Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.275
- Πόντοι
- 12.756
Ευτυχώς νηστευειςΤώρα κάτι γαρίδες καλαμαρια μπακαλιάρους κτλ
Ευτυχώς νηστευειςΤώρα κάτι γαρίδες καλαμαρια μπακαλιάρους κτλ
ΕτσιΕυτυχώς νηστευεις
Το νοίκι το έβαλες ;λιγο πιο νωρις να σουν εδώ θα είχες κονομήσει κάναμε τρειντιγκ ακίνητα μιλάγαμε απευθείας και με Παναγιωταρέα
Ραφήνα παλιό λιμανάκιΕυτυχώς νηστευεις
Κάτσε θα μας πει και Μπραμπ αν ειναι καλά εκείΡαφήνα παλιό λιμανάκι
θα παω να το κανω σεβιτσε και ασυρτικο σιγαλα βαρελιΤο νοίκι το έβαλες ;
δεν ξερω τιποτα απο κειΚάτσε θα μας πει και Μπραμπ αν ειναι καλά εκεί
το νοικι το παιξες ειναι η σωστη ερωτησηθα παω να το κανω σεβιτσε και ασυρτικο σιγαλα βαρελι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν ξερω τιποτα απο κει
O ερωτών είναι πάντα υπεύθυνος για την απάντηση που θα λάβει, καθώς ο ίδιος επιλέγει σε ποιον θα απευθύνει την ερώτηση.το νοικι το παιξες ειναι η σωστη ερωτηση
Μολις γυρισα απο μπανιο...ευτυχως σημερα ολα καλα@athinaios44 ευτυχως που μπηκες .. ειναι σε οιστρο ο Μπραμπ
μα καλα δεν δουλευες ;Μολις γυρισα απο μπανιο...ευτυχως σημερα ολα καλα
εκανα ενα δυωρο διαλειμμα να κανω ενα μπανακι και να φαω μεσημεριανο και απογευμα παλι δουλεια μεχρι αυριο τπ πρωιμα καλα δεν δουλευες ;
και ποτε θα γαμησεις ποτε?εκανα ενα δυωρο διαλειμμα να κανω ενα μπανακι και να φαω μεσημεριανο και απογευμα παλι δουλεια μεχρι αυριο τπ πρωι
κατσε λιγο να νταντεψεις τον Μπραμπεκανα ενα δυωρο διαλειμμα να κανω ενα μπανακι και να φαω μεσημεριανο και απογευμα παλι δουλεια μεχρι αυριο τπ πρωι
στα διαλειμματα ριχνω και ενα μπουτσακοκαι ποτε θα γαμησεις ποτε?
τι εχει ο φιλος-Μπραμπ;κατσε λιγο να νταντεψεις τον Μπραμπ
ειναι σε ψυχολογικό τέλμα
εκανα ενα δυωρο διαλειμμα να κανω ενα μπανακι και να φαω μεσημεριανο και απογευμα παλι δουλεια μεχρι αυριο τπ πρωι
δεν ειναι καλα , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩτι εχει ο φιλος-Μπραμπ;
ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ πάντα, έτσι;ρε μαλακες.....θα σταθω σε φιλο νιπλη στα τελευταια του.....γιατι εισαστε τοσο μουνηδες εσεις?
Προσωπικη μου αποψη και την εχω ξαναγραψει αρκετες φορες ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ απο τις πιο ενδιαφερουσες προσωπικοτητες εδω μεσα στο Μαυσωλειο ειναι Νιπλης και Μπραμπ χαλαρα..επισης θα ηθελα να ειμαι διαχειριστης διαθηκης τους