athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.582
- Πόντοι
- 12.756
Αρτε Ιταλιανα ρε γαμημενε ρωτησα την κυρα..αν σε βγαλει ο δρομος με την Μπεντλευ σου παρε απο εκει και θα με θυμηθειςλεπτομερεια τυπε θα ρωτησω τους πεθαμενους![]()
Αρτε Ιταλιανα ρε γαμημενε ρωτησα την κυρα..αν σε βγαλει ο δρομος με την Μπεντλευ σου παρε απο εκει και θα με θυμηθειςλεπτομερεια τυπε θα ρωτησω τους πεθαμενους![]()
λεγε και για κιουνεφε λεγε ρε πουστη μιλα αμα εχεις αρχιδιαΑρτε Ιταλιανα ρε γαμημενε ρωτησα την κυρα..αν σε βγαλει ο δρομος με την Μπεντλευ σου παρε απο εκει και θα με θυμηθεις
δεν ξευρω..παγωτακι ομως καλο που γουσταρεις σε εφτιαξαλεγε και για κιουνεφε λεγε ρε πουστη μιλα αμα εχεις αρχιδια
λεγε και για κιουνεφε λεγε ρε πουστη μιλα αμα εχεις αρχιδια
Την πήγαινα για ένα παγωτάκι.
Αυτή την πήγαινα για Κιουνεφέ.
δοκιμασε και λε γκρεκε , κονταCremeria Sottozero.![]()
Αυτή την αφήνω για το έτερο ραμολί. Τον κ. @κωλο-γερος να την πάει για Yentafo.
δοκιμασε και λε γκρεκε , κοντα
τουλαχιστον ειναι τζελατο , δεν ειναι ΠΑΓΩΤΟ με τους μαλακες εδω μεσα που μου τρωνε 4χ4 ΕΒΓΑΠολλές γεύσεις, καλή ποιότητα, αλλά μου φάνηκαν λίγο πιό γλυκά από το κλασικό ιταλικό.
ειπαμε ρε γαμηδιαρη ειναι γλυκο δεν το θελουμε..δωσαμε τα φωτα μας για καλο παγωτοτουλαχιστον ειναι τζελατο , δεν ειναι ΠΑΓΩΤΟ με τους μαλακες εδω μεσα που μου τρωνε 4χ4 ΕΒΓΑ
Αυτή την αφήνω για το έτερο ραμολί. Τον κ. @κωλο-γερος να την πάει για Yentafo.
φυγε απο εδω ρε που θα μας πεις για παγωτοειπαμε ρε γαμηδιαρη ειναι γλυκο δεν το θελουμε..δωσαμε τα φωτα μας για καλο παγωτο![]()
τουλαχιστον ειναι τζελατο , δεν ειναι ΠΑΓΩΤΟ με τους μαλακες εδω μεσα που μου τρωνε 4χ4 ΕΒΓΑ
Όντως. Είναι αυθεντικό τζελάτο.τουλαχιστον ειναι τζελατο , δεν ειναι ΠΑΓΩΤΟ με τους μαλακες εδω μεσα που μου τρωνε 4χ4 ΕΒΓΑ