κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.794
- Πόντοι
- 19.795
Σουβλάκια του Νιπλη από προχθέςτι εχουμε;
Σουβλάκια του Νιπλη από προχθέςτι εχουμε;
Της ώρας δηλαδηΣουβλάκια του Νιπλη από προχθές
Toυ χρεωνουμε και χαρτοπετσετες ή επειδη ειναι καποια ηλικιας μονο τις οδοντογλυφιδεςΤης ώρας δηλαδη
Τα πάντα όλα χρεώνουμεToυ χρεωνουμε και χαρτοπετσετες ή επειδη ειναι καποια ηλικιας μονο τις οδοντογλυφιδες
oyiskia,pagota,gamioles...
ψαχνω τον κερατα να μου πρηξει τα αρχιδια οτι ειμαι σεκιουριτας απο τα λιντλ ενω εγω θελω να ερθει Γουναρη να του βιασω κωλοτρυπιδα και ψυχη,,...Στεργιου, τσιγαρο και τηλέφωνο. Έχει γίνει ρουτίνα πια.
jor?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ψαχνω τον κερατα να μου πρηξει τα αρχιδια οτι ειμαι σεκιουριτας απο τα λιντλ ενω εγω θελω να ερθει Γουναρη να του βιασω κωλοτρυπιδα και ψυχη,,...
φερε και τον Νανο και το κοριτσι του που μετα απο 6 χρονια βαζει αλλη ψωλη στην κωλαθρα της και τον κατεστρεψε,,τον εκανε ενα ναυαγιο μουτσο...Εγώ λέω να παμε Δευτερα όλοι μαζί νότια για ψαράκι, ουζάκι και να φιλιωσουμε.
Θα είμαι εκεί, όποιος θέλει μου στέλνει.
φερε και τον Νανο και το κοριτσι του που μετα απο 6 χρονια βαζει αλλη ψωλη στην κωλαθρα της και τον κατεστρεψε,,τον εκανε ενα ναυαγιο μουτσο...
τι καφε τετοια ωρα ρε,,,κατσε να ερθει κερατας να μας διασκεδασει..ξερεις εσενα αποτυχημενο,εγω σεκιουριτας απο λιντλ ΑΛΛΑ τουλαχιστον δεν μας κερατωσε η γυναικα και να της σκιζει την κωλοτρυπα αλλος,ουτε μας πεταξε εξω απο το σπιτι
Δύσκολο ,το νήμα έχει γίνει οικογενειακόΒλεπω να το ξημερωνουμε
Γιατί χαλάς την αύρα σου ;τι καφε τετοια ωρα ρε,,,κατσε να ερθει κερατας να μας διασκεδασει..ξερεις εσενα αποτυχημενο,εγω σεκιουριτας απο λιντλ ΑΛΛΑ τουλαχιστον δεν μας κερατωσε η γυναικα και να της σκιζει την κωλοτρυπα αλλος,ουτε μας πεταξε εξω απο το σπιτι
οχι το πουστρακι λιονταρινα 7 που τον εχω καλεσει να τον σταυρωσω στα μπερυ Γουναρη πολλες φορες και να του χυσω το κρανιο αλλα ειναι γυναικωτος κερατας και αποφευγει..οποτε θελει τον περιμενω να τον πατησω με το σαξο και αν θελει και η πρωην του να της σκισω την κωλοτρυπα αφου αυτος ειναι ανικανος και τον εστειλε μετα απο 6 χρονια και εγινε ενα ναυαγιο πουστρας...Τον Καριπιδη λες;
δεν την χαλαω απλα θελω να τον σκοτωσω..ειναι κακο;;αν ειναι αντρας απο κωλοτρυπιδα να ερθει Γουναρη να του καρφωσω πουτσα και καρφια στον [πατο του...Δύσκολο ,το νήμα έχει γίνει οικογενειακό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί χαλάς την αύρα σου ;
οχι το πουστρακι λιονταρινα 7 που τον εχω καλεσει να τον σταυρωσω στα μπερυ Γουναρη πολλες φορες και να του χυσω το κρανιο αλλα ειναι γυναικωτος κερατας και αποφευγει..οποτε θελει τον περιμενω να τον πατησω με το σαξο και αν θελει και η πρωην του να της σκισω την κωλοτρυπα αφου αυτος ειναι ανικανος και τον εστειλε μετα απο 6 χρονια και εγινε ενα ναυαγιο πουστρας...
με αυτο παταω ν ανους κεραταδες να ξεςΣαξο φίλε. Εγγύηση.
Επειδή ειναι χαμηλό να φανταστώ ;με αυτο παταω ν ανους κεραταδες να ξες