Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.272
Πόντοι
5.506
παπουτσι φιλου βαρου
index.jpg
Δεν πιστεύω πως είναι και ο βάρος ντιγκιντάγκας, του χελρειζερ είναι το παπούτσι.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
αθηναιος μετα την απατη "κουλης"
mpasok-2-1024x721.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Δεν πιστεύω πως είναι και ο βάρος ντιγκιντάγκας, του χελρειζερ είναι το παπούτσι.
οχι βαρος ειναι...μην βλεπεις το ασπρο νυχι....του σταξε το πινελο οταν εκανε κατι νταβανια για το μεροκαματο

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.272
Πόντοι
5.506
Χελρειζερ μετά από απογευματινή μπούκα στο νήμα

1.jpg

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Για το εκλεκτο μελος βαρος

Συνημμένα

• Firefox_Screenshot_2022-09-12T15-51-52.423Z.png
    Firefox_Screenshot_2022-09-12T15-51-52.423Z.png
    366 KB · Εμφανίσεις: 23

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.854
Πόντοι
6.256
Χελρειζερ μετά από απογευματινή μπούκα στο νήμα

1.jpg
Ρε πουστρακο ειλικρινα τωρα...σε κατουρησε η Κυρια Χατζη ή οχι;

Να λυθει και η απορια του παιδιου που μου εστειλε το pm....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.272
Πόντοι
5.506
Ρε πουστρακο ειλικρινα τωρα...σε κατουρησε η Κυρια Χατζη ή οχι;

Να λυθει και η απορια του παιδιου που μου εστειλε το pm....
Φυσικά και ΔΕΝ έχω καμία σχέση με όλα αυτά που περιγράφεις αλλά και αυτό το "παιδί" σίγουρα πουστράκι σαν του λόγου σου είναι και ντρέπεσαι να μας βάλεις και το νικνειμακι του.

ΚΡΥΦΟΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
δεν γινετε δουλεια εδω φιλε βιρλα....
σκεφτηκα να ανοιξουμε ενα σαντουιτσαδικο
ποσα σαντουιτσαδικα να ανοιξουμε φιλε τρουμπακη???βαρεθηκα να ανοιγω σαντουιτσαδικα...
Θελεις να μιλησω στον αδωνη να παρουμε εναν ουρανοξυστη στο ελληνικο?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.272
Πόντοι
5.506
ποσα σαντουιτσαδικα να ανοιξουμε φιλε τρουμπακη???βαρεθηκα να ανοιγω σαντουιτσαδικα...
Θελεις να μιλησω στον αδωνη να παρουμε εναν ουρανοξυστη στο ελληνικο?
Στο μιλητό τα δίνει ο Σπυρίδων ή μήπως είναι από κείνους που θέλουν και λεφτά;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.854
Πόντοι
6.256
Φυσικά και ΔΕΝ έχω καμία σχέση με όλα αυτά που περιγράφεις αλλά και αυτό το "παιδί" σίγουρα πουστράκι σαν του λόγου σου είναι και ντρέπεσαι να μας βάλεις και το νικνειμακι του.

ΚΡΥΦΟΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
Ρε μαλακα ναυαγιο απο τοτε που γραφτηκες σχεδον στο σαιτ συνεχως λενε για σενα για πουστριλικια και τσοντοσινεμα ακομα και νικς που εχουν εξαφανιστει πλεον απο το σαι και τωρα μου στελνουν συνεχεια pm για τα χαιρια σου....τι σκατα δηλαδη ολοι λενε ψεμματα χωρις λογο;

Καλα εδω τα γραφεις και μονος σου οταν θελεις να κανεις το παρανυφακι και το σκεφτεσαι να δωσεις κωλοτρυπηδι στον ΤΕΑ για κανα φιλακι....τα εχω βγαλει και δημοσια αλλωστε.

Με τη κυρια Χατζη αληθεια που την ειχες κανει γραμματοσημο απο το κωλογλειψιμο πως πηγε τελικα;Μολις εκανε τη δουλιτσα της σε εγραψε στη μουναρα της και εξαφανιστηκε;

Ενταξει δεν σε πειραζει αλλωστε εχεις συνηθισει σε κατι τετοια σε ολη σου τη ζωη....:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.272
Πόντοι
5.506
Ρε μαλακα ναυαγιο απο τοτε που γραφτηκες σχεδον στο σαιτ συνεχως λενε για σενα για πουστριλικια και τσοντοσινεμα ακομα και νικς που εχουν εξαφανιστει πλεον απο το σαι και τωρα μου στελνουν συνεχεια pm για τα χαιρια σου....τι σκατα δηλαδη ολοι λενε ψεμματα χωρις λογο;

Καλα εδω τα γραφεις και μονος σου οταν θελεις να κανεις το παρανυφακι και το σκεφτεσαι να δωσεις κωλοτρυπηδι στον ΤΕΑ για κανα φιλακι....τα εχω βγαλει και δημοσια αλλωστε.

Με τη κυρια Χατζη αληθεια που την ειχες κανει γραμματοσημο απο το κωλογλειψιμο πως πηγε τελικα;Μολις εκανε τη δουλιτσα της σε εγραψε στη μουναρα της και εξαφανιστηκε;

Ενταξει δεν σε πειραζει αλλωστε εχεις συνηθισει σε κατι τετοια σε ολη σου τη ζωη....:2funny:
Είναι γνωστό οτι η αλήθεια κρύβεται στο μπου, αν δεν έχεις πραγματική ζωή πιστεύεις οτι παπάτζα σου πουλήσουν.

Λοιπόν, μάθε την αλήθεια, δεν έχουν όλοι εδώ μέσα 25 πόντους πούτσα, λαμποργκίνι, ακίνητα, κότερα και εξοχικά. Ξέρω, σε γάμησα, τζάμπα περιμένεις να γίνεις πλούσια νυφούλα από δω μέσα.

ΑΦΡΑΓΚΕ ΜΠΟΥΣΤΗ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πόσα χρειαζόμαστε απ αυτά; :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.854
Πόντοι
6.256
Είναι γνωστό οτι η αλήθεια κρύβεται στο μπου, αν δεν έχεις πραγματική ζωή πιστεύεις οτι παπάτζα σου πουλήσουν.

Λοιπόν, μάθε την αλήθεια, δεν έχουν όλοι εδώ μέσα 25 πόντους πούτσα, λαμποργκίνι, ακίνητα, κότερα και εξοχικά. Ξέρω, σε γάμησα, τζάμπα περιμένεις να γίνεις πλούσια νυφούλα από δω μέσα.

ΑΦΡΑΓΚΕ ΜΠΟΥΣΤΗ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πόσα χρειαζόμαστε απ αυτά; :coffee:
Μωρη Τιτικα εχεις χαζεψει απο τις λαθροπουτσες και τα στραπονιασματα;Θα απαντησεις ρε Πουστικη Κιθαρα,Μαξιμε555 και δεν ξερω εγω τι αλλο γιατι ολοι λενε οτι εισαι μπουστης;:tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom