Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.976
Πόντοι
2.606
και τι έκανες εναν χρόνο χωρίς ζωή τυπε ;;
βγηκες απο την μπουζου οπως βγαινουν οι μαυροι στις ταινίες με σωμα κτλ επειδη ολη μερα εκαναν γυμναστικη στην αυλη της φυλακής ;
τυπε λες να μου καναν και τον κωλο σουρωτηρι?ειχα παρει υγρο κρεμοσαπουνο :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.308
Πόντοι
12.756
θα σε εστελνα φραγκια λουτρακι αλλα θα ζητησεις προβατινα και θα γελαει κι η λατζα
Απο Αθηνα και πάνω ζητάω προβατίνα μαν , απο τον ισθο και κατω γουρουνοπουλα :birdman:
δεν ξεκινας καλα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
οχι το πουστρακι λιονταρινα 7 που τον εχω καλεσει να τον σταυρωσω στα μπερυ Γουναρη πολλες φορες και να του χυσω το κρανιο αλλα ειναι γυναικωτος κερατας και αποφευγει..οποτε θελει τον περιμενω να τον πατησω με το σαξο και αν θελει και η πρωην του να της σκισω την κωλοτρυπα αφου αυτος ειναι ανικανος και τον εστειλε μετα απο 6 χρονια και εγινε ενα ναυαγιο πουστρας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν την χαλαω απλα θελω να τον σκοτωσω..ειναι κακο;;αν ειναι αντρας απο κωλοτρυπιδα να ερθει Γουναρη να του καρφωσω πουτσα και καρφια στον [πατο του...

Κύλισες πάλι ρε αλκοολικε; Κρίμα

Θες και ραντεβού στούρνε, δε σου 'φτανε το προηγούμενο που σε δούλευαν μέχρι και τα πακιστανια στην καφετέρια, που τους ρωταγες να σου πουν για άτομο από το bou:2funny:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756
Κύλισες πάλι ρε αλκοολικε; Κρίμα

Θες και ραντεβού στούρνε, δε σου 'φτανε το προηγούμενο που σε δούλευαν μέχρι και τα πακιστανια στην καφετέρια, που τους ρωταγες να σου πουν για άτομο από το bou;:2funny:
ελα φιλε-κερατα...ναι θελω φραντεβου ελα να τα πουμε φιλικα...
καλα ρε ναυαγιο μια γυναικα βρηκες στην ζωη σου και κατερευσες ρε γαμημενε με το που σου γαμηθηκε και σου εδωσε τα παπουτσια στο χερι;ποσο μπετα εισαι ρε φουκαρα...
6 χρονια ελειπες απο εδω και ζουσες τον ερωτα σου κανοντας ονειρα και τελικα γαμηθηκε απο ολες τις τρυπες της και σε πεταξε σαν κακομοιρης που εισαι...
κριμα που μια γυναικα σε καταντησε να θες ψυχιατρο..
μηπως να ξαναπας στα τραβελονηματα να ζητας κατοσταρικα ρε μπινε να σε γαμησουν;ειναι μια λυσις

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
ελα φιλε-κερατα...ναι θελω φραντεβου ελα να τα πουμε φιλικα...
καλα ρε ναυαγιο μια γυναικα βρηκες στην ζωη σου και κατερευσες ρε γαμημενε με το που σου γαμηθηκε και σου εδωσε τα παπουτσια στο χερι;ποσο μπετα εισαι ρε φουκαρα...
6 χρονια ελειπες απο εδω και ζουσες τον ερωτα σου κανοντας ονειρα και τελικα γαμηθηκε απο ολες τις τρυπες της και σε πεταξε σαν κακομοιρης που εισαι...
κριμα που μια γυναικα σε καταντησε να θες ψυχιατρο..
μηπως να ξαναπας στα τραβελονηματα να ζητας κατοσταρικα ρε μπινε να σε γαμησουν;ειναι μια λυσις
Το κακό για σένα είναι ότι αυτά που γράφω εγώ είναι πέρα για πέρα αληθινα.
Πενηντάρισες και μυαλό δεν έβαλες.
Άντε γεια τώρα και μη μου πρήζεις άλλο τον πάπαρο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756
Το κακό για σένα είναι ότι αυτά που γράφω εγώ είναι πέρα για πέρα αληθινα.
Πενηντάρισες και μυαλό δεν έβαλες.
Άντε γεια τώρα και μη μου πρήζεις άλλο τον πάπαρο
το κακο για σενα ειναι οτι αυτα που γραφω ειναι αληθινα ρε κερατα...
αυτα που γραφεις εσυ ειναι μαλακιες...ναι και στον νικ ηθελα να γαμησω και σενα..βαλε τωρα φουστα πλισε,τραβα τραβελονηματα και μια συμβουλη..και εμας μας παρατησαν γυναικες δεν καταρευσαμε ομως..
τραβα δες ενα ψυχιατρο κακομοιρη να σου δωσει αγωγη να γινεις οπως παλια..
πες παλι ναυαγιο που σου ξεκωλιασαν την μελλουσα γυναικα σου και εγινες το χαλι που εισαι τωρα,οτι ειμαι σεκιουριτας στα λιντλ κλπ..
λειπει και ο φιλος σου μπαναριστηκε κριμα..
καλο σου μεσημερι φιλε-κερατα..και οποτε θελεις σου εχω ανοιχυη προσκληση να τα πουμε..
καφε,φαι και μετα πουτσα ..
Υ.Γ..και αλλοι ειναι κοντοι,δυσμορφοι αλλα οχι ανικανοι να διαχειριστουν απορριψεις και ψυχολογικα και νοητικα ειναι μια χαρα παιδια..
σε νιωθω γιατι ξερω οτι δεν μπορεις να βρεις πλεον ουτε θυληκη γατα..μια σου εκατσε και σε εκανε ρεντικολο..
ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΜΑΣ

