Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.421
- Πόντοι
- 12.756
Ααααα μουνακι δεν μπορείς να φύγεις ;; Θα φύγουμε όλοι εμείς γαμιολη ,να μείνεις με τον Τσιπραπου να παω ρε..αν ημουν νεοτερος θα ειχα κοψει λασπη πραγματι
Ααααα μουνακι δεν μπορείς να φύγεις ;; Θα φύγουμε όλοι εμείς γαμιολη ,να μείνεις με τον Τσιπραπου να παω ρε..αν ημουν νεοτερος θα ειχα κοψει λασπη πραγματι
που να παω;Ααααα μουνακι δεν μπορείς να φύγεις ;; Θα φύγουμε όλοι εμείς γαμιολη ,να μείνεις με τον Τσιπρα
Δεν έχω ιδέα .. Ρωτα τον Αλεξ που θα πάει να κρυφτεί αυτός τον χειμώνα γιατί όποιος τον πετύχει από εδώ μέσα θα του γαμησει μέχρι το τελευταίο κύτταρο του ..που να παω;
η κουραδα ο μεγιστανας μονο θα επιπλευσειολο το αφαν κατε της πασοκικης Ελλαδας πρωινιατικα...
δυστυχως ετσι οπως πανε τα πραγματα τεμπεληδες παραχαρακτες ουτε εγω με την δουλεια μου δεν μπορω να σας σωσω...
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ
isxyei...θα τον προλαβω τον μουνη καθως θα φευγει κοντα ειμαστεη κουραδα ο μεγιστανας μονο θα επιπλευσει
θα κρατηθω απο εσένα και απο το ποδι μου θα κρατιεται ο Αθηναιος, βάστα γερά Μπραμπ , βαστα γερά !!η κουραδα ο μεγιστανας μονο θα επιπλευσει
Δεν ξερω αν θα με προλαβεις αδερφε.. Πιο γρηγορα και απο τον Μητσοτακη θα το έχω σκάσει εγωisxyei...θα τον προλαβω τον μουνη καθως θα φευγει κοντα ειμαστε
ενταξει παιζει δυναμικα αυτο ρε αλλα θα κανω τα αδυνατα δυνατα...μενει να λοκαρω και Μπραμπγια να εχω διπλες ελπιδεςΔεν ξερω αν θα με προλαβεις αδερφε.. Πιο γρηγορα και απο τον Μητσοτακη θα το έχω σκάσει εγω
Στον Μπραμπ μαζι θα παμε , ΜΑΖΙενταξει παιζει δυναμικα αυτο ρε αλλα θα κανω τα αδυνατα δυνατα...μενει να λοκαρω και Μπραμπγια να εχω διπλες ελπιδες
Ρε μαλάκα, είναι συνταξιούχοι οι σουρουκλεμέδες και τους πληρώνουμε εμείς με τον ιδρώτα μας;ολο το αφαν κατε της πασοκικης Ελλαδας πρωινιατικα...
δυστυχως ετσι οπως πανε τα πραγματα τεμπεληδες παραχαρακτες ουτε εγω με την δουλεια μου δεν μπορω να σας σωσω...
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ
παιζει να παιρνουν και αναπηρικες τα μουνοπανα απο επιτροπες του παλαιου πασοκ παλιαΡε μαλάκα, είναι συνταξιούχοι οι σουρουκλεμέδες και τους πληρώνουμε εμείς με τον ιδρώτα μας;
που ειναι αυτοπαιδια εγω θα την κανω για ποζιτανο
μετα το Ξυλοκαστρο και πριν το Δερβενιπου ειναι αυτο
πανω απο τη συμηπου ειναι αυτο
Μέχρι το Αίγιο αν μπορεις να φτασεις να πεις και ευχαριστώπαιδια εγω θα την κανω για ποζιτανο
Σιγά μωρ μλκ, η Σύμη πιο ωραία είναι......πανω απο τη συμη
πες να σε παρει μαζι του , παρε και τον αποδικωποιητη , θα παιζει εκει που θα ειστε , δεν θα πατε μακριάπου ειναι αυτο
εκει στο ξυλοκαστρο πριν μετα το μελισσι εχει ενα μπιτσομπαρο τιγκα στο υαλουρονικοΜέχρι το Αίγιο αν μπορεις να φτασεις να πεις και ευχαριστώ
δεν εχω παειΣιγά μωρ μλκ, η Σύμη πιο ωραία είναι......
δεν εχω παειεκει στο ξυλοκαστρο πριν μετα το μελισσι εχει ενα μπιτσομπαρο τιγκα στο υαλουρονικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν εχω παει