Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.728
- Πόντοι
- 6.056
βαλε λουκα ντοντσιτς ετ1γιατι φιλε-Δικτατορα;![]()

βαλε λουκα ντοντσιτς ετ1γιατι φιλε-Δικτατορα;![]()
ειδες ηττα Ουσμαν απο τον Αγγλο;καυλωσε μεχρι και το οκταγωνοβαλε λουκα ντοντσιτς ετ1![]()
μου το πεταξε προτεινομενο αλλα δεν το ειδα ακομαειδες ηττα Ουσμαν απο τον Αγγλο;καυλωσε μεχρι και το οκταγωνο
το βλεπεις ΟΛΟ..Απιστευτη καυλα σου λεω..μου το πεταξε προτεινομενο αλλα δεν το ειδα ακομα![]()
θα το δω ναιτο βλεπεις ΟΛΟ..Απιστευτη καυλα σου λεω..
βιαστηκες να γράψεις ....επιτελους να πουμε, σεβαστο μέλος τρουμπακης αχνοφαίνεται οτι τα βρισκει μελιμενεργατηλαδοκορη τέτα. πρωτη φορα σημερα μπούκαρε στο νήμα και ΔΕΝ εφαγε σκουπιδιασμα![]()
σημερα μιλαγα με ενα τζογαδορο φουλ και μου εδειξε πουστριλικι απο ντηλερ στην 21 ρε μαλακα..επισης μου ειπε και για μια αγωγη δεν θυμαμαι σε ποια εταιρεια που την επιασαν οι χρηστες με σημαδεμενα χαρτια και την ξεβρακωσαν στα δικαστηρια και στο νετβρε βρε τα πουλακια μου , ολα σχολάσανε
Μουνοπανα τυπεσημερα μιλαγα με ενα τζογαδορο φουλ και μου εδειξε πουστριλικι απο ντηλερ στην 21 ρε μαλακα..επισης μου ειπε και για μια αγωγη δεν θυμαμαι σε ποια εταιρεια που την επιασαν οι χρηστες με σημαδεμενα χαρτια και την ξεβρακωσαν στα δικαστηρια και στο νετ
Πολύ καλόςνα χαμε τωρα ρε πουστη ενα παγωτακι απο αμαραντο
τα καλυτερα μουνια βγαζει,το χρυσο ψαλιδι.να χαμε τωρα ρε πουστη ενα παγωτακι απο αμαραντο
τα καλυτερα μουνια βγαζει,το χρυσο ψαλιδι.![]()
φατσουλινι.
φτιαχνει παγωτό ο σεξολόγος αμάραντος;να χαμε τωρα ρε πουστη ενα παγωτακι απο αμαραντο
τυπε ετσι και μετα απο 17,5 ωρες δουλειας γυρναγα σπιτι και μου τα σερβιρανε αυτα θα τραγουδαγα
Βλέπω μπροστά στα εικονίσματα τα στέφανα,
σαν ορφανά του χωρισμού μας τη βραδιά.
Κι ενώ με πίκρα αναρωτιέμαι τι σου έκανα,
σαν δακρυσμένη με κοιτάζει η Παναγιά,
σαν δακρυσμένη με κοιτάζει η Παναγιά.![]()
μαριανα παπαμακαριουΝτονιτσέτι;
εχει στην Γουναρη πανω απο το παλιο νεκροταφειο πρωην μονοκατοικια ενα μαγαζακι με πολυ γαματο παγωτο..τα φτιαχνει ο ιδιος..πρεπει να δοκιμασεις..εχω παει αρκετες φορες αλλα ξεχασα το ονομα του μαγαζιουελενα παπαμακαριου![]()
λεπτομερεια τυπε θα ρωτησω τους πεθαμενουςεχει στην Γουναρη πανω απο το παλιο νεκροταφειο πρωην μονοκατοικια ενα μαγαζακι με πολυ γαματο παγωτο..τα φτιαχνει ο ιδιος..πρεπει να δοκιμασεις..εχω παει αρκετες φορες αλλα ξεχασα το ονομα του μαγαζιου