baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.043
- Πόντοι
- 6.035
αμα δεν φας κλωτσιες να εισαι και χαρουμενος
τι να πιστεψω τωρα και ημουν με τα κλειδια στο χερι.5 ευρωπουλα
αμα δεν φας κλωτσιες να εισαι και χαρουμενος
τι να πιστεψω τωρα και ημουν με τα κλειδια στο χερι.5 ευρωπουλα
νομιζω ακουσα το κουδουνι της πορτας σου τυπε5 ευρωπουλα
cornetto γαμει μην σου πω για τη vienneta.![]()
Είναι στο τρελό γάιδαρο διπλα το τζελατο?γιστι έχει ένα γαμηστερο εκει![]()
![]()
Ποια ειναι η ερωτηση ;
τι να πιστεψω τωρα και ημουν με τα κλειδια στο χερι.![]()
ρε τυπε μαλλον τα μπερδεψες ..Είναι στο τρελό γάιδαρο διπλα το τζελατο?γιστι έχει ένα γαμηστερο εκει
και συ ανω γλυφαδα μενεις?νομιζω ακουσα το κουδουνι της πορτας σου τυπε![]()
οχι ,απλα εχω βαλει κοσμο και "κοιταει" το σπιτι τουκαι συ ανω γλυφαδα μενεις?![]()
Ναι ξέρεις ποιο είναι δίπλα στο τρελό γάιδαρο έχει καλό παγωτο βαφλες αλλά βαράει ακριβός.ρε τυπε μαλλον τα μπερδεψες ..
δεν εχω πει κανα μαγαζι εγω ..
εκτος αν λες αυτο που ειπα του Αγιου![]()
μαλακα μου νομιζω δεν μπορω να σε καταλαβω τι γραφεις σημεραΝαι ξέρεις ποιο είναι δίπλα στο τρελό γάιδαρο έχει καλό παγωτο βαφλες αλλά βαράει ακριβός.
το μπουφαλα τζελατο λεει τύπερε τυπε μαλλον τα μπερδεψες ..
δεν εχω πει κανα μαγαζι εγω ..
εκτος αν λες αυτο που ειπα του Αγιου![]()
πηγαινε παρε του Αθηναιου παγωτο
Και σβελτα τυπε
δεν υπαρχει κανεις ακριβος για τον νιπλη.Ναι ξέρεις ποιο είναι δίπλα στο τρελό γάιδαρο έχει καλό παγωτο βαφλες αλλά βαράει ακριβός.
Καλά άστο τραβα για υπνο,μου αρεσεις που ξέρεις τη γλυφαδα και μένεις και εκειμαλακα μου νομιζω δεν μπορω να σε καταλαβω τι γραφεις σημερα
αααα ,οκ , μετριο ειναιτο μπουφαλα τζελατο λεει τύπε![]()
να κανω και τη μεθοδο του πορνοδημητρακη?Καϊμάκι με εκμέκ καταΐφι να του πάρει. Να πάθει γλυκαιμικό σοκ, να ησυχάσουμε επιτέλους.
Ετοιμάσου από βδομαδα εσύ μπαίνουμε στη τελική ευθειαΚαϊμάκι με εκμέκ καταΐφι να του πάρει. Να πάθει γλυκαιμικό σοκ, να ησυχάσουμε επιτέλους.
υπαρχουν και χειροτερα τύπε. τυπος μπαρος ψωνίζει αλομα δυο λίτρα συν ενα δωροαααα ,οκ , μετριο ειναι
Αυτό είναι μαν που λες?υπαρχουν και χειροτερα τύπε. τυπος μπαρος ψωνίζει αλομα δυο λίτρα συν ενα δωρο![]()