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
Αλκοολικός ο ένας... Κερατάς ο άλλος... Ευτυχώς που κανείς δεν αναφέρεται στην "έξω ζωή" και δεν δίνει στοιχεία για τον άλλον.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Αλκοολικός ο ένας... Κερατάς ο άλλος... Ευτυχώς που κανείς δεν αναφέρεται στην "έξω ζωή" και δεν δίνει στοιχεία για τον άλλον.
Η διαφορά είναι ότι αυτά τα έχει γράψει μόνος του εδώ μέσα, είτε με αυτό είτε με τα προηγούμενα προφίλ του,(css13, kwstasSecurityWolf13 κλπ.) μόνος του έχει εκθέσει τη ζωή του

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.218
Πόντοι
5.006

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.057
Πόντοι
5.506
το κακο για σενα ειναι οτι αυτα που γραφω ειναι αληθινα ρε κερατα...
αυτα που γραφεις εσυ ειναι μαλακιες...ναι και στον νικ ηθελα να γαμησω και σενα..βαλε τωρα φουστα πλισε,τραβα τραβελονηματα και μια συμβουλη..και εμας μας παρατησαν γυναικες δεν καταρευσαμε ομως..
τραβα δες ενα ψυχιατρο κακομοιρη να σου δωσει αγωγη να γινεις οπως παλια..
πες παλι ναυαγιο που σου ξεκωλιασαν την μελλουσα γυναικα σου και εγινες το χαλι που εισαι τωρα,οτι ειμαι σεκιουριτας στα λιντλ κλπ..
λειπει και ο φιλος σου μπαναριστηκε κριμα..
καλο σου μεσημερι φιλε-κερατα..και οποτε θελεις σου εχω ανοιχυη προσκληση να τα πουμε..
καφε,φαι και μετα πουτσα ..
Υ.Γ..και αλλοι ειναι κοντοι,δυσμορφοι αλα οχι ανικανοι να διαχειριστουν απορριψεις και ψυχολογικα και νοητικα ειναι μια χαρα παιδια..
σε νιωθω γιατι ξερω οτι δεν μπορεις να βρεις πλεον ουτε θυληκη γατα..μια σου εκατσε και σε εκανε ρεντικολο..
ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΜΑΣ
Ταυρο σ εκανε ο κορωνας, ΤΑΥΡΟ

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
Η διαφορά είναι ότι αυτά τα έχει γράψει μόνος του εδώ μέσα, είτε με αυτό είτε με τα προηγούμενα προφίλ του,(css13, kwstasSecurityWolf13 κλπ.) μόνος του έχει εκθέσει τη ζωή του

Το ίδιο και ο (κ.) Που Ξου ο εβδομηνταπεντάρης. Από μόνος του έχει αναφέρει το περιστατικό που διηγήθηκα, κομπάζοντας κιόλας, ότι του είμαι αντιπαθής. Άρα; :grin:

Εντιτ

Κάπου στο νήμα του Casa Babylon βρίσκεται αν θέλετε να επιβεβαιώσετε.

Τελευταία τροποποίηση:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.218
Πόντοι
5.006
Το ίδιο και ο (κ.) Που Ξου ο εβδομηνταπεντάρης. Από μόνος του έχει αναφέρει το περιστατικό που διηγήθηκα, κομπάζοντας κιόλας, ότι του είμαι αντιπαθητικός. Άρα; :grin:
Τι τσιμπησες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom