barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.987
- Πόντοι
- 5.506
Λύνεις παρεξηγήσεις;παιδια εχουμε αναγκη για λιγο μαδομουνι συνεχιστε
Λύνεις παρεξηγήσεις;παιδια εχουμε αναγκη για λιγο μαδομουνι συνεχιστε
δημιουργω νεεςΛύνεις παρεξηγήσεις;
Πόσα παίρνεις για διοργάνωση ραντεβού θανάτου;δημιουργω νεες
προς τερψιν των οθαλμων το κανω τσαμπαΠόσα παίρνεις για διοργάνωση ραντεβού θανάτου;
Όλα μέσα; Μπιστόλια, μαχαίρια, γάζες, μπεταντίν, τσιρότα, ενέσεις ανδρεναλίνης, ασθενοφόρα, νεκροφόρες;προς τερψιν των οθαλμων το κανω τσαμπα
Στα αρχιδια μου....παιδια εχουμε αναγκη για λιγο μαδομουνι συνεχιστε
τα παντα ολαΌλα μέσα; Μπιστόλια, μαχαίρια, γάζες, μπεταντίν, τσιρότα, ενέσεις ανδρεναλίνης, ασθενοφόρα, νεκροφόρες;
Πόσα παίρνεις για διοργάνωση ραντεβού θανάτου;
Αν ήσουν κανένας δυνατός μαλάκας θα σου ερχόμουν εγώ αλλά τι να σου κάνω που είσαι κακομοίρης μαλάκας.Σιγά μην έρθουμε μέχρι τη βραχονησίδα σου, ούτε φέρι δεν έρχεται από Νοέμβρη και μετά.
Στα αρχιδια μου αναρχιδε στραπονιασμενε Μαξιμε...λουγκρα της λαχαναγοράς των Χανίων.Στα ποιά;;;
Σκάσε Μαξιμε πουστη...Αν ήσουν κανένας δυνατός γαμιάς θα σου ερχόμουν εγώ αλλά τι να σου κάνω που είσαι κακομοίρης γαμιάς.
Αν ήσουν κανένας δυνατός μαλάκας θα σου ερχόμουν εγώ αλλά τι να σου κάνω που είσαι κακομοίρης μαλάκας.
Κερνάς πουτσες σε γεροντοπουστες τυπε και σου κωλοτριβεται το στραπονιασμενο παρανυφακι;Αμα είναι να μ’ έρθεις αυτό το απολειφάδι που μ’ έχεις αβαταρ κάτι χρόνια τώρα, άστο. Κάτσε καλύτερα βγάλε το χειμώνα, φάε καλά, παρε κανα κιλό και έλα δριμύτερος από Μάρτιο.
Στα αρχιδια μου αναρχιδε στραπονιασμενε Μαξιμε...λουγκρα της λαχαναγοράς των Χανίων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκάσε Μαξιμε πουστη...
Ότι πεις μικρότερε μαλάκα από μουνοβαγόνη.Αμα είναι να μ’ έρθεις αυτό το απολειφάδι που μ’ έχεις αβαταρ κάτι χρόνια τώρα, άστο. Κάτσε καλύτερα βγάλε το χειμώνα, φάε καλά, παρε κανα κιλό και έλα δριμύτερος από Μάρτιο.
ναι ρε παιδια εχει δικιο ο αντζελο σεβαστειτε λιγο το θρεντΡε μαλακες έλεος
Κερνάς πουτσες σε γεροντοπουστες τυπε και σου κωλοτριβεται το στραπονιασμενο παρανυφακι;
Σιγα την ιστορια...πηγε ρουμανια εβγαλε ενα γιαλαντζι διπλωμα γκαβογιατρου,γυρισε,ειχε κανα μεσον καποιος απο το σοι και το κανανε ελληνικο και καλα και τον μπασανε στο δημοσιο να παιρνει 800 ευρω και να ξυνει το παπαρι του και να κοροιδευει κοσμο...
για τον καταλογο δεν λεει κανεις που εχει σουφρωσει απο την υγρασία και την σαπιλα ..σαν τα παλια τσοντοπεριοδικα που τα ειχαν χυσει ολοι στην γειτονια..
κουπα φλυτζανι ελληνικου απο καραβι δεκαετιας 80 που εκανε Πατρα-Ανκονα ή απο κυλικειο σε δημόσια υπηρεσια που τον τον εφεραν ετσι
παντως τετοια φλυτζανια εχουν σταματησει απο την δεκαετια 90
Σε καμιά Γεωργία θα είναι , θα πηγε να παρει κανα μεταπτυχιακό με κανα τενεκε λάδι δωρο
Κάτι περίεργο θα κατάπιε σε κανένα τσοντοσινεμα και του βγήκε ανδρουα...Δε ξέρω αυτόν κάποτε τον τρομάζαμε όταν σαλιάριζε στο νήμα της Χατζή με τα εντερικά αλλά τώρα δε ξέρω γιατί βγάζει νύχια. Πλάκα έχει
Τύπε, με εγγραφή Απρίλιο του 22 δε μπορεί να ήσουν εδώ και να έγραφες στο νήμα της Χατζή που είναι 2-3 χρόνια ανενεργό.Δε ξέρω αυτόν κάποτε τον τρομάζαμε όταν σαλιάριζε στο νήμα της Χατζή με τα εντερικά αλλά τώρα δε ξέρω γιατί βγάζει νύχια. Πλάκα έχει