Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756
Η διαφορά είναι ότι αυτά τα έχει γράψει μόνος του εδώ μέσα, είτε με αυτό είτε με τα προηγούμενα προφίλ του,(css13, kwstasSecurityWolf13 κλπ.) μόνος του έχει εκθέσει τη ζωή του
ξερεις ποιο ειναι το θεμα μπουλη;οτι με εχουν γνωρισει ατομα απο εδω και ξερουν τι ειμαι..
εσυ οταν για πρωτη φορα στην ζωη σου βρηκες γυναικα εξαφανιστηκες 6 χρονια..
σου γαμηθηκε,στα πηρε ολα και γυρισεις γεματος μισος και δηλητηριο για τον αντρα γενικα γιατι ξερεις οτι εισαι λειψος και ο νεος της γαμιας υπερτερει σε ολα σε σχεση με σενα..
Υ.Γ.μια συμβουλη..επιεδη ειμαι σιγουρος οτι την ενοχλεις με τηλεφωνα,την στηνεις στο σπιτι της κλπ προσεχε..ασε που φοβαμαι μην σου στριψει καμμια μερα και πας με κανα βιτριολι γιατι εισαι και γυναικωτος και την λουσεις με αυτο..
δες ψυχιατρο βλακακο μην καταστραφεις πιο πολυ...:undecided:

Τελευταία τροποποίηση:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
ξερεις ποιο ειναι το θεμα μπουλη;οτι με εχουν γνωριχει ατομα απο εδω και ξερουν τι ειμαι..
εσυ οταν για πρωτη φορα στην ζωη σου βρηκες γυναικα εξαφανιστηκες 6 χρονια..
σου γαμηθηκε,στα πηρε ολα και γυρισεις γεματος μισος και δηλητηριο για τον αντρα γενικα γιατι ξερεις οτι εισαι λειψος και ο νεος της γαμιας υπερτερει σε ολα σε σχεση με σενα..
Υ.Γ.μια συμβουκη..επιεδη ειμαι σιγουρος οτι την ενοχλεις με τηλεφωνα,την στηνεις στο σπιτι της κλπ προσεχε..ασε που φοβαμαι μην σου στριψει καμμια μερα και πας με κανα βιτριολι γιατι εισαι και γυναικωτος και της λουσεις με αυτο..
δες ψυχιατρο βλακακο μην καταστραφεις πιο πολυ...:undecided:
Κατά τα άλλα εγώ θέλω γιατρό. Δεν πας καλά, θυμίζεις μέρες του 14

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.308
Πόντοι
12.756
μπαινει χειμώνας στο νήμα...
πανε οι ξενοιαστες μέρες του καλοκαιριου ..
Ξεκινάει ο πόλεμος

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756
Κατά τα άλλα εγώ θέλω γιατρό. Δεν πας καλά, θυμίζεις μέρες του 14
ελα αυτο ηταν το δευτερο που περιμενα να πεις...οτι ειχα να σου γραψω στα εγραψα για το καλο σου...
καθε μερα ντροπη των ανδρων θα σου κανω ενα ηλεκτροσοκ μπας και συνελθεις και μετα θα σε αφηνω λιγο στην ησυχια σου...
α αν θες κανα κατοσταρι να σε γαμησει τραβελοπουτσα σου δινω 200 εγω...
να ξελαμπικαρεις αφου αισθανεσαι ανικανος μετα τοστραπατσο σου απο την μελλουσα πρωην γυναικα σου που σε κατεστησε προβληματικο..
νομιζω η ιταρικη ομας του μπου μπορει να ξεκουραστει και σημερα εκανε τη δουλεια της..ευχαριστω

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756
μπαινει χειμώνας στο νήμα...
πανε οι ξενοιαστες μέρες του καλοκαιριου ..
Ξεκινάει ο πόλεμος
ε ναι σοβαρος πολεμος με τον αυτιστικο κερατα,στυτικοδυσλειτουργια που μονη του απολαυση ειναι να ψαχνει παμπαλαια ποστ αλλα οταν του βρισκουν τα δικα του το παιζει τρελιτσα..
θα χασουμε απο τα αποδυτηρια με το ψυχακι:undecided:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
ελα αυτο ηταν το δευτερο που περιμενα να πεις...οτι ειχα να σου γραψω στα εγραψα για το καλο σου...
καθε μερα ντροπη των ανδρων θα σου κανω ενα ηλεκτροσοκ μπας και συνελθεις και μετα θα σε αφηνω λιγο στην ησυχια σου...
α αν θες κανα κατοσταρι να σε γαμησει τραβελοπουτσα σου δινω 200 εγω...
να ξελαμπικαρεις αφου αισθανεσαι ανικανος μετα τοστραπατσο σου απο την μελλουσα πρωην γυναικα σου που σε κατεστησε προβληματικο..
νομιζω η ιταρικη ομας του μπου μπορει να ξεκουραστει και σημερα εκανε τη δουλεια της..ευχαριστω
Έχεις και παραισθήσεις εκτός των άλλων. Πάρε τα τελευταία ποστ σου που έγραψες εδώ, δειξτα σε εναν ειδικό και θα δούμε μετά ποιος χρειάζεται αγωγή :2funny:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756
Έχεις και παραισθήσεις εκτός των άλλων. Πάρε τα τελευταία ποστ σου που έγραψες εδώ, δειξτα σε εναν ειδικό και θα δούμε μετά ποιος χρειάζεται αγωγή :2funny:
σε ποιον απευθυνεσαι τυπε;:sunglasses:
+1 :tooth:
:tooth::tooth::tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756
Σε ένα μαλακα που έγραφε ότι θέλει να σκοτώσει κόσμο με αυτοκίνητο, δεν τον ξερεις
μετα το απογευμα:sunglasses:
+1
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νταξ.

Αυτό ήταν καλό!
ολα ηταν καλα,ρεαλιστικα με μονο γνωμονα την βοηθεια σε ενα συνανθρωπο μας που εχει αναγκη

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.909
Πόντοι
10.411
:coffee:

πολλες συγκινησεις , γυρισε και ο Μπραμπ σημερα
Eπιστροφή πρώην ισοβίτη πλέον @brabus67 στο νήμα και στο καπάκι ανελέητο αιματοκύλισμα μεταξύ αθηναίου και του τύπου που δεν γουστάρει σχεδόν κανέναν από εδώ ,αλλά όλο εδώ μέσα βρίσκεται :confused:
Για το καλωσόρισμα και το ξεμπούκωμα μετά από τόσο καιρό στην στενή χάρισμά σου

692full.jpg

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756
Eπιστροφή πρώην ισοβίτη πλέον @brabus67 στο νήμα και στο καπάκι ανελέητο αιματοκύλισμα μεταξύ αθηναίου και του τύπου που δεν γουστάρει σχεδόν κανέναν από εδώ ,αλλά όλο εδώ μέσα βρίσκεται :confused:
Για το καλωσόρισμα και το ξεμπούκωμα μετά από τόσο καιρό στην στενή χάρισμά σου

692full.jpg
και εδω θα συνεχιει να ειναι αφου δεν εχει ζωη ,γυναικα,φιλους..
+1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom