Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.260
- Πόντοι
- 12.756
βλεπω πεφτει το επιπεδο ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ και θα επεμβω αυστηρα
Μπραμπ εχει μια γνωστη η κυρα πολυ καλο μουνι αλλα ψαχνει φραγκατο ΜΟΝΟ..ψηνεσαι;κατσε να κανω προβα πως ειναι να σε καψουρης αμα βρω γκομενα
βουτηρο στο ψωμι του ..Μπραμπ εχει μια γνωστη η κυρα πολυ καλο μουνι αλλα ψαχνει φραγκατο ΜΟΝΟ..ψηνεσαι;
της ριχνεις κανα μηνα απανωτες πουτσες,την πας βολτες και μετα την παρατας..οσους λεφταδες βρηκε ετσι της εκαναν
βουτηρο στο ψωμι του ..
εσυ τι θα βγαλεις απο όλο αυτο ;Μπραμπ εχει μια γνωστη η κυρα πολυ καλο μουνι αλλα ψαχνει φραγκατο ΜΟΝΟ..ψηνεσαι;
της ριχνεις κανα μηνα απανωτες πουτσες,την πας βολτες και μετα την παρατας..οσους λεφταδες βρηκε ετσι της εκαναν
τιποτα ρε τι να βγαλω αφου δεν ειμαι τετοιος και το ξερεις..εσυ τι θα βγαλεις απο όλο αυτο ;
πιθανον κερατα γιατι την γαμαει κι αυτοςεσυ τι θα βγαλεις απο όλο αυτο ;
γελας καλυτερα αν τσιμπησεις και ενα 500ευρω απο Μπραμπτιποτα ρε τι να βγαλω αφου δεν ειμαι τετοιος και το ξερεις..
οταν θα την παρατησει επειδη ειναι πουτανα στην ψυχη και θα μιρλιαζει εγω απλα θα γελαω
δεν κανει τετοια ο Αθηναιος ...πιθανον κερατα γιατι την γαμαει κι αυτος
δεν θελω τιποτα ειμαι ιδεολογος..αντε το πολυ πολυ να κερασει εδω στο κινεζικογελας καλυτερα αν τσιμπησεις και ενα 500ευρω απο Μπραμπ
θα σου βγαινει πιο αβιαστα το γελιο
όλο το μηνα να κερνάει , οχι μία φορα ...δεν θελω τιποτα ειμαι ιδεολογος..αντε το πολυ πολυ να κερασει εδω στο κινεζικο
στο απανωτες πουτσες με δυσκολεψες αρκετα κατι μπαρες δημητριακων που εφαγα σημερα αντι για ενεργεια μου φερανε χεσιμοΜπραμπ εχει μια γνωστη η κυρα πολυ καλο μουνι αλλα ψαχνει φραγκατο ΜΟΝΟ..ψηνεσαι;
λες;καλα αν θελει δεν θα πω οχιόλο το μηνα να κερνάει , οχι μία φορα ...
οτι δεν θα θελει ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, εσυ θα τον πιεσεις ΛΙΓΟ , ξερεις τον τροπολες;καλα αν θελει δεν θα πω οχι
κρατιεμαι ακομα κρατιεμαιουτε βιντεο δεν μπορεις να ανεβασεις .. σε κατεστρεψε το χεσιμο