα στο νημα της Τεας να σφουγγαρισεις και να σπασουν πλακα μαζι σου;
Το αντελήφθην, νοστιμοτάτη μου.Ήταν σκόπιμη ερώτηση να πάρω αυτη την απάντηση....άγιε μου ❤
Εσυ παντως σιγουρα τσιμπησες καμμια πουτσα γιαυτο μου εισαι χαρουμενη λαχανοπωλη....Αρκεί που σπάνε πλάκα μαζί σου όπου κι αν εμφανιστείς. Τσίμπησες κανένα μπουρμπούρι σήμερα μπούστη;
Αρκεί που σπάνε πλάκα μαζί σου όπου κι αν εμφανιστείς. Τσίμπησες κανένα μπουρμπούρι σήμερα μπούστη;
Εσυ παντως σιγουρα τσιμπησες καμμια πουτσα γιαυτο μου εισαι χαρουμενη λαχανοπωλη....
Τσίμπησα μια δυνατή παραγγελία μελιτζάνες για κάποιον μπούστη ντελιβερά. Ελπίζω να βολευτεί η σούφρα σου.Εσυ παντως σιγουρα τσιμπησες καμμια πουτσα γιαυτο μου εισαι χαρουμενη λαχανοπωλη....
Τα Καλαβρεζικα αγγουρια τα εβαλες στο κωλο σου ηδη μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ;Τσίμπησα μια δυνατή παραγγελία μελιτζάνες για κάποιον μπούστη ντελιβερά. Ελπίζω να βολευτεί η σούφρα σου.
Αυτός δεν είναι καν γκέτσης, φτωχόμπουστας ντελιβεράς είναι.Σκάστε γκέυδες!
παιζεται αυτο, ΠΑΙΖΕΤΑΙτελικα δεν θα μιλησουμε για μοδα...
Πόσα ξέρεις πόσα ξέρεις φτωχόμπουστα.Ελα ξεκωλιασμενο παρανυφακι σε περιμενει ο Τεας για το ξεκωλιασμα σου!!!!