troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.104
- Πόντοι
- 5.506
επιτελους να πουμε, σεβαστο μέλος τρουμπακης αχνοφαίνεται οτι τα βρισκει μελιμενεργατηλαδοκορη τέτα. πρωτη φορα σημερα μπούκαρε στο νήμα και ΔΕΝ εφαγε σκουπιδιασμα![]()

επιτελους να πουμε, σεβαστο μέλος τρουμπακης αχνοφαίνεται οτι τα βρισκει μελιμενεργατηλαδοκορη τέτα. πρωτη φορα σημερα μπούκαρε στο νήμα και ΔΕΝ εφαγε σκουπιδιασμα![]()
σε αυτο το γαμημενο νημα κανει παρτυ η χοληστερινη,τα τριγλυκεριδια και τα εμφραγματα
![]()
σε αυτο το γαμημενο νημα κανει παρτυ η χοληστερινη,τα τριγλυκεριδια και τα εμφραγματα
![]()
Τι τσιμπησες?ε μα...
![]()
ρε πουστη να πας μελι λαδι ξυδι και να σε ταισουνε μπιφτεκια διανομηςε μα...
![]()
πιτσα ατομικη,2 σαντουιτσακια με γαλοπουλα,τυρακι,ντοματα και σαλαταΤι τσιμπησες?
Δε γαμιεσαι ρε και εσύ λάιτ είναι αυτά? η πίτσα πάρε μια κρεμα τώραπιτσα ατομικη,2 σαντουιτσακια με γαλοπουλα,τυρακι,ντοματα και σαλατα
ειπα μια φορα και εγω να το ριξω λιγο εξω ρε μαλακα δουλευα 17,5 ωρες πεινασα λιγο παραπανωΔε γαμιεσαι ρε και εσύ λάιτ είναι αυτά? η πίτσα πάρε μια κρεμα τώρα![]()
Βρε άντε γαμησου μας δουλευειςειπα μια φορα και εγω να το ριξω λιγο εξω ρε μαλακα δουλευα 17,5 ωρες πεινασα λιγο παραπανω![]()
οχι βεβαιαΒρε άντε γαμησου μας δουλευεις
αυριο ελα να κερασω καφε,κρουασινια και μετα Ρομβης
γιατι φιλε-Δικτατορα;μπηκε ο αθηναιος συρμα μην ποσταρετε να νομιζει οτι φυγαμε![]()
αυριο ελα να κερασω καφε,κρουασινια και μετα Ρομβης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ωγθατι φιλε-Δικτατορα;![]()
τυπε ετσι και μετα απο 17,5 ωρες δουλειας γυρναγα σπιτι και μου τα σερβιρανε αυτα θα τραγουδαγαειπα μια φορα και εγω να το ριξω λιγο εξω ρε μαλακα δουλευα 17,5 ωρες πεινασα λιγο παραπανω![]()
τυπε ετσι και μετα απο 17,5 ωρες δουλειας γυρναγα σπιτι και μου τα σερβιρανε αυτα θα τραγουδαγα
Βλέπω μπροστά στα εικονίσματα τα στέφανα,
σαν ορφανά του χωρισμού μας τη βραδιά.
Κι ενώ με πίκρα αναρωτιέμαι τι σου έκανα,
σαν δακρυσμένη με κοιτάζει η Παναγιά,
σαν δακρυσμένη με κοιτάζει η Παναγιά.Βλέπω μπροστά στα εικονίσματα τα στέφανα,
σαν ορφανά του χωρισμού μας τη βραδιά.
Κι ενώ με πίκρα αναρωτιέμαι τι σου έκανα,
σαν δακρυσμένη με κοιτάζει η Παναγιά![]()