baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
ειδες που την ειπε αγορι μου?παντου ψεμα ρε φιλε ΠΑΝΤΟΥ.αμα σου πω οτι αυτο διαβαζα και προσπαθουσα να βγαλω ακρη
δεν εχω ιδεα
ειδες που την ειπε αγορι μου?παντου ψεμα ρε φιλε ΠΑΝΤΟΥ.αμα σου πω οτι αυτο διαβαζα και προσπαθουσα να βγαλω ακρη
δεν εχω ιδεα
εσυ που θα δωσεις;που θα δωσεις καρδουλα?
για τραβα να δουμε τι καντηλια θα ακουσεις.Στην πιο ανώμαλη
μαλακιες δεν κανω δεν την ειδες τη γιολαντα αν μπορουσε μαζι με το οχι θα μου εδινε και κλωτσο.εσυ που θα δωσεις;
φακλανιτσες both , λαικες ..Στην πιο ανώμαλη
Μαυρογατα,μεχρι κι ο Ντορσει εκανε μαλακιαη εθνικη χανει απο τον τσεχο
δεν γυρναει
Άσε μην φάω κάνα χρόνο μπαν πάλι ας έρθουν αυτές εδώ να το λύσουμε το θέμα πολιτισμέναγια τραβα να δουμε τι καντηλια θα ακουσεις.
γυρναει τελικαΜαυρογατα,μεχρι κι ο Ντορσει εκανε μαλακια
σε δινω.φακλανιτσες both , λαικες ..
ΥΓ κατσε τωρα που θα με δωσου στο νημα τους και θα μου τη πεσουν και οι 2 τους εδω , θα τις ενωσω σε κοινο στοχο και θα ξαναγινουν φιλες
Πανε,ρισκαρε το,και αν ανακοινωσουν κανενα νεο χιονια για το 2023 να ξεροσταλιαζεις στην οθονη μην μπορωντας να ποσταρειςΆσε μην φάω κάνα χρόνο μπαν πάλι ας έρθουν αυτές εδώ να το λύσουμε το θέμα πολιτισμένα
κανε επικολληση κατευθειαν τομνμσε δινω.
εσυ εχεις φαει μπαν προκαταβολικα για τα επομενα χρονια οποτε ελευθερα.Άσε μην φάω κάνα χρόνο μπαν πάλι ας έρθουν αυτές εδώ να το λύσουμε το θέμα πολιτισμένα
αμα μετα το μπαν που ειναι ενας χρονος ολα τα αλλα ειναι ενας χρόνος συμφερει που δεν εχει προσαυξησηΆσε μην φάω κάνα χρόνο μπαν πάλι ας έρθουν αυτές εδώ να το λύσουμε το θέμα πολιτισμένα
κανονικα πρεπει να κανω ταγκ,να το στειλω με πμ και να το κανω επικολληση στο νημα τους,σιγουρα πραματα οχι μαλακιες.κανε επικολληση κατευθειαν τομνμ
μετα ομως θα βαλω να σε βρουν , και θα σε βρουν σιγουρα , και θα σε κανω ταγκ απο το λαρυγγι στην ταμπελα του λιμανιου Ε4κανονικα πρεπει να κανω ταγκ,να το στειλω με πμ και να το κανω επικολληση στο νημα τους,σιγουρα πραματα οχι μαλακιες.
μλκ επειδη οι μοντ και ο αντι εχουν αλτσχαιμερ αν μου ριξουν κανα μπαν να τους το θυμιζετε καθε μερα μην μεινω κανα χρονο στο παγκο και γω.αμα μετα το μπαν που ειναι ενας χρονος ολα τα αλλα ειναι ενας χρόνος συμφερει που δεν εχει προσαυξηση
ο λογιστης σου θα με βρει?μετα ομως θα βαλω να σε βρουν , και θα σε βρουν σιγουρα , και θα σε κανω ταγκ απο το λαρυγγι στην ταμπελα του λιμανιου Ε4
Μεινε ησυχος,θα το παλεψουμε να κλεισεις τριετια.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝμλκ επειδη οι μοντ και ο αντι εχουν αλτσχαιμερ αν μου ριξουν κανα μπαν να τους το θυμιζετε καθε μερα μην μεινω κανα χρονο στο παγκο και γω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο λογιστης σου θα με βρει?
δεν θα ξερουν αριθμητική αυτοι που θα σε βρουν , ουτε Ελληνικα καλα καλα .. οποτε οσο και να τους παρακαλεσεις θα νομιζουν οτι τους βριζεις..μλκ επειδη οι μοντ και ο αντι εχουν αλτσχαιμερ αν μου ριξουν κανα μπαν να τους το θυμιζετε καθε μερα μην μεινω κανα χρονο στο παγκο και γω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο λογιστης σου θα με βρει?
την καταληξη του πουσυ να χεις.Μεινε ησυχος,θα το παλεψουμε να κλεισεις τριετια.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