brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.913
- Πόντοι
- 2.606
κρυος ιδρωτας θα σε λουσει μολις ερθει ο λογιστηςμετα θα μπεις να ζητας συμβουλες να την σκαπουλαρεις και δεν εννοω λογιστικεςτωρα σταρχιδιαμας
κρυος ιδρωτας θα σε λουσει μολις ερθει ο λογιστηςμετα θα μπεις να ζητας συμβουλες να την σκαπουλαρεις και δεν εννοω λογιστικεςτωρα σταρχιδιαμας
καθολου κρυος ιδρωτας..κρυος ιδρωτας θα σε λουσει μολις ερθει ο λογιστηςμετα θα μπεις να ζητας συμβουλες να την σκαπουλαρεις και δεν εννοω λογιστικες
τετοιοι φοβικοι λογιστες αναλαμβανουν συνηθως μικροαπατεωνες του κοινου ποινικου δικαιουκαθολου κρυος ιδρωτας..
ο λογιστης πρεπει να βρει τις λυσεις, αυτον πιανει κρυος ιδρωτας
γιατι ξερει οτι καθε φορα που πινει καφεδακι εδω στο σπιτι μου μπορει να ειναι ο τελευταιος της ζωης του
γι αυτο παντα αναβω την καλη την μηχανη για τον καφε του.
ΠΟΛΥ σωστο...τετοιοι φοβικοι λογιστες αναλαμβανουν συνηθως μικροαπατεωνες του κοινου ποινικου δικαιου
χαχαχα ... ξεκινησες με αστεία την εισοδο σου.τετοιοι φοβικοι λογιστες αναλαμβανουν συνηθως μικροαπατεωνες του κοινου ποινικου δικαιου
ΠΟΛΥ σωστο...
Ο αρχιδατος λογιστης μπαινει με αερα και στυλ "τι να μας πουν εκει στο υπ.οικ.,ειμαι 10 βηματα μπροστα τους,θα τους γαμησω"
Σκεφτομαι οταν ερθω στα μερη σας,να παρω ντουετο Γιολαντα ματζικ και Βανεσσα ματζικ...Γνωμη σου...θα την μετρησω πολυ να ξερειςχαχαχα ... ξεκινησες με αστεία την εισοδο σου.
Στις μισες εταιρειες ειναι αυτος διαχειριστης ( που θα μπει και φυλακη ) το κανονικο ειναι να φοβαται,
αν δεν φοβαται κατι μαλακια εχει κάνει ή καποια μαλακια ετοιμαζει.. νόμος
Μην συγκρίνεις με αυτους που ξερεις εσυ, που βγαζουν ενα ΦΠΑ, εγω τον υποβαθμιζω σε λογιστη για να μην παιρνει αέρα.
ο δικηγόρος δεν πρεπει να μασαει το κωλο του, ο λογιστης/οικονομικος πρεπει να εχει γνωσεις και οχι τσαμπουκαδες που μου το παιζουν CFO και ειναι για το πουτσο.. μονο για δημοσιες σχεσεις με τις τραπεζες .. νερντ πρεπει να ειναι ο οικονομικος..
Σκεφτομαι οταν ερθω στα μερη σας,να παρω ντουετο Γιολαντα ματζικ και Βανεσσα ματζικ...Γνωμη σου...θα την μετρησω πολυ να ξερεις
Λαικοςτην διαβασες την γνωμη μου ..
σου άρεσε κιολας
ΥΓ βλάχος εισαι ; δεν εχει τυχει να μαθω
Μάλιστα .. αλλά εννοούσα περιοχήΛαικος
Ριβιερα ρε!!!τι αλλο???!!!!Μάλιστα .. αλλά εννοούσα περιοχή
Φίλε Μπιρλα εντάξει οι άλλοι δύο...ο ένας συνταξιούχος ο άλλος κατοικον περιορισμό... εσύ γιατί δεν δουλεύεις;Ριβιερα ρε!!!τι αλλο???!!!!
Γαλλικη , Ιταλικη , Ισπανικη , Αλβανικη ;Ριβιερα ρε!!!τι αλλο???!!!!
Φιλε αθηναιε...ΕΣΥ γιατι δε δουλευεις?ΠΑΛΙ!!!!!Φίλε Μπιρλα εντάξει οι άλλοι δύο...ο ένας συνταξιούχος ο άλλος κατοικον περιορισμό... εσύ γιατί δεν δουλεύεις;
Ριβιερα να ναι κι οτι να ναι καλε μου αεριτζηΓαλλικη , Ιταλικη , Ισπανικη , Αλβανικη ;
Μπαγκλαντεσιανή, σας κάνει;Ριβιερα να ναι κι οτι να ναι καλε μου αεριτζη
Δουλειά είμαι έχω ολιγόλεπτο διάλειμμαΦιλε αθηναιε...ΕΣΥ γιατι δε δουλευεις?ΠΑΛΙ!!!!!
τρε μπαναλΜπαγκλαντεσιανή, σας κάνει;
Απ'οτι εχω παρατηρησει..εσενα το ολιγολεπτο διαλλειμα ξεκιναει Δευτερα και τελειωνει Παρασκευη απογευμαΔουλειά είμαι έχω ολιγόλεπτο διάλειμμα
Πάω πάλι για δουλειάΑπ'οτι εχω παρατηρησει..εσενα το ολιγολεπτο διαλλειμα ξεκιναει Δευτερα και τελειωνει Παρασκευη απογευμα