The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.451
- Πόντοι
- 25.467
Τι τσιμπησες?
Λαβράκι ψητό, κολοκυθάκια βραστά, τυρί φέτα, και καρπούζι.
Τι τσιμπησες?
ξερεις ποιο ειναι το θεμα μπουλη;οτι με εχουν γνωρισει ατομα απο εδω και ξερουν τι ειμαι..Η διαφορά είναι ότι αυτά τα έχει γράψει μόνος του εδώ μέσα, είτε με αυτό είτε με τα προηγούμενα προφίλ του,(css13, kwstasSecurityWolf13 κλπ.) μόνος του έχει εκθέσει τη ζωή του
Κατά τα άλλα εγώ θέλω γιατρό. Δεν πας καλά, θυμίζεις μέρες του 14ξερεις ποιο ειναι το θεμα μπουλη;οτι με εχουν γνωριχει ατομα απο εδω και ξερουν τι ειμαι..
εσυ οταν για πρωτη φορα στην ζωη σου βρηκες γυναικα εξαφανιστηκες 6 χρονια..
σου γαμηθηκε,στα πηρε ολα και γυρισεις γεματος μισος και δηλητηριο για τον αντρα γενικα γιατι ξερεις οτι εισαι λειψος και ο νεος της γαμιας υπερτερει σε ολα σε σχεση με σενα..
Υ.Γ.μια συμβουκη..επιεδη ειμαι σιγουρος οτι την ενοχλεις με τηλεφωνα,την στηνεις στο σπιτι της κλπ προσεχε..ασε που φοβαμαι μην σου στριψει καμμια μερα και πας με κανα βιτριολι γιατι εισαι και γυναικωτος και της λουσεις με αυτο..
δες ψυχιατρο βλακακο μην καταστραφεις πιο πολυ...
πολλες συγκινησεις , γυρισε και ο Μπραμπ σημερα
ελα αυτο ηταν το δευτερο που περιμενα να πεις...οτι ειχα να σου γραψω στα εγραψα για το καλο σου...Κατά τα άλλα εγώ θέλω γιατρό. Δεν πας καλά, θυμίζεις μέρες του 14
Πήγες Χριστόφορο?μπαινει χειμώνας στο νήμα...
πανε οι ξενοιαστες μέρες του καλοκαιριου ..
Ξεκινάει ο πόλεμος
ε ναι σοβαρος πολεμος με τον αυτιστικο κερατα,στυτικοδυσλειτουργια που μονη του απολαυση ειναι να ψαχνει παμπαλαια ποστ αλλα οταν του βρισκουν τα δικα του το παιζει τρελιτσα..μπαινει χειμώνας στο νήμα...
πανε οι ξενοιαστες μέρες του καλοκαιριου ..
Ξεκινάει ο πόλεμος
Έχεις και παραισθήσεις εκτός των άλλων. Πάρε τα τελευταία ποστ σου που έγραψες εδώ, δειξτα σε εναν ειδικό και θα δούμε μετά ποιος χρειάζεται αγωγήελα αυτο ηταν το δευτερο που περιμενα να πεις...οτι ειχα να σου γραψω στα εγραψα για το καλο σου...
καθε μερα ντροπη των ανδρων θα σου κανω ενα ηλεκτροσοκ μπας και συνελθεις και μετα θα σε αφηνω λιγο στην ησυχια σου...
α αν θες κανα κατοσταρι να σε γαμησει τραβελοπουτσα σου δινω 200 εγω...
να ξελαμπικαρεις αφου αισθανεσαι ανικανος μετα τοστραπατσο σου απο την μελλουσα πρωην γυναικα σου που σε κατεστησε προβληματικο..
νομιζω η ιταρικη ομας του μπου μπορει να ξεκουραστει και σημερα εκανε τη δουλεια της..ευχαριστω
σε ποιον απευθυνεσαι τυπε;Έχεις και παραισθήσεις εκτός των άλλων. Πάρε τα τελευταία ποστ σου που έγραψες εδώ, δειξτα σε εναν ειδικό και θα δούμε μετά ποιος χρειάζεται αγωγή
οχι τυπε ...Πήγες Χριστόφορο?
ειδες τι σου εγραφα χθες;δεν φτανουν οι πλουσιοιοχι τυπε ...
περασα χθες απο τελωνειο ... δεν ειχε ψυχη, 2-3 άτομα
Διακοπαρουν ακόμα όλοι
σε ποιον απευθυνεσαι τυπε;
+1
Σε ένα μαλακα που έγραφε ότι θέλει να σκοτώσει κόσμο με αυτοκίνητο, δεν τον ξερειςσε ποιον απευθυνεσαι τυπε;
+1
μετα το απογευμαΣε ένα μαλακα που έγραφε ότι θέλει να σκοτώσει κόσμο με αυτοκίνητο, δεν τον ξερεις
ολα ηταν καλα,ρεαλιστικα με μονο γνωμονα την βοηθεια σε ενα συνανθρωπο μας που εχει αναγκηΝταξ.
Αυτό ήταν καλό!
Eπιστροφή πρώην ισοβίτη πλέον @brabus67 στο νήμα και στο καπάκι ανελέητο αιματοκύλισμα μεταξύ αθηναίου και του τύπου που δεν γουστάρει σχεδόν κανέναν από εδώ ,αλλά όλο εδώ μέσα βρίσκεται
πολλες συγκινησεις , γυρισε και ο Μπραμπ σημερα
και εδω θα συνεχιει να ειναι αφου δεν εχει ζωη ,γυναικα,φιλους..Eπιστροφή πρώην ισοβίτη πλέον @brabus67 στο νήμα και στο καπάκι ανελέητο αιματοκύλισμα μεταξύ αθηναίου και του τύπου που δεν γουστάρει σχεδόν κανέναν από εδώ ,αλλά όλο εδώ μέσα βρίσκεται
Για το καλωσόρισμα και το ξεμπούκωμα μετά από τόσο καιρό στην στενή χάρισμά σου
Τι τσίμπησες?και εδω θα συνεχιει να ειναι αφου δεν εχει ζωη ,γυναικα,φιλους..
+1
λαζανια,κοτοπουλο,σαλατα και τωρα θα σβησω με μια ζιροΤι τσίμπησες?