Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.287
- Πόντοι
- 12.756
Δεν έχει νόημα .. έχω καλύτερες επενδύσεις από αυτό ηδηθες να μιλησουμε στον συμπθεστατο αδωνη να παρουμε εναν ουρανοξυστη στο ελληνικο απο τους καινουργιους?
Δεν έχει νόημα .. έχω καλύτερες επενδύσεις από αυτό ηδηθες να μιλησουμε στον συμπθεστατο αδωνη να παρουμε εναν ουρανοξυστη στο ελληνικο απο τους καινουργιους?
Για αυτό θα μείνουν εκεί τύπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν το βγάλω ,χειρότερο για εσένα
για ανοιξε και μας τα ματια τυπε να φυγουμε απ το νοικιΔεν έχει νόημα .. έχω καλύτερες επενδύσεις από αυτό ηδη
Ξύπνιος λες ότι είσαι..για ανοιξε και μας τα ματια τυπε να φυγουμε απ το νοικι
γιατι να φυγεις απο το νοικι???και ο αθηναιος στο νοικι ζει,το σαξο του το εχει,την κυρα κορωνα,με τα τσακρα του ξεβουλωμενα και το ρουν να κυλαει...για ανοιξε και μας τα ματια τυπε να φυγουμε απ το νοικι
Ο Αθηναιος δεν ειναι στο νοίκι .. Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣγιατι να φυγεις απο το νοικι???και ο αθηναιος στο νοικι ζει,το σαξο του το εχει,την κυρα κορωνα,με τα τσακρα του ξεβουλωμενα και το ρουν να κυλαει...
σωγαμπρος ειναι σωγαμπροςγιατι να φυγεις απο το νοικι???και ο αθηναιος στο νοικι ζει,το σαξο του το εχει,την κυρα κορωνα,με τα τσακρα του ξεβουλωμενα και το ρουν να κυλαει...
Στο νοίκι δεν είναι λέμε .. στο νοίκισωγαμπρος ειναι σωγαμπρος
εχω κουμπωσει 5 μπαρες θα χεσω η θα γαμησω ?Στο νοίκι δεν είναι λέμε .. στο νοίκι
Πες του να παίξει και την Γερμανία μαζί να ανέβει λίγο το ποσοστό1.03 δινει η λεκανη
αμα θελει να ανεβασει να παιξει τη Λιλ 2πλοΠες του να παίξει και την Γερμανία μαζί να ανέβει λίγο το ποσοστό
Πάει η Γερμανια ;αμα θελει να ανεβασει να παιξει τη Λιλ 2πλο
για να ανεβασει ειπαμε...ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΠάει η Γερμανια ;
Τσιμπάς τύπε ;Παλιό λινατσες
Τώρα κάτι γαρίδες καλαμαρια μπακαλιάρους κτλΤσιμπάς τύπε ;
λιγο πιο νωρις να σουν εδώ θα είχες κονομήσει κάναμε τρειντιγκ ακίνητα μιλάγαμε απευθείας και με ΠαναγιωταρέαΠαλιό λινατσες