barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.055
- Πόντοι
- 5.506
Φιξδτύπε ακουγεται εντονα οτι στο μαγαζι τούτο, σκαειγυναικωτος γιαρμαςμπαρος και κολατσίζει γκουρμέφάπεςταλαγανι μεμελιτζάνα στον κώλομαρμελάδα σύκο
Φιξδτύπε ακουγεται εντονα οτι στο μαγαζι τούτο, σκαειγυναικωτος γιαρμαςμπαρος και κολατσίζει γκουρμέφάπεςταλαγανι μεμελιτζάνα στον κώλομαρμελάδα σύκο
μην παρεις ταξι μην παρεις ταξι παλιΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ Η ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΕΙΠΝΟ?
μοτοσακο φιλε μπραμπ....μοτοσακο και πειραια...στο υποσχομαιμην παρεις ταξι μην παρεις ταξι παλι
Άσε ρε κλωνε με τη μιρλα σου.Ούτε καν θείο, αδιάφορο με αφήνεις. Δεν ήταν τρολαρισμα, ήταν άλλη μια από τις χαζοκακίες σου και το ξες καλά (όσο για το πώς το εξέλαβαν μέλη άσε να ξέρω καλύτερα ΚΑΙ σε αυτό). Τεσπα, συγχωρεμένος, παμε παρακάτω.
τι ψωλιά ρε μαλάκα !! (τρουμπάκης στο γήπεδο - ισοπαλία)τι υπογραφη ειναι αυτη ρε τύπε;
οχι με 7.30
πηγαινε την σκορπιο να της δειξεις τον σταυρο απο ψηλα...μοτοσακο φιλε μπραμπ....μοτοσακο και πειραια...στο υποσχομαι
Οχι χωρις δαχτυλαοχι με 7.30
Άσε ρε κλωνε με τη μιρλα σου.
Νομίζεις ότι δεν ενημερώθηκα από τους μοντεράτορες για τις "ερωτήσεις" σου;;;
θειο σε κατι μαυρες μου το καλοκαιρι πηγα 2 φορες και της 2 νομιζα οτι ημουνα σε ταινια του ταραντινο που αιμοδιψεις γυναικες ζομπι περιμενουν μοναχικο ρομαντικο πελατη να του ρουφηξουν την ψυχηπηγαινε την σκορπιο να της δειξεις τον σταυρο απο ψηλα...
τι ψωλιά ρε μαλάκα !! (τρουμπάκης στο γήπεδο - ισοπαλία)
τι ψώλα ρε μαλάκα !! (τρουμπάκης με φίλο σε μπουρδέλο)
τυρόψωμο (τρουμπάκης σε πείνα)
το ψάρι μαρίδα (τρουμπάκης στο μικρολίμανο στο γκαρσόνι)
Οχι χωρις δαχτυλα
θειο σε κατι μαυρες μου το καλοκαιρι πηγα 2 φορες και της 2 νομιζα οτι ημουνα σε ταινια του ταραντινο που αιμοδιψεις γυναικες ζομπι περιμενουν μοναχικο ρομαντικο πελατη να του ρουφηξουν την ψυχη