barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.272
- Πόντοι
- 5.506
Δεν πιστεύω πως είναι και ο βάρος ντιγκιντάγκας, του χελρειζερ είναι το παπούτσι.παπουτσι φιλου βαρου
Δεν πιστεύω πως είναι και ο βάρος ντιγκιντάγκας, του χελρειζερ είναι το παπούτσι.παπουτσι φιλου βαρου
κατι πιο εκλεκτο?παπουτσι φιλου βαρου
οχι βαρος ειναι...μην βλεπεις το ασπρο νυχι....του σταξε το πινελο οταν εκανε κατι νταβανια για το μεροκαματοΔεν πιστεύω πως είναι και ο βάρος ντιγκιντάγκας, του χελρειζερ είναι το παπούτσι.
Ρε πουστρακο ειλικρινα τωρα...σε κατουρησε η Κυρια Χατζη ή οχι;Χελρειζερ μετά από απογευματινή μπούκα στο νήμα
δεν γινετε δουλεια εδω φιλε βιρλα....Για το εκλεκτο μελος βαρος
Φυσικά και ΔΕΝ έχω καμία σχέση με όλα αυτά που περιγράφεις αλλά και αυτό το "παιδί" σίγουρα πουστράκι σαν του λόγου σου είναι και ντρέπεσαι να μας βάλεις και το νικνειμακι του.Ρε πουστρακο ειλικρινα τωρα...σε κατουρησε η Κυρια Χατζη ή οχι;
Να λυθει και η απορια του παιδιου που μου εστειλε το pm....
ποσα σαντουιτσαδικα να ανοιξουμε φιλε τρουμπακη???βαρεθηκα να ανοιγω σαντουιτσαδικα...δεν γινετε δουλεια εδω φιλε βιρλα....
σκεφτηκα να ανοιξουμε ενα σαντουιτσαδικο
Στο μιλητό τα δίνει ο Σπυρίδων ή μήπως είναι από κείνους που θέλουν και λεφτά;ποσα σαντουιτσαδικα να ανοιξουμε φιλε τρουμπακη???βαρεθηκα να ανοιγω σαντουιτσαδικα...
Θελεις να μιλησω στον αδωνη να παρουμε εναν ουρανοξυστη στο ελληνικο?
τα παντα λυνονται με τον καταλληλο τροπο και χειρισμοΣτο μιλητό τα δίνει ο Σπυρίδων ή μήπως είναι από κείνους που θέλουν και λεφτά;
Ρε μαλακα ναυαγιο απο τοτε που γραφτηκες σχεδον στο σαιτ συνεχως λενε για σενα για πουστριλικια και τσοντοσινεμα ακομα και νικς που εχουν εξαφανιστει πλεον απο το σαι και τωρα μου στελνουν συνεχεια pm για τα χαιρια σου....τι σκατα δηλαδη ολοι λενε ψεμματα χωρις λογο;Φυσικά και ΔΕΝ έχω καμία σχέση με όλα αυτά που περιγράφεις αλλά και αυτό το "παιδί" σίγουρα πουστράκι σαν του λόγου σου είναι και ντρέπεσαι να μας βάλεις και το νικνειμακι του.
ΚΡΥΦΟΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
τα παντα λυνονται με τον καταλληλο τροπο και χειρισμο
Είναι γνωστό οτι η αλήθεια κρύβεται στο μπου, αν δεν έχεις πραγματική ζωή πιστεύεις οτι παπάτζα σου πουλήσουν.Ρε μαλακα ναυαγιο απο τοτε που γραφτηκες σχεδον στο σαιτ συνεχως λενε για σενα για πουστριλικια και τσοντοσινεμα ακομα και νικς που εχουν εξαφανιστει πλεον απο το σαι και τωρα μου στελνουν συνεχεια pm για τα χαιρια σου....τι σκατα δηλαδη ολοι λενε ψεμματα χωρις λογο;
Καλα εδω τα γραφεις και μονος σου οταν θελεις να κανεις το παρανυφακι και το σκεφτεσαι να δωσεις κωλοτρυπηδι στον ΤΕΑ για κανα φιλακι....τα εχω βγαλει και δημοσια αλλωστε.
Με τη κυρια Χατζη αληθεια που την ειχες κανει γραμματοσημο απο το κωλογλειψιμο πως πηγε τελικα;Μολις εκανε τη δουλιτσα της σε εγραψε στη μουναρα της και εξαφανιστηκε;
Ενταξει δεν σε πειραζει αλλωστε εχεις συνηθισει σε κατι τετοια σε ολη σου τη ζωη....
Πόσα χρειαζόμαστε απ αυτά;
Μωρη Τιτικα εχεις χαζεψει απο τις λαθροπουτσες και τα στραπονιασματα;Θα απαντησεις ρε Πουστικη Κιθαρα,Μαξιμε555 και δεν ξερω εγω τι αλλο γιατι ολοι λενε οτι εισαι μπουστης;Είναι γνωστό οτι η αλήθεια κρύβεται στο μπου, αν δεν έχεις πραγματική ζωή πιστεύεις οτι παπάτζα σου πουλήσουν.
Λοιπόν, μάθε την αλήθεια, δεν έχουν όλοι εδώ μέσα 25 πόντους πούτσα, λαμποργκίνι, ακίνητα, κότερα και εξοχικά. Ξέρω, σε γάμησα, τζάμπα περιμένεις να γίνεις πλούσια νυφούλα από δω μέσα.
ΑΦΡΑΓΚΕ ΜΠΟΥΣΤΗ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόσα χρειαζόμαστε απ αυτά;
θα οριστει ραντεβου θανατου ή τσαμπα περιμενουμε?γνωμη σου
φοβαμαι οτι οχι....οι νεοι εχουν γινει μαλθακοιθα οριστει ραντεβου θανατου ή τσαμπα περιμενουμε?γνωμη σου