Έκανα σεξ με συγχωρείς. Κάτσε να απαντήσω σε όλα μια τελευταία φορά να τα βαλουμε σε τάξη.
Αρχικά, τον Καριπιδη τον αγνοούσα αλλά σαν εσένα είχε λαλησει επειδή βιάστηκε και τελικά έφαγε μπαν (άγνωστο πότε και από ποιον).
Εσένα όπως σου είπα μου είσαι αδιάφορος. Πάντα ήσουν. Δεν είμαι ο μπάτμαν θείο, δε πάω να χτυπάω πόρτες ή να σκάω μύτη στο μπαλκόνι σου και να σε κάνω μαύρο. Απλά μερικές φορές πρέπει να σε ισιώσουμε γιατί λες πολλά. Έχεις δει εσυ τύπο στα καλά του να πάει να ψάχνει στ’ αλήθεια άλλον να τον δείρει; Εδώ μέχρι το μίνι μάρκετ πας για τσιγάρα και το σκεφτόμαστε. Όταν όμως πας και σκαλίζεις τα προσωπικά του άλλου εκεί θα τις αρπάξεις αν δε καταλάβεις με το καλό, γιατί ξεφεύγεις απ’ τα όρια του σάιτ και του χαβαλέ. Άλλη όρεξη δεν είχα βρε μαλακα να ασχολούμαι μαζί σου. Έχω δικά μου προβλήματα, μέσα στο μήνα σκάνε και γι’ αυτό έχω νεύρα, σε είπα ΚΑΝΕ υπομονή, θα περάσουν. Μη με πικάρεις χωρίς λόγο. Στα υπόλοιπα μη τα ξαναλέω, τα διάβασες, και να ξες ότι είμαι καλό παιδί και όχι κανένα πουστρακι απ’ αυτά σα τον Ληξίαρχο κτλ.
Τεσπα... τι να σε πω άλλο δε ξέρω, απλά ότι έχεις εναντίον μου άστο να φύγει, δε θα πληρώνω εγώ τα γαμησιατικα σου... εγώ προσωπικά ΔΕΝ έχω κάτι μαζί σου, τώρα αμα θες να επαναλαμβανεσαι με τα ίδια μέχρι αύριο καντο. Γάμα οποια θες, κανε ότι θες· απλά μην κοροϊδεύεις με κακό τρόπο τον άλλον, δηλαδή πουστικα για να τον κάνεις να νιώσει άσχημα. Άλλο χαβαλές, άλλο αυτό. Ειδικά όταν πας και βγάζεις χολή έμμεσα ταγκαρωντας άλλον, έλεος...
Δίνουμε χέρια και προχωράμε ή κάτσε να κράζεις μόνος σου σα μωρό. Τελειώνουν και τα gif του Μανιμαλ σε λίγο, άρα παρε μια απόφαση σύντομα. Φτάσαμε στο σημείο εγώ που έχω το ένα τρίτο της ηλικίας σου να φέρομαι πιο ώριμα.
Να ξες, αν πεις ακόμα μια μαλακια τρως μπλοκ. Αλλιώς θα χαρώ να σε κράζω και να με κράζεις όμορφα παντού. Και ενίοτε να τρώει και μια φάπα ο μπαρόκ (όταν δε θα κοιτάς).