brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.888
- Πόντοι
- 2.606
ναι εχει και ξενοδοχειο απο πανω δικο του αλλα τωρα εχω κολλησει δεν το θυμαμαιδεν εχω παει
ναι εχει και ξενοδοχειο απο πανω δικο του αλλα τωρα εχω κολλησει δεν το θυμαμαιδεν εχω παει
τι;;; μονο αυτο θα μας πεις ;;λοιπον ακουα μαρε λεγεται
και μετα ναβαρινο για φαγητο δεν θα στα πουνε πολλοι αυτα να ξερειςτι;;; μονο αυτο θα μας πεις ;;
Ονοματεπωνυμο αυτου που το εχει , αν παιζει ζάρια , αν πηγαινει για πουτανες ;
ευτυχως που θα εχουμε εσενα την κουτσομπολακαι μετα ναβαρινο για φαγητο δεν θα στα πουνε πολλοι αυτα να ξερεις
θα σε αφησω στο σκοταδι αλλη φορα να ψαχνεις ταβερνες στα βουνα με μεγαλες μεριδες να λιγδωσει το εντερακι σουευτυχως που θα εχουμε εσενα την κουτσομπολα
που ζεις με τις ζωες των αλλων να μας ενημερωνεις
Μουνακι εμενα δεν θα με εκβιαζεις !! Ειδικα στο φαγητο , στα άλλα στ αρχιδια μουθα σε αφησω στο σκοταδι αλλη φορα να ψαχνεις ταβερνες στα βουνα με μεγαλες μεριδες να λιγδωσει το εντερακι σου
με σταγονομετρο θα στη δινω τη γνωσηΜουνακι εμενα δεν θα με εκβιαζεις !! Ειδικα στο φαγητο , στα άλλα στ αρχιδια μου
Εμεις εδω δεν ειμαστε τα φιλαρακια σου, ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ
αν θες κλακαδορους εμπλεξες λαθος
Μη βρίζεις μανΩχ, ξέσπασε μουνομαχία, το μουνί ο μπραμπ με το μουνί το μουνίπλη.
Που είναι ο άλλος ο κτηνίατρος να του γαμήσω.
Λύνω παρεξηγήσειςΜη βρίζεις μαν
Τι θα τσιμπήσεις?Λύνω παρεξηγήσεις
Ελαφρυά, καμιά γαριδομακαρονάδα σκέφτομαιΤι θα τσιμπήσεις?
Ελαφρυά, καμιά γαριδομακαρονάδα σκέφτομαι
Δε μου απάντησες ακόμα, γιατί σε θεωρούν μικρότερο μαλάκα από το μαλάκα το μουνοβαγόνη; Τι θα κάνεις για να σώσεις τη φήμη σου;Εσυ.... θα ψαρέψεις γαρίδα εσυ... καλά.
Όταν απαντήσεις εσύ πόσες φορές σε έχουν γαμησει στα τσοντοσινεμα Πακοχυσοδοχειο Μαξιμε να κάνεις ερωτήσεις... Πουστρακι των Χανίων.Δε μου απάντησες ακόμα, γιατί σε θεωρούν μικρότερο μαλάκα από το μαλάκα το μουνοβαγόνη; Τι θα κάνεις για να σώσεις τη φήμη σου;
ΚΑΜΙΑ και δεν έχω καμία σχέση με τσοντοσινεμά και αναρτήσεις που ονειρεύεσαι κτηνίατρε από τη Ρουμανία.Όταν απαντήσεις εσύ πόσες φορές σε έχουν γαμησει στα τσοντοσινεμα Πακοχυσοδοχειο Μαξιμε να κάνεις ερωτήσεις... Πουστρακι των Χανίων.