barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.319
- Πόντοι
- 5.506
Καρπό σπάει αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.ναι αλλα εσυ ειναι γνωστο οτι σπας αρχιδια....
Καρπό σπάει αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.ναι αλλα εσυ ειναι γνωστο οτι σπας αρχιδια....
νταξει...αν φερω του βιρλα ειμαι οκ?150 μπροστά και τα υπόλοιπα όταν θα μου φέρεις τα δάχτυλα του.
θα τα παιξει πολο και δεν εχει ιδεα και θα τα κουβαδιασει.150 μπροστά και τα υπόλοιπα όταν θα μου φέρεις τα δάχτυλα του.
χειραψια θα κανουν ?150 μπροστά και τα υπόλοιπα όταν θα μου φέρεις τα δάχτυλα του.
Ω ρε πούστη, λείπει η Ρεγκίνα από το σαη, ΛΕΙΠΕΙ.....και στον στιβο της ηδονης γραψε...
ο λεγαμε και στους παππουδες παλια και ηταν πιασαρικο
χειραψια θα κανουν ?
αυτο ειναι λιγο αγριο
τοτε θα ειναι καλος στις ελευθερες βολεςΚαρπό σπάει αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.
ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!! ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣθα τα παιξει πολο και δεν εχει ιδεα και θα τα κουβαδιασει.
αμα δε σε βοηθαει η αποδοση 7,30 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΚΑΤΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!! ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ
Να σου θυμίσω ότι έγραφες μαλακιες για εμένα και τη Γιολαντα και σε ισιωσα ευγενικά; Αμα δαγκώνεις θα τρως φάπες, τι να σ’ εξηγώ τα αυτονόητα δηλαδή; Εσυ έγινες τσιμπούρι γιατί έκανες μαλακια και δε σε βγήκε.
Και για να στο αποδείξω, σε αγνοώ. Κάτσε να δούμε πόση ώρα θα πάρει μέχρι να ταγκάρεις κάποιον άλλον και να πεις μαλακια για μένα. Ειδάλλως ξεκολλα και προχώρα.
Αυτό μάλιστα, είναι για ρομαντικούς
ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ Η ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΕΙΠΝΟ?
Το τρολλάρισμα ( γιατί όλοι οι υπόλοιποι μηδενός εξαιρουμένου έτσι το εξέλαβαν) με το προφυλακτικό από το κωλογαμήσι είναι μια αφορμή που βρήκες. Ο πραγματικός λόγος είναι άλλος και πολύ προγενέστερος κλωνε.
τύπε ακουγεται εντονα οτι στο μαγαζι τούτο, σκαει μπαρος και κολατσίζει γκουρμέ ταλαγανι με μαρμελάδα σύκοτι ειναι αυτο τύπε ; θα φάει καρεκλιές ;
νταξει...αν φερω του βιρλα ειμαι οκ?
Αυτό μάλιστα, είναι για ρομαντικούςκρεμπιέδες
ΟΧΙ ρε μπαρμπα...δεν βγαινω...Αλλάζει η τιμή. 50 μπροστά και 50 όταν μου φέρεις τα αποδεικτικά.