athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.219
- Πόντοι
- 12.756
τα καλυτερα γραφω,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Μας στοχοποιεις ..
τα καλυτερα γραφω,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Μας στοχοποιεις ..
Μη βρίζεις ρε αλητηΠροσωπικη μου αποψη και την εχω ξαναγραψει αρκετες φορες ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ απο τις πιο ενδιαφερουσες προσωπικοτητες εδω μεσα στο Μαυσωλειο ειναι Νιπλης και Μπραμπ χαλαρα..επισης θα ηθελα να ειμαι διαχειριστης διαθηκης τους
σε ρωταω δευτερρη φορα...τι τσιμπησες;Μη βρίζεις ρε αλητη
ο Μπραμπ σε ειπε σωγαπρο πριν ... ποιος ο Μπραμπ , ο πρωην σωγαμπροςτα καλυτερα γραφω,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ας ειναι τον συγχωρω τον μουνη γιατι δεν ειναι καλα οπως ανεφερεςο Μπραμπ σε ειπε σωγραπο πριν ... ποιος ο Μπραμπ , ο πρωην σωγραμπος
Τα είπαμε πιο πάνω ρε μουνισε ρωταω δευτερρη φορα...τι τσιμπησες;
χεζει τωρα , ΧΕΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙας ειναι τον συγχωρω τον μουνη γιατι δεν ειναι καλα οπως ανεφερες
ξαναγραψταΤα είπαμε πιο πάνω ρε μουνι
ειναι σαν τον Ρεζ , δεν διαβαζει πιο πριν , κουραζεταιΤα είπαμε πιο πάνω ρε μουνι
ισχυειειναι σαν τον Ρεζ , δεν διαβαζει πιο πριν , κουραζεται
ξαναγραψτα
γαμηστον τωρα , ΓΑΜΗΣΤΟΝΤα είπαμε πιο πάνω ρε μουνι
εχεις γαμησει μουνι απο πελοποννησιακα καλλιστεια και σε βαλε για εξεχουσα προσωπικοτητα ?ο Μπραμπ σε ειπε σωγαπρο πριν ... ποιος ο Μπραμπ , ο πρωην σωγαμπρος
που ειναι Μπραμπ ρε;τον πηρε ο υπνος στον καναπε με το τηλεκοντρολ;γαμηστον τωρα , ΓΑΜΗΣΤΟΝ
Πάρε ρε μουνιξαναγραψτα
χεζει λεμε, ΧΕΖΕΙπου ειναι Μπραμπ ρε;τον πηρε ο υπνος στον καναπε με το τηλεκοντρολ;
απαξιω μουνοπανι..εβρισες..Πάρε ρε μουνι
δυσκοιλιος ειναι ρε;χεζει λεμε, ΧΕΖΕΙ
εχεις γαμησει μουνι απο πελοποννησιακα καλλιστεια και σε βαλε για εξεχουσα προσωπικοτητα ?
Ρε αντε γαμησου στη τελικηαπαξιω μουνοπανι..εβρισες..
δυσκοιλιος ειναι ρε;
αιμα πηγαινετον τον ΜΠΟΥΣΤΗΡε αντε γαμησου στη τελικη