Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.777
Πόντοι
3.556
τύπε τι τσαντακι ειναι αυτο που κουβαλάει ο μαυρίκιος; ραπτικα εχει μεσα; :undecided::undecided::undecided:

Συνημμένα

• 789F55BD-5800-4F6A-A90C-4D377DF54630.jpeg
    789F55BD-5800-4F6A-A90C-4D377DF54630.jpeg
    412 KB · Εμφανίσεις: 16

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
ρε μουνια για ενα πραμα εσκασα,, να μην ειμαι εδω μεσα νυχτα χιονια στην αθηνα και μεγιστανας απο τα λιντλ εγκλωβισμενος με θηριωδες τζιπ να εκλιπαρει για βοηθεια και ο μπαρος με οιστρο να τον γλενταει εχασα το νεφρο μου απο το γελιο
καλημερα ειπαμε?
Που εισαι ρε τυπε τωρα σε αφησαν ελευθερο ή τωρα αποφασισες να κανεις τη καρδια σου πετρα και να ξαναμπεις;

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.777
Πόντοι
3.556
Που εισαι ρε τυπε τωρα σε αφησαν ελευθερο ή τωρα αποφασισες να κανεις τη καρδια σου πετρα και να ξαναμπεις;
τύπε τωρα που επέστρεψε ο τυπος θα συνεχιστεί το σκουπιδιασμα με τον αλλο τυπο για τη διάταξη των δεικτών στο τζι εμ τι
:wanker::wanker::wanker::undecided::undecided::undecided:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
τύπε τωρα που επέστρεψε ο τυπος θα συνεχιστεί το σκουπιδιασμα με τον αλλο τυπο για τη διάταξη των δεικτών στο τζι εμ τι
:wanker::wanker::wanker::undecided::undecided::undecided:

:2funny::2funny::2funny:

Στην αρχη νομιζα οτι ειναι κανενα ριαλιτι αυτο το τζι εμ τι!!!!:2funny:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
ρε μουνια για ενα πραμα εσκασα,, να μην ειμαι εδω μεσα νυχτα χιονια στην αθηνα και μεγιστανας απο τα λιντλ εγκλωβισμενος με θηριωδες τζιπ να εκλιπαρει για βοηθεια και ο μπαρος με οιστρο να τον γλενταει εχασα το νεφρο μου απο το γελιο
καλημερα ειπαμε?

Χύνω ποτάμια με παρουσία-συμμετοχή Μπράμπου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.060
Πόντοι
2.606
ημενα μπαναρισμενος τυπε αλλα δεν εχω χασει σελιδα ΣΕΛΙΔΑ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.060
Πόντοι
2.606
κλείστηκα μες στη φυλακή για μια κουβέντα ειρωνική τον εαυτό μου μια στιγμή να τιμωρήσω κι έκλεισα μέσα μια ζωή για υπόθεση προσωπική γιατί ζητούσα κάτι κάπου ν’ αποδείξω Κλείστηκα μες στη φυλακή, κι έκλεισα έξω τη ζωή κι όλους εκείνους που δεν έχουν σημασία και βρέθηκαν ένα πρωί, φυλακισμένοι όλοι μαζί κι εγώ να ζω σε μια καινούρια φαντασία. Θέλησα να δικαιωθώ χωρίς ποτέ ν’ αντιληφθώ πως κάτι τέτοιο δε θα έχει ξαναγίνει θα ήταν βλακεία ανεμβολή για μια απόφαση τρελή να μπω σε κάποια φυλακή για ελεημοσύνη Κλείστηκα μες στη φυλακή, κι έκλεισα έξω τη ζωή κι όλους εκείνους που δεν έχουν σημασία και βρέθηκαν ένα πρωί, φυλακισμένοι όλοι μαζί κι εγώ να ζω σε μια καινούρια φαντασία. Κλείστηκα μες στη φυλακή, κι έκλεισα έξω τη ζωή κι όλους εκείνους που δεν έχουν σημασία και βρέθηκαν ένα πρωί, φυλακισμένοι όλοι μαζί κι εγώ να ζω σε μια καινούρια φαντασία.

που εισαι ρε βουλια?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
κλείστηκα μες στη φυλακή για μια κουβέντα ειρωνική τον εαυτό μου μια στιγμή να τιμωρήσω κι έκλεισα μέσα μια ζωή για υπόθεση προσωπική γιατί ζητούσα κάτι κάπου ν’ αποδείξω Κλείστηκα μες στη φυλακή, κι έκλεισα έξω τη ζωή κι όλους εκείνους που δεν έχουν σημασία και βρέθηκαν ένα πρωί, φυλακισμένοι όλοι μαζί κι εγώ να ζω σε μια καινούρια φαντασία. Θέλησα να δικαιωθώ χωρίς ποτέ ν’ αντιληφθώ πως κάτι τέτοιο δε θα έχει ξαναγίνει θα ήταν βλακεία ανεμβολή για μια απόφαση τρελή να μπω σε κάποια φυλακή για ελεημοσύνη Κλείστηκα μες στη φυλακή, κι έκλεισα έξω τη ζωή κι όλους εκείνους που δεν έχουν σημασία και βρέθηκαν ένα πρωί, φυλακισμένοι όλοι μαζί κι εγώ να ζω σε μια καινούρια φαντασία. Κλείστηκα μες στη φυλακή, κι έκλεισα έξω τη ζωή κι όλους εκείνους που δεν έχουν σημασία και βρέθηκαν ένα πρωί, φυλακισμένοι όλοι μαζί κι εγώ να ζω σε μια καινούρια φαντασία.

που εισαι ρε βουλια?
Τι εκανες ρε τυπε και εφαγες 1 χρονο;:2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.656
Πόντοι
5.506

που εισαι ρε βουλια?
:wanker:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom