athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.603
- Πόντοι
- 12.756
ΟΧΙ...Ναι στου Λατση τη γωνία ακριβώς από πάνω
ΟΧΙ...Ναι στου Λατση τη γωνία ακριβώς από πάνω
Ρε μλκ, στήνουμε μπίζνα, μην πετάγεσαι από νήμα σε νήμα.....ΟΧΙ...
Μόνο Παλαιό Ψυχικό μπρομαλακια η εκαλη.....
μαλακια η εκαλη.....
μαλακια και τα 2 σε σχεση με την Φιλοθεη για μενα ειναι κορυφηΜόνο Παλαιό Ψυχικό μπρο
I try my brother...Βουλια προσπερνω τα γκεσταριλικια σου και σου υπενθυμιζω για να μην εχουμε ντραβαλα οτι μολις οριστικοποιηθει το σχημα Καρρα-Παολας εχεις κλεισει καναπεδες με 12αρια ουισκακια,30 πανερια για αρχη λελουδα και απλα με παιρνεις τηλεφωνο
Κάποτε στη ζωή μου θέλω να πάρω ένα σπίτι έστω 30 τετραγωνικά στα αναφιωτικα η στην πλάκα γενικότεραμαλακια και τα 2 σε σχεση με την Φιλοθεη για μενα ειναι κορυφη
Ναι, θα αναγκαστώ να συμφωνήσω μαζί σου, συνέταιρεμαλακια και τα 2 σε σχεση με την Φιλοθεη για μενα ειναι κορυφη
αυτο ναι...Κάποτε στη ζωή μου θέλω να πάρω ένα σπίτι έστω 30 τετραγωνικά στα αναφιωτικα η στην πλάκα γενικότερα
Αυτό είναι εκεί κάτω από την Ακρόπολη που έχει μείνει στην δεκαετία του 60;;Κάποτε στη ζωή μου θέλω να πάρω ένα σπίτι έστω 30 τετραγωνικά στα αναφιωτικα η στην πλάκα γενικότερα
να βαλεις μαλιστα την πινεζα να σκαβειεγω θελω να παρω την βιλα -Νιπλη και επιτελους να της βαλω πισινα
Σε καλή μεριά.εγω θελω να παρω την βιλα -Νιπλη και επιτελους να της βαλω πισινα
Τα παντα ολα. Σε λαικες και σε πανηγυρια.πουλας μαγνητακια γεροντα?
Εντάξει, εκεί είναι σα να ζεις σε άλλη εποχή ρε φίλος. Χώρια που μοιάζει με τον κέντρο του κόσμου.Αυτό είναι εκεί κάτω από την Ακρόπολη που έχει μείνει στην δεκαετία του 60;;
Ναι έχω μείνει σε πολλά προάστια της αττικής από χλιδάτο μέχρι κακομοιριά δεν με συγκίνησε πουθενά τίποτα ποτέ
Για πες τα χλιδατα να κάνουμε καινούργιο συκώτι από τα γέλιαΑυτό είναι εκεί κάτω από την Ακρόπολη που έχει μείνει στην δεκαετία του 60;;
Ναι έχω μείνει σε πολλά προάστια της αττικής από χλιδάτο μέχρι κακομοιριά δεν με συγκίνησε πουθενά τίποτα ποτέ
μην γαμας την κουβενταΓια πες τα χλιδατα να κάνουμε καινούργιο συκώτι από τα γέλια