Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.551
- Πόντοι
- 12.756
Παιρνει ρεπο τις υπερωριες με τον νομο ΧατζηδακηΑπ'οτι εχω παρατηρησει..εσενα το ολιγολεπτο διαλλειμα ξεκιναει Δευτερα και τελειωνει Παρασκευη απογευμα
Παιρνει ρεπο τις υπερωριες με τον νομο ΧατζηδακηΑπ'οτι εχω παρατηρησει..εσενα το ολιγολεπτο διαλλειμα ξεκιναει Δευτερα και τελειωνει Παρασκευη απογευμα
μαυρικιε τι θα φτιαξει σημερα η πινεζα?Παιρνει ρεπο τις υπερωριες με τον νομο Χατζηδακη
νιοκι αλα σορεντιναμαυρικιε τι θα φτιαξει σημερα η πινεζα?
βαλε ενα ταπερακι να περασει ο φιλος αθηναιος που σκοτωνεται στο μεροκαματο, να το παρεινιοκι αλα σορεντινα
Νιόκι έτρωγες και στο χωριό σου στο Λιβάδι Ολύμπου καράβλαχε.νιοκι αλα σορεντινα
εννοειται και ετρωγα , βλαχαδερα σας ολοι εδω μεσα που εχω μπλεξειΝιόκι έτρωγες και στο χωριό σου στο Λιβάδι Ολύμπου καράβλαχε.
και θα πηγαινες και στο βλαχοχωρι τις προαλες να ζητησεις νιοκι αλα προβατιναεννοειται και ετρωγα , βλαχαδερα σας ολοι εδω μεσα που εχω μπλεξει
αναλογα που παω ζηταω αυτα που πρεπει ..και θα πηγαινες και στο βλαχοχωρι τις προαλες να ζητησεις νιοκι αλα προβατινα
νιοκι αλα σορεντινα
και θα πηγαινες και στο βλαχοχωρι τις προαλες να ζητησεις νιοκι αλα προβατινα
και ποτε λεμονι πανω να τα λεμε κι αυταΤην προβατίνα την ζητάμε αποκλειστικά με πούντε ντ΄ άγκο... Αστοιχείωτε!
και ποτε λεμονι πανω να τα λεμε κι αυτα
Και καλκάνι να ήταν δεν θα είχα πρόβλημα. Αρκεί να μην "στεγνώσει".ενα ζυγουρι γαστρα τωρα με πατατα φουρνου θα ηταν οτι πρεπει
παιδακια ηθελα τωρα
Βιαζεσαι πολυ ρε μαλάκα .. κουλαρε λιγο ... πρωτη φορα βλεπεις μουνι ναπουμε;παιδακια ηθελα τωρα