Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.423
Πόντοι
12.756
:tooth: :tooth: :tooth:
αναβει φωτιτσα για να ζεσταθουμε στης Τεας

@RETRO

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.807
Πόντοι
10.411
οι μισοι να ξες σιγουρα εγλυψαν οθονη
Και οι άλλοι μισοί

randy-marsh-south-park.gif

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.310
Πόντοι
25.467
Έκανα σεξ με συγχωρείς. Κάτσε να απαντήσω σε όλα μια τελευταία φορά να τα βαλουμε σε τάξη.

Αρχικά, τον Καριπιδη τον αγνοούσα αλλά σαν εσένα είχε λαλησει επειδή βιάστηκε και τελικά έφαγε μπαν (άγνωστο πότε και από ποιον).

Εσένα όπως σου είπα μου είσαι αδιάφορος. Πάντα ήσουν. Δεν είμαι ο μπάτμαν θείο, δε πάω να χτυπάω πόρτες ή να σκάω μύτη στο μπαλκόνι σου και να σε κάνω μαύρο. Απλά μερικές φορές πρέπει να σε ισιώσουμε γιατί λες πολλά. Έχεις δει εσυ τύπο στα καλά του να πάει να ψάχνει στ’ αλήθεια άλλον να τον δείρει; Εδώ μέχρι το μίνι μάρκετ πας για τσιγάρα και το σκεφτόμαστε. Όταν όμως πας και σκαλίζεις τα προσωπικά του άλλου εκεί θα τις αρπάξεις αν δε καταλάβεις με το καλό, γιατί ξεφεύγεις απ’ τα όρια του σάιτ και του χαβαλέ. Άλλη όρεξη δεν είχα βρε μαλακα να ασχολούμαι μαζί σου. Έχω δικά μου προβλήματα, μέσα στο μήνα σκάνε και γι’ αυτό έχω νεύρα, σε είπα ΚΑΝΕ υπομονή, θα περάσουν. Μη με πικάρεις χωρίς λόγο. Στα υπόλοιπα μη τα ξαναλέω, τα διάβασες, και να ξες ότι είμαι καλό παιδί και όχι κανένα πουστρακι απ’ αυτά σα τον Ληξίαρχο κτλ.

Τεσπα... τι να σε πω άλλο δε ξέρω, απλά ότι έχεις εναντίον μου άστο να φύγει, δε θα πληρώνω εγώ τα γαμησιατικα σου... εγώ προσωπικά ΔΕΝ έχω κάτι μαζί σου, τώρα αμα θες να επαναλαμβανεσαι με τα ίδια μέχρι αύριο καντο. Γάμα οποια θες, κανε ότι θες· απλά μην κοροϊδεύεις με κακό τρόπο τον άλλον, δηλαδή πουστικα για να τον κάνεις να νιώσει άσχημα. Άλλο χαβαλές, άλλο αυτό. Ειδικά όταν πας και βγάζεις χολή έμμεσα ταγκαρωντας άλλον, έλεος...

Δίνουμε χέρια και προχωράμε ή κάτσε να κράζεις μόνος σου σα μωρό. Τελειώνουν και τα gif του Μανιμαλ σε λίγο, άρα παρε μια απόφαση σύντομα. Φτάσαμε στο σημείο εγώ που έχω το ένα τρίτο της ηλικίας σου να φέρομαι πιο ώριμα.

Να ξες, αν πεις ακόμα μια μαλακια τρως μπλοκ. Αλλιώς θα χαρώ να σε κράζω και να με κράζεις όμορφα παντού. Και ενίοτε να τρώει και μια φάπα ο μπαρόκ (όταν δε θα κοιτάς).

Για να τα βάλουμε σε τάξη όπως σωστά έγραψες, ο Καρυπίδης όπως και ο Κλόζερ και αρκετοί άλλοι, σου ήταν αδιάφοροι ως Γιαρμάκας. Δεν είσαι και τόσο ηλίθιος άλλωστε ώστε να καρφωθείς αμέσως δείχνοντας επιθετικότητα σε μέλη που υποτίθεται ότι δεν έχεις προηγούμενα. Τα υπόλοιπα είναι οι συνήθεις κλωνοπαπαροδικαιολογίες.

Καλή σου συνέχεια.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
@birlas
εγω το μαζευω το στοιχηματακι μου σε αποδοση 5 φιλε μπιρλα γιατι αν τα υπολοιπα βραδυνα ματς ερθουν αναποδα θα τραβηξω μπαλαντεζα απο το μπαλκονι του γειτονα για ολο το σεπτεμβρη. Εισαι μονος σου πλεον, καλη τυχη !
καλα κανεις μαν και καλη τυχη.
@Manimal εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Για να τα βάλουμε σε τάξη όπως σωστά έγραψες, ο Καρυπίδης όπως και ο Κλόζερ και αρκετοί άλλοι, σου ήταν αδιάφοροι ως Γιαρμάκας. Δεν είσαι και τόσο ηλίθιος άλλωστε ώστε να καρφωθείς αμέσως δείχνοντας επιθετικότητα σε μέλη που υποτίθεται ότι δεν έχεις προηγούμενα. Τα υπόλοιπα είναι οι συνήθεις κλωνοπαπαροδικαιολογίες.

Καλή σου συνέχεια.

Δεν έχω προηγούμενα με κανέναν. Δεν με απασχολεί τίποτα και κανένας. Αλλά... επειδή ξέρουμε και οι δυο ότι δε πρόκειται να σκάσεις, φάε ένα πλοκ και καλή συνέχεια και σε σένα.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.310
Πόντοι
25.467
Δεν έχω προηγούμενα με κανέναν. Δεν με απασχολεί τίποτα και κανένας. Αλλά... επειδή ξέρουμε και οι δυο ότι δε πρόκειται να σκάσεις, φάε ένα πλοκ και καλή συνέχεια και σε σένα.
Το πλοκ, τι είναι;;;

Μισή απο πλοκάμι;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.310
Πόντοι
25.467
το πιστευω οτι με πιστεψες μπεσα ομως σου λεω τιποτα

εφυγα... καλα να περασω

Κι εγώ μπέσα σου γράφω ότι σε πιστεύω. Άλλωστε γιατί να σε ενημερώσει για τις ραδιουργίες του; Το μόνο που θα κατάφερνε αν έκανε κάτι τέτοιο, θα ήταν να σε κάνει επιφυλακτικό μαζί του.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
μοιραζει χρημα ο @bixlas θα φαω αστακουδακια αυριο. :sunglasses:

Stories