κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.326
- Πόντοι
- 19.795
Πλακά ήμουνα 10 χρόνια. Και άλλα 4 Μοναστηράκι.Κάποτε στη ζωή μου θέλω να πάρω ένα σπίτι έστω 30 τετραγωνικά στα αναφιωτικα η στην πλάκα γενικότερα
Πλακά ήμουνα 10 χρόνια. Και άλλα 4 Μοναστηράκι.Κάποτε στη ζωή μου θέλω να πάρω ένα σπίτι έστω 30 τετραγωνικά στα αναφιωτικα η στην πλάκα γενικότερα
Μ αρέσει το ριάλ εστειτ,ασχολούμαιμην γαμας την κουβεντα
λιθουανια-γερμανια...2πλο...βαλε και την πινεζα...θα παρεις 2μιση πινεζες πισωΜ αρέσει το ριάλ εστειτ,ασχολούμαι![]()
Έπιασες ένα νταμπλ νταμπλ και πήρες αέρα ...λιθουανια-γερμανια...2πλο...βαλε και την πινεζα...θα παρεις 2μιση πινεζες πισω
φ1 εχεις κανα καλο?λιθουανια-γερμανια...2πλο...βαλε και την πινεζα...θα παρεις 2μιση πινεζες πισω
Δηλ. μια κανονικη υπηρετρια.λιθουανια-γερμανια...2πλο...βαλε και την πινεζα...θα παρεις 2μιση πινεζες πισω
1 απο τα 2 φερραρι δεν θα τερματισουνφ1 εχεις κανα καλο?
Νίκη Τσουνονταφ1 εχεις κανα καλο?
Το πρώτο ξεκάθαραλοβ αιλαντ η σορβαιβορ ολ σταρ?
ενταξει....θα σε ακουσω γιατι σε εχτιμαωΤο πρώτο ξεκάθαρα
Αντε να εμπιστευτω την βιλλα στην Σαντορινη σε εναν ανθρωπο που βλεπει τετοια σκουπιδια στην τηλεορασηλοβ αιλαντ η σορβαιβορ ολ σταρ?
κατσε ρε παππου.....σου ορκιζομαι θα τα κοψω ΟΛΑΑντε να εμπιστευτω την βιλλα στην Σαντορινη σε εναν ανθρωπο που βλεπει τετοια σκουπιδια στην τηλεοραση
Λοβ αιλαντ φυσικα.
Και εγω ετσι λεω για την μαλακια και κοντευω στα 90 και ακομα δεν την εχω κοψεικατσε ρε παππου.....σου ορκιζομαι θα τα κοψω ΟΛΑ
γλυφαδαΓια πες τα χλιδατα να κάνουμε καινούργιο συκώτι από τα γέλια
Πλακα στην αρχη την ξεφτυλισανε, πεσανε τα κορακια της καλης κοινωνιας και την αγορασανε τσαμπα και μετα κανανε τους νομους περι χρησης γης, διωξανε την πλεμπα απο εκει και πηρε αξια.πλακα βγηκαν πριν λιγα χρονια αρκετα ακινητα απο το ταιπεδ
να κι ο χαραγκιωνης του μπουΜ αρέσει το ριάλ εστειτ,ασχολούμαι![]()
Εμένα μου λες .. που μίλαγα ένα χρονο με την καριολα την ΠαναγιωταρέαΠλακα στην αρχη την ξεφτυλισανε, πεσανε τα κορακια της καλης κοινωνιας και την αγορασανε τσαμπα και μετα κανανε τους νομους περι χρησης γης, διωξανε την πλεμπα απο εκει και πηρε αξια.