troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.014
- Πόντοι
- 5.506
θα παω στης τετας ρε μουνηδες τοτεπαιζεται αυτο, ΠΑΙΖΕΤΑΙ
θα παω στης τετας ρε μουνηδες τοτεπαιζεται αυτο, ΠΑΙΖΕΤΑΙ
Εγώ όπως θα βλέπετε άλλωστε, κάνω ό,τι μπορώ για να ομορφύνω το νήμα.τι γινεται ρε μαλακες εδω μεσα ;; Αρλεκιν με λιγο βρισιδι το καταντησαμε το νημα
Ξερω πολλα γεροντοπουστα για σενα και συνεχως μου στελνουν pm διαφορα μελη για τα χαιρια σου που αμα τα βγαλω εδω μεσα θα γινεις τερμα ρεζιλι....υποτακτικη αδερφαρα που σου αρεσουν να σε κατουρανε στη μαπα!!!Πόσα ξέρεις πόσα ξέρεις φτωχόμπουστα.
Ρε δεν γαμιεσαι και εσυ να πουμε που μας ζαλισες τα αρχιδια χθες ολη μερα με την αλλη και τα κωλογαμησια.....Εγώ όπως θα βλέπετε άλλωστε, κάνω ό,τι μπορώ για να ομορφύνω το νήμα.
Αλλά έρχονται εδώ οι πουστάρες για να βριστουν αναμεταξύ τους, και μας ρίχνουν το επίπεδο.
για πεςΞερω πολλα γεροντοπουστα για σενα και συνεχως μου στελνουν pm διαφορα μελη για τα χαιρια σου που αμα τα βγαλω εδω μεσα θα γινεις τερμα ρεζιλι....υποτακτικη αδερφαρα που σου αρεσουν να σε κατουρανε στη μαπα!!!
Έτσι, θα σκάσεις μέχρι να μάθεις για μένα, αλλά δεν πρόκειται να σε γαμήσω ΠΟΤΕ, μη χάνεις τον χρόνο σου.Ξερω πολλα γεροντοπουστα για σενα και συνεχως μου στελνουν pm διαφορα μελη για τα χαιρια σου που αμα τα βγαλω εδω μεσα θα γινεις τερμα ρεζιλι....υποτακτικη αδερφαρα που σου αρεσουν να σε κατουρανε στη μαπα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε δεν γαμιεσαι και εσυ να πουμε που μας ζαλισες τα αρχιδια χθες ολη μερα με την αλλη και τα κωλογαμησια.....
Ε διώξτον τον μπούστη επιτέλους, άφραγκος είναι, μπουστάρα είναι, τι τον κρατάς; Χαλάει το μ.ο.Εγώ όπως θα βλέπετε άλλωστε, κάνω ό,τι μπορώ για να ομορφύνω το νήμα.
Αλλά έρχονται εδώ οι πουστάρες για να βριστουν αναμεταξύ τους, και μας ρίχνουν το επίπεδο.
Τι να γαμησεις βρε γεροντοπουστα;Τρεχα να γλυψεις τα μουνοζουμα καμμιας πουτανας να παρεις φιλακι στο μαγουλο....Έτσι, θα σκάσεις μέχρι να μάθεις για μένα, αλλά δεν πρόκειται να σε γαμήσω ΠΟΤΕ, μη χάνεις τον χρόνο σου.
...ελα καντηνιερη, που εισαι? Επιχειρηματικη προταση που τα σπαει!Ελα ξεκωλιασμενο παρανυφακι σε περιμενει ο Τεας για το ξεκωλιασμα σου!!!!
Κανονικά θα έπρεπε να τα εκτιμάτε τα κωλογαμήσια, και όχι να τα μεμφεστε.Ξερω πολλα γεροντοπουστα για σενα και συνεχως μου στελνουν pm διαφορα μελη για τα χαιρια σου που αμα τα βγαλω εδω μεσα θα γινεις τερμα ρεζιλι....υποτακτικη αδερφαρα που σου αρεσουν να σε κατουρανε στη μαπα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε δεν γαμιεσαι και εσυ να πουμε που μας ζαλισες τα αρχιδια χθες ολη μερα με την αλλη και τα κωλογαμησια.....
Από σένα που κάνεις τσιμπούκια και καταπίνεις όλο το ψωλόζουμο για ένα 5ευρω, τι είναι προτιμότερο;;Εδώ σε θέλω.Τι να γαμησεις βρε γεροντοπουστα;Τρεχα να γλυψεις τα μουνοζουμα καμμιας πουτανας να παρεις φιλακι στο μαγουλο....
αθηναιος ενοψει δυσκολου ενεργειακα χειμωνα
Τα μέμφεται γιατί έχει πονέσει πολύ μέχρι να συνηθίσει, είναι θέμα τρόπου.Κανονικά θα έπρεπε να τα εκτιμάτε τα κωλογαμήσια, και όχι να τα μεμφεστε.
Πουστρακο ολα αυτα που λεω ειναι ποστ δικα σου...σκουζε παλιογρια που σε ξεμπροστιασα και εχει κλαψει το φορουμ απο τα γελια με τα χαλια σου!!!Από σένα που κάνεις τσιμπούκια και καταπίνεις όλο το ψωλόζουμο για ένα 5ευρω, τι είναι προτιμότερο;;Εδώ σε θέλω.
Τώρα είσαι πλέον και όλο το φόρουμ; Που μόνος σου γράφεις παπαριές, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΕΛΑΣ;;;;Πουστρακο ολα αυτα που λεω ειναι ποστ δικα σου...σκουζε παλιογρια που σε ξεμπροστιασα και εχει κλαψει το φορουμ απο τα γελια με τα χαλια σου!!!
Τραβα τωρα σε καμμια πουτανα να το παιξεις παρανυφακι....
Ε μα;;;Τα μέμφεται γιατί έχει πονέσει πολύ μέχρι να συνηθίσει, είναι θέμα τρόπου.