celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.070
- Πόντοι
- 6.056
Koιτα να δεις που γλυτωσε απο κορωνα και μπηκε φουριοζοςΞαφνικά ζωηρεψε το νήμα
Koιτα να δεις που γλυτωσε απο κορωνα και μπηκε φουριοζοςΞαφνικά ζωηρεψε το νήμα
το κατα δυναμιν..εχει μαθει να σκυβει ο νανος εξαλλου...στο καταστρωμα,οταν τον εστειλε η μελλουσα γυναικα του επειδη βρηκε καλυτερη ψωλη κλπ..στεναχωριεμαι κατα βαθος..ενας αντρακλας να καταστραφει ετσι απο μ ια απορριψη..ΤΩΡΑ ειναι ευκαρια να ανοιξει τους οριζοντες του..Επειδή ειναι χαμηλό να φανταστώ ;
Επειδη ειναιΕπειδή ειναι χαμηλό να φανταστώ ;
Ότι δεν τον σκοτώνει τον κάνει πιο δυνατόKoιτα να δεις που γλυτωσε απο κορωνα και μπηκε φουριοζος
μαλακα φανταζεσαι να με σκοτωνε ο νανος;Ότι δεν τον σκοτώνει τον κάνει πιο δυνατό
Ναι,αλλα περιμενε να παει 2 και μιση για να δωσει παρωνΌτι δεν τον σκοτώνει τον κάνει πιο δυνατό
Μαλωνουν και μεταξυ τους Τζορ(οταν δεν εχει κινηση το νημα ή αν πεταξεις την μαγικη λεξη Γουρλος-Κουλης)Ρε μαλακες @athinaios44 & @Νίπλης εγώ μέχρι τώρα νομιζα ότι μαλωνατε οι δυο σας, όχι με τον Λιον7.
Kατσε,τωρα που ζωντανεψε το νημα(κι εγω σιγα σιγα)παω για υπνο..γκεσταριλικι τελος
Και για πες ... Του την ξεκωλιασαν καλά ;το κατα δυναμιν..εχει μαθει να σκυβει ο νανος εξαλλου...στο καταστρωμα,οταν τον εστειλε η μελλουσα γυναικα του επειδη βρηκε καλυτερη ψωλη κλπ..στεναχωριεμαι κατα βαθος..ενας αντρακλας να καταστραφει ετσι απο μ ια απορριψη..ΤΩΡΑ ειναι ευκαρια να ανοιξει τους οριζοντες του..
το κατα δυναμιν..εχει μαθει να σκυβει ο νανος εξαλλου...στο καταστρωμα,οταν τον εστειλε η μελλουσα γυναικα του επειδη βρηκε καλυτερη ψωλη κλπ..στεναχωριεμαι κατα βαθος..ενας αντρακλας να καταστραφει ετσι απο μ ια απορριψη..ΤΩΡΑ ειναι ευκαρια να ανοιξει τους οριζοντες του..
Ζεις?ρε μουνια για ενα πραμα εσκασα,, να μην ειμαι εδω μεσα νυχτα χιονια στην αθηνα και μεγιστανας απο τα λιντλ εγκλβισμενος με θηριωδες τζιπ να εκλιπαρει για βοηθεια και ο μπαρος με οιστρο να τον γλενταει εχασα το νεφρο μου απο το γελιο
καλημερα ειπαμε?
ρε μουνια για ενα πραμα εσκασα,, να μην ειμαι εδω μεσα νυχτα χιονια στην αθηνα και μεγιστανας απο τα λιντλ εγκλωβισμενος με θηριωδες τζιπ να εκλιπαρει για βοηθεια και ο μπαρος με οιστρο να τον γλενταει εχασα το νεφρο μου απο το γελιο
καλημερα ειπαμε?
ρε μουνια για ενα πραμα εσκασα,, να μην ειμαι εδω μεσα νυχτα χιονια στην αθηνα και μεγιστανας απο τα λιντλ εγκλωβισμενος με θηριωδες τζιπ να εκλιπαρει για βοηθεια και ο μπαρος με οιστρο να τον γλενταει εχασα το νεφρο μου απο το γελιο
καλημερα ειπαμε?
καλημερα ειπαμε?
Tι ειναι αυτα ρε?Περπατουσε και δεν μπορουσε να παρει αναπνοη ο αλλος.Μεχρι κι ο Γιαμτσα θα τον κερδιζεκαλημέρα!
ένα βίντεο αφιερωμένο στον @athinaios44 και σε όλους τους λάτρεις των πολεμικών τεχνών.
από 9:20 το ματς, για να μην ταλαιπωρήστε!
ένας μύθος πάει...