Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.524
Πόντοι
12.756
Τι θα κλάψει ρε, κονκαρδάκια θα πουλάει αναμνηστικά στην τελετή για το τελευταίο ταξίδι......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό μάλιστα, ΜΑΛΙΣΤΑ.
θα πηγαινω μνημα του μια φορα τον μηνα να αναβω καντηλι και να τον καθαριζω..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.905
Πόντοι
2.606
ευτυχως να λες που ημουν εγω και εβγαλε ο Κουλης μετα το επιδομα να λες , και εφαγε ο κοσμακης φαι απο εμενα και την ταλαιπωρια μου
δεν πρεπει να περασα καλυτερη μερα στη ζωη μου εκλαιγα απ τα γελια εκλαιγα εχασα το συκωτι μου :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.341
Πόντοι
6.056
Άσε ρε κλώνε τις μαλακίες...

Στην κόντρα που είχατε με τον άλλον τον εμμονικό τον Καρυπίδη, γιατί ρώταγες αν σου είχα κάνει εγώ αναφορά, που όπως γράφεις τώρα, σου είμαι αδιάφορος;;; Ρωτάς συχνά να μάθεις για άτομα που σου είναι αδιάφορα ρε σκερβελέ;;;
συγνωμη για την παρεμβαση/σφηνοπουτσια

απλα επειδη ειχα εμπλακει τοτε στο σκηνικο με τον ψευτονταβα να πω οτι ο τζορ δεν ρωτησε τιποτα για κανεναν σε κανεναν ουτε καν τον ενοιαζε

αυτα... χωρις να κανω τον δικηγορο βεβαιως βεβαιως

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.483
Πόντοι
12.756
δεν πρεπει να περασα καλυτερη μερα στη ζωη μου εκλαιγα απ τα γελια εκλαιγα εχασα το συκωτι μου :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
και δεν περασα και τιποτα μαλακα ... κυριος ημουν
διπλα ειχε κοσμο που υπεφερε πραγματικα :confused: :confused: :confused:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306

Έκανα σεξ με συγχωρείς. Κάτσε να απαντήσω σε όλα μια τελευταία φορά να τα βαλουμε σε τάξη.

Αρχικά, τον Καριπιδη τον αγνοούσα αλλά σαν εσένα είχε λαλησει επειδή βιάστηκε και τελικά έφαγε μπαν (άγνωστο πότε και από ποιον).

Εσένα όπως σου είπα μου είσαι αδιάφορος. Πάντα ήσουν. Δεν είμαι ο μπάτμαν θείο, δε πάω να χτυπάω πόρτες ή να σκάω μύτη στο μπαλκόνι σου και να σε κάνω μαύρο. Απλά μερικές φορές πρέπει να σε ισιώσουμε γιατί λες πολλά. Έχεις δει εσυ τύπο στα καλά του να πάει να ψάχνει στ’ αλήθεια άλλον να τον δείρει; Εδώ μέχρι το μίνι μάρκετ πας για τσιγάρα και το σκεφτόμαστε. Όταν όμως πας και σκαλίζεις τα προσωπικά του άλλου εκεί θα τις αρπάξεις αν δε καταλάβεις με το καλό, γιατί ξεφεύγεις απ’ τα όρια του σάιτ και του χαβαλέ. Άλλη όρεξη δεν είχα βρε μαλακα να ασχολούμαι μαζί σου. Έχω δικά μου προβλήματα, μέσα στο μήνα σκάνε και γι’ αυτό έχω νεύρα, σε είπα ΚΑΝΕ υπομονή, θα περάσουν. Μη με πικάρεις χωρίς λόγο. Στα υπόλοιπα μη τα ξαναλέω, τα διάβασες, και να ξες ότι είμαι καλό παιδί και όχι κανένα πουστρακι απ’ αυτά σα τον Ληξίαρχο κτλ.

Τεσπα... τι να σε πω άλλο δε ξέρω, απλά ότι έχεις εναντίον μου άστο να φύγει, δε θα πληρώνω εγώ τα γαμησιατικα σου... εγώ προσωπικά ΔΕΝ έχω κάτι μαζί σου, τώρα αμα θες να επαναλαμβανεσαι με τα ίδια μέχρι αύριο καντο. Γάμα οποια θες, κανε ότι θες· απλά μην κοροϊδεύεις με κακό τρόπο τον άλλον, δηλαδή πουστικα για να τον κάνεις να νιώσει άσχημα. Άλλο χαβαλές, άλλο αυτό. Ειδικά όταν πας και βγάζεις χολή έμμεσα ταγκαρωντας άλλον, έλεος...

Δίνουμε χέρια και προχωράμε ή κάτσε να κράζεις μόνος σου σα μωρό. Τελειώνουν και τα gif του Μανιμαλ σε λίγο, άρα παρε μια απόφαση σύντομα. Φτάσαμε στο σημείο εγώ που έχω το ένα τρίτο της ηλικίας σου να φέρομαι πιο ώριμα.

Να ξες, αν πεις ακόμα μια μαλακια τρως μπλοκ. Αλλιώς θα χαρώ να σε κράζω και να με κράζεις όμορφα παντού. Και ενίοτε να τρώει και μια φάπα ο μπαρόκ (όταν δε θα κοιτάς).

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
Καλύτερη ρε μουνόπανο από εκείνη που είχα ραντεβού με τη Ρεγκίνα στα τυριά στου Σκλαβενίτη και έσκαγες απέξω μαρσάροντας την Ακράποβιτς; :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.483
Πόντοι
12.756
:coffee: καντε ησυχια , κρίνονται πολλα αυτη την στιγμη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
Πόσο γυναικωτοί έχουν καταντήσει αυτοί οι κλώνοι στις μέρες μας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι κωλοτούμπες του Τσίπρα δεν ήταν τίποτα τελικά. Υπάρχουν ακόμα πιο υποτακτικοί.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
@birlas
εγω το μαζευω το στοιχηματακι μου σε αποδοση 5 φιλε μπιρλα γιατι αν τα υπολοιπα βραδυνα ματς ερθουν αναποδα θα τραβηξω μπαλαντεζα απο το μπαλκονι του γειτονα για ολο το σεπτεμβρη. Εισαι μονος σου πλεον, καλη τυχη !

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.483
Πόντοι
12.756
@birlas
εγω το μαζευω το στοιχηματακι μου σε αποδοση 5 φιλε μπιρλα γιατι αν τα υπολοιπα βραδυνα ματς ερθουν αναποδα θα τραβηξω μπαλαντεζα απο το μπαλκονι του γειτονα για ολο το σεπτεμβρη. Εισαι μονος σου πλεον, καλη τυχη !
:thumbsup:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
@birlas

Κάτσε να δούμε τι παίζει σε ένα τέταρτο. Θα δώσω δελτίο (ξες απ τις 9 και μετά έρχονται οι καλοί κουβάδες).

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Κάτσε να δούμε τι παίζει σε ένα τέταρτο. Θα δώσω δελτίο (ξες απ τις 9 και μετά έρχονται οι καλοί κουβάδες).
κατσε να παρω τηλ τον κολλητο να μου στειλει μια κατοσταρα τοτε, αγυριστα δανεικα εννοειται

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
κατσε να παρω τηλ τον κολλητο να μου στειλει μια κατοσταρα τοτε, αγυριστα δανεικα εννοειται

Η Γιούβε υπάρχει άτομο που πιστεύει ότι θα πάρει έστω το χ;

Αλλά νταξ, τσουλου είσαι.. να πεις αντε να προκριθεί στο δεκάλεπτο μπας και πάρει ο άσσος αξία... αντε ίσως BTTS... πού... δεν.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.385
Πόντοι
25.467
συγνωμη για την παρεμβαση/σφηνοπουτσια

απλα επειδη ειχα εμπλακει τοτε στο σκηνικο με τον ψευτονταβα να πω οτι ο τζορ δεν ρωτησε τιποτα για κανεναν σε κανεναν ουτε καν τον ενοιαζε

αυτα... χωρις να κανω τον δικηγορο βεβαιως βεβαιως
Εντάξει!!! Σας πίστεψα.

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.483
Πόντοι
12.756
Η Γιούβε υπάρχει άτομο που πιστεύει ότι θα πάρει έστω το χ;

Αλλά νταξ, τσουλου είσαι.. να πεις αντε να προκριθεί στο δεκάλεπτο μπας και πάρει ο άσσος αξία... αντε ίσως BTTS... πού... δεν.
αμα προκριθει στην αρχη σωθηκαμε με τον ασσο μετά

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
αμα προκριθει στην αρχη σωθηκαμε με τον ασσο μετά

Δε παίζει να κρατήσει τον ασσο ρε μλκ.... βασικά ανάθεμα αν πάει στο 1.50 ο άσσος, σκατα ματς. Και το χ στο ημίχρονο πάλι δε λέει, παμε παρακάτω.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.415
Πόντοι
2.606
600full.jpg
οι μισοι να ξες σιγουρα εγλυψαν οθονη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.483
Πόντοι
12.756
Δε παίζει να κρατήσει τον ασσο ρε μλκ.... βασικά ανάθεμα αν πάει στο 1.50 ο άσσος, σκατα ματς. Και το χ στο ημίχρονο πάλι δε λέει, παμε παρακάτω.
οτι βγάλει καλό ειναι, οσο τον κρατησει..
Μην εισαι πλεονέκτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom