The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.232
- Πόντοι
- 25.467
Για Kadett το κόβω
Record είναι, και πρώην ταξί.
Για Kadett το κόβω
North Evoia pass βρωμάειΠου είναι ; Γιατί καπρι δεν θυμίζει
Τυπε πως μπορείς να ακολουθήσεις τα προγνωστικά κάποιου που πάει διακοπές νορθ εβια να πουμε δεν θα πήγαινε την γκομενα ένα πόρτο τσερβο να πουμε να σκορπίσει το κερδισμένο χρήμα ;North Evoia pass βρωμάει
αν έμενες στο Κυριμαι που το πιο κοντινό μέρος μπροστά είναι η Κρήτη δεν θα το γνώριζες το μέρος αλλά τώρα μάλλον για γείτονα του μπιρλα σε κόβωΣτο Λιμένι Village ειναι ο μαλάκας ... εκει κανω all in εγω την προταση μου
ασε ρε σουρεκλεμε που θα παω στο Λιμενι.αν έμενες στο Κυριμαι που το πιο κοντινό μέρος μπροστά είναι η Κρήτη δεν θα το γνώριζες το μέρος αλλά τώρα μάλλον για γείτονα του μπιρλα σε κόβω
Να σουωπω αυτο το κινστερνα λέει τίποτα ; φέτος πήγα αλλά έμεινα μέσα στο κάστρο πάνω από το χρυσόβουλοασε ρε σουρεκλεμε που θα παω στο Λιμενι.
Οταν πηγαιναμε κατω Κυριμάι για να τρωμε τα πατια του χοντρου εσυ ανοιγες την φραντζολα και απλωνες φασολάδα μεσα..
Κινστερνα και Ναβαρίνο μόνο να σου π
πηγαινε να δουλεψεις κανα μηνα αχθοφόρος να πας να μεινεις μετα μια εβδομαδα στο ΚυριμάιΝα σουωπω αυτο το κινστερνα λέει τίποτα ; φέτος πήγα αλλά έμεινα μέσα στο κάστρο
Ρε μαλακα κυριμης λέγεται αυτός που το έχει Κυριμαι στο ι τονίζεταιπηγαινε να δουλεψεις κανα μηνα αχθοφόρος να πας να μεινεις μετα μια εβδομαδα στο Κυριμάι
σορρυ τυπε ,στ αρχιδια μου κιολας δεν θα στειλω βιογραφικο για δουλειά , εσυ να προσέχεις πως να τον λες.Ρε μαλακα κυριμης λέγεται αυτός που το έχει Κυριμαι στο ι τονίζεται
Λέγε για κινστερνα ακούωσορρυ τυπε ,στ αρχιδια μου κιολας δεν θα στειλω βιογραφικο για δουλειά , εσυ να προσέχεις πως να τον λες.
οπου βαλει τονο το κινητό εγω
δεν μπορω τωρα, προσπαθω να βρω ακριβο δωματιο στον δικό σου να κλεισωΛέγε για κινστερνα ακούω
Είναι φουλ μπουκτ πάντα από Γάλλους ρε μαλεα λες να έιχε πρόβλημα να τον πληρώσει ; Κάτι άλλο είναιδεν μπορω τωρα, προσπαθω να βρω ακριβο δωματιο στον δικό σου να κλεισω
το ονομα του χοντρου σαν σεφ δεν βλεπω όμως.. τι εγινε ; δεν ειχε λεφτα να τον πληρωσει ;;
Τα αρχιδια μας ειχε κανει τουμπανο τοτε ..
Γενικα δεν βλεπω ονομα σεφ, ποιον έχει ; κανεναν απο καμια κατασκηνωση του δημου αθηναιων ;
Πάμε παρακατω
Εχει Γαλλους και δεν εχει σεφ καλό δικό μας ;;Είναι φουλ μπουκτ πάντα από Γάλλους ρε μαλεα λες να έιχε πρόβλημα να τον πληρώσει ; Κάτι άλλο είναι
Δικό μου εινΑι ; Στα αρχιδια μου τι κάνει το ξενοδοχείο είναι γεμάτο πάντα έχει κονε στη Γαλλία δυνατόΕχει Γαλλους και δεν εχει σεφ καλό δικό μας ;;
καλυτερα να μου ελεγες οτι πηγαινουν Ελληνες με κοινωνικο τουρισμο ή Αμερικάνοι