Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.049
- Πόντοι
- 2.606
Γεια σου φίλε βάροκαλησπερα φιλε νιπλη.
Γεια σου φίλε βάροκαλησπερα φιλε νιπλη.
Πες του ότι είπα να πάει να γαμηθείΓεια σου φίλε βάρο
Αν μαγειρεύανε σπίτι τους δεν τους έφτανε το παουερ παςςΓια δύο άτομα κράτηση σε μαγαζί που το κεφάλι είναι το λιγότερο 100 € από σήμερα μέχρι και την επόμενη Πέμπτη δεν υπάρχει ούτε σκαμπό στο πάσο της κουζίνας.
Γνώμη σου.
Άρα λες για Χριστούγεννα τα κλείσω από τώρα η να περιμένω τότε;Γεια σου φίλε βάρο
πες μου οτι σου ειπε να παω να γαμηθω.Γεια σου φίλε βάρο
Περίμενε λίγο, στην Γαλλία η αγορά ενέργειας πήγε ήδη στα 1022€/MWh και στην Γερμανία στα 800. Αυτό στα συμβόλαια ενέργειας του επόμενου έτους.Άρα λες για Χριστούγεννα τα κλείσω από τώρα η να περιμένω τότε;
το ηξερα οτι δεν ηθελες να μου πεις να παω να γαμηθω.Λάθος παράθεση ... Για τον Αθηναιο πήγαινε
Πες αλεύρι...πες μου οτι σου ειπε να παω να γαμηθω.
Πες του ότι είπα να πάει να γαμηθεί
να βαω ενα ανεμιστηρα στη ταρατσα?Περίμενε λίγο, στην Γαλλία η αγορά ενέργειας πήγε ήδη στα 1022€/MWh και στην Γερμανία στα 800. Αυτό στα συμβόλαια ενέργειας του επόμενου έτους.
Περίμενε να δεις τι έχει να γίνει σε λίγο...
Βασικά, κάτσε πίσω αραχτος και απόλαυσε.
Κάνε εσύ τον ανεμιστήρα...να βαω ενα ανεμιστηρα στη ταρατσα?
Τι πρόγραμμα έχουμε αύριο?το ηξερα οτι δεν ηθελες να μου πεις να παω να γαμηθω.
Περίμενε λίγο, στην Γαλλία η αγορά ενέργειας πήγε ήδη στα 1022€/MWh και στην Γερμανία στα 800. Αυτό στα συμβόλαια ενέργειας του επόμενου έτους.
Περίμενε να δεις τι έχει να γίνει σε λίγο...
Βασικά, κάτσε πίσω αραχτος και απόλαυσε.
καλό αυτο , κανεις δεν θα μπορει να πεθάνει απο ηλεκτροπληξία , θα το σκεφτεται σοβαρα να ακουμπησει πριζα και γενικά οτι εχει ρεύμα
γαμω μακαρι να βγει και εδω νομος για το σιδερωμα να βγαινουμε τσαλακωμενοι.Βρετανία: Τέλος σιδέρωμα, καθημερινό ντους και φαγητό στον φούρνο - Εκατομμύρια νοικοκυριά απειλούνται με ενεργειακή φτώχεια
Η τιμή του αερίου αυξήθηκε κατά 550% μέσα σε 12 μήνες - Το κόστος της ενέργειας για τους Βρετανούς καταναλωτές θα αυξηθεί κατά 80% από τον Οκτώβριοwww.protothema.gr
Γιατί τα σιδερώνεις κιόλας?γαμω μακαρι να βγει και εδω νομος για το σιδερωμα να βγαινουμε τσαλακωμενοι.
εσυ να υποθεσω δεν κανεις ντουζ καθε μερα.Γιατί τα σιδερώνεις κιόλας?
Φυσικά και κάνω. Τι την έκανα την ανακαίνιση νομίζεις...εσυ να υποθεσω δεν κανεις ντουζ καθε μερα.
Πέρασα τώρα ,κλειστός ,τελωνείο 2 άτομα ,ψοφια όλαΤης πουτανας στον Ηλία σκασαμε ρε πουστη