Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 10.411
οχι λεμε.....κοιτα καπουλια
ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΥΣΤΗ.Ποιες ερωτήσεις βρε μαλακα; Έκανα εγώ ερώτηση για σένα; Τράβα δείξε μου με πμ έστω μια πιθαμή. Επειδή χρστηκες πάνω σου γιατί σε είπα ότι σε ξέρω; Θα μπορούσα αλλά μου είσαι τόσο μα τόσο αδιάφορος που δε το επιδίωξα. Και σε μιλάω μπέσα τώρα. Γι’ αυτό μη κοντραρεις. Προχώρα παρακάτω. Άκου «μοντερατορες»... πες απλά ότι πετας δόλωμα μπας και τσεκάρεις αν όντως σε ξέρω μη τυχόν και σε συναρμολογησω πάλι και ότι έφτασε το σκατο σου στην καλτσα και άσε τα φλωρικα, δε τσιμπάω.
Λοιπόν ληξτο εδώ έχω και δουλειές.
Άσε ρε κλώνε τις μαλακίες...Ποιες ερωτήσεις βρε μαλακα; Έκανα εγώ ερώτηση για σένα; Τράβα δείξε μου με πμ έστω μια πιθαμή. Επειδή χρστηκες πάνω σου γιατί σε είπα ότι σε ξέρω; Θα μπορούσα αλλά μου είσαι τόσο μα τόσο αδιάφορος που δε το επιδίωξα. Και σε μιλάω μπέσα τώρα. Γι’ αυτό μη κοντραρεις. Προχώρα παρακάτω. Άκου «μοντερατορες»... πες απλά ότι πετας δόλωμα μπας και τσεκάρεις αν όντως σε ξέρω μη τυχόν και σε συναρμολογησω πάλι και ότι έφτασε το σκατο σου στην καλτσα και άσε τα φλωρικα, δε τσιμπάω.
ναι αυτο να το μαθουμε να δενει κομπους και ειμαστε καλα
Χαμένα τα έχει!και σε συναρμολογησω πάλι ;;;
κατσε εδω ωπα....
υφερπουσα προσκληση ραντεβου θανατου κατσε εδω τυπε να αποτρεψουμε τα χειροτερακαι σε συναρμολογησω πάλι ;;;
λες ;υφερπουσα προσκληση ραντεβου θανατου κατσε εδω τυπε να αποτρεψουμε τα χειροτερα
αλανι εκει στη τζαιαντ αμα βρειτε λιγο χρονο αναμεσα στις δουλειες ,σκεφτειτε και καμια λυση να πειτε στον ποζερα για το ενεργειακο ,γιατι μας βλεπω το χειμωνα να καιμε καλτσες, καποτες ,ζαντολαστιχα ,πεθαμενους και λοιπα αντικειμενα για να ζεσταθουμε!Ποιες ερωτήσεις βρε μαλακα; Έκανα εγώ ερώτηση για σένα;
Εγώ με τον κλώνο.ρε μαλακες εχασα τον πουτσο μου....
ΠΟΙΟΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ....ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ
ενα τσιγαρο και φευγω